RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Judete

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de munca , sunt o persoana dinamica,tenace,sociabil,flexibil in relatiile interumane,bun spirit organizatoric studii superioare tehnice.Activitati principale: productie, intretinere utilaje, aprovionare.Cunostinte in monitorizarea intregii acctivitatii de productie, monitorizarea mentenantei utilajelor,coordonare subordonati, urmarirea calitatii produselor, asistenta personal angajat,intocmirea documentelor de productie,realizarea de inventare,cunostinte PC,detalii in privat sunt disponibil oricand.

  Repostat automat
 • Caut loc de munca stabil,detin competente in domeniu mecanic si economic, domiciliu Baia Mare,momentan sunt somer,cer si ofer seriozitate. Persoana foarte serioasa, Caut loc de munca in Baia Mare, Studii superioare tehnice . Nu deranjati pt. munca necalificata/sau cu ore suplimentare neplatite in zile de sambata/duminica/sarbatori legale… Experienta peste 20de anii in functi de conducere si nu numai, Cunostinte in mai multe domenii tehnice si mecanice ingineresti. Contact telefon, Email pentru detalii si CV… Am domiciliu in Baia Mare, Astept oferte serioase de la oameni seriosi.

  Repostat automat
 • Ma numesc Geanina si caut loc de munca stabil...program de 8..10oreSunt o fata linistita..muncitoare...vesela...calma..nu fumez.nu beau..Cau sa lucrez in fabrici....menajera....bona...etc... atat in tara cat si in strainatate....astept oferte...0771272050 ii nr meu.

  Repostat automat
 • Absolventa universitara,peste 15 ani experienta(rezident USA_near native)meditez LB.Engleza orice nivel la adulti si elevi,puternic motivati a invata aceasta limba.Cursurile se axeaza pe conversatii pe toate domeniile importante de activitate: la locul de munca(pt.imbogatirea vocabularului,stapinirea gramaticii,a structurilor gramaticale pentru a conversa fluent,cu incredere,cu accentul si tonalitatea unui nativ(britanic sau american),la cumparaturi,pe strada,in avion,calatorii,sanatate,management,interviuri,vase de croaziera,la telefon....etc sau suport scoala(pt.elevi),.Dupa recapitularea notiunlor de baza,se lucreaza intreaga gramatica,cu multe exercitii-pe baza explicatiilor date-1 ora si 1 ora conversatii..pentru a se ajunge a gandi direct in engleza,a vorbi cursiv dar si folosind expresii uzule,sinonime,idiomuri,verbe phrasale in vederea ridicarii competentelor lingvistice Sunt personalizate si.se tine cont de cerintele si nivelul cursantului,folosind cele 4 componente reading,writing,listening and speaking.La inceput se face o testre gratuita a cunostiintelor.program flexibil.Pretul este 30 lei sedinta a 2 ore,individual si 50 lei pt 2persoane nivel asemantor.Ofer si cer seriozitate.

  Repostat automat
 • Salon ADDICT.beauty.salon ofera scaun spre inchiriere . Se cere experienta in domeniu .

  Repostat automat
 • Recrutam consultanti Oriflame. Nu va trebui sa vindeti nimic,decat daca doriti sa faceti asta. Se lucreaza in limita timpului disponibil. Castiguri progresive, in functie de activitatea depusa. Detaliile afacerii -ce am de facut, cat si cum castig,etc.-nu sunt secrete,sunt numai pentru cei interesati, pentru restul utilizatorilor site-ului ar fi o informatie inutila. Cine doreste informatii,ma poate contacta la adresa de e-mail [email protected]

  Repostat automat
 • Societate comerciala Bellinea srl cu sediul in zalau cauta personal pentru sectia tapiterie (barbati ). si in alte departamente .. Salar de incadrare pentru sectia tapiterie Tapiteri incadrare 1750 +150 bonus de prezenta+ bonus performanta care poate ajunge pana la 1600 ron brut+tichete da masa. Mai multe detalii la nr de telefon 0758027202 sau la sediul firmei Adresa Loc Zalau jud Salaj str Fabricii nr 10 (poarta verde)

  Repostat automat
 • Angajam muncitori calificati si necalificati în domeniul constructiilor. Lucrarile se desfasoara pe raza Municipiului Bucuresti, pentru cei din afara Bucurestiului oferim cazare. Tel: 0742697357

 • lacatusi,loc de munca Bucuresti,120/zi cazare,transport

  Repostat automat
 • Societate Comerciala, angajeaza pe perioada nedeterminata, muncitori in constructii, cu sau fara experienta Oferim: - venituri de 2000 lei in mana - transport asigurat - cazare gratuita - experienta constituie avantaj, dar nu este un criteriu elminatorie Pentru detalii suplimentare, sunati la numarul din anunt, sau lasati mesaj aici.

  Repostat automat
 • Mecanic utilaj (Deservent) incarcator frontal vola + buldoexcavator, certificat de competente profesionale, posesor permis conducere categoriile BE, CE, DE, si atestate: marfa, ADR (colete si cisterne), agabaritice si persoane, SOLICIT ANGAJARE DOAR PE INTERN (ROMANIA).

  Repostat automat
 • Femeie de serviciu pentru tipografia Livco Design.Program de lucru de luni pana vineri de la 07:00 la 11:00.Bulevardul Basarabia nr.256 Sector 3 in incinta Faur

  Repostat automat
 • Doresc angajare ca sofer pt o familie

  Repostat automat
 • SC GODECTO PROTECT ANGAJEAZĂ AGENTI DE SECURITATE CU SAU FARA ATESTAT PENTRU OBIECTIVUL HORNBACH TIMISOARA CALEA ARADULUI NR.62 PROGRAM DE LUCRU 24/48 RELATII LA TELEFON 0256/260 316

 • Dorim sa angajam ospatari,pizzer,bucatar.Solicitam seriozitate,experienta in domeniile respective ,disponibilitate la program.

  Repostat automat
 • Doamna serioasa cu experienta doresc sa îngrijesc bătrâni la domiciliu !

  Repostat automat
 • Operator mase plastice prin injectie, fete si baieti pentru a realiza piese de plastic pentru frigiderele Arctic. Salariu 2000 Ron net+transport gratuit Telefon: 0245651830 E-mail: [email protected]

  Repostat automat
 • Posturi disponibile: operator spalator/calcator textile. Locatia: Piata Romana - Bucuresti. Candidatul ideal: doamna (30-45 ani), serioasa, exigenta. Descrierea jobului: OPERATOR SPALATOR TEXTILE (curatarea sau spalarea articolelor prin operarea echipamentelor din dotare; detasarea eventualelor pete folosind masa de scos pete; uscarea hainelor spalate folosind uscatorul; calcarea manuala a articolelor curatate folosind masa de calcat cu absortie si suflare; gruparea articolelor calcate; incarcarea articolelor ambalate pe linie; asigurarea bunei functionari a utilajelor conform instructiunilor de folosire si a manualului de intretinere; verificarea periodica a stocurilor, etc). Program de lucru: 10-18. SE OFERA: salariu 1900 RON; contract pe perioada nedeterminata; mediu de lucru placut. Pentru mai multe detalii puteti suna la 0728.333.000 - sau trimite CV-ul pe e-mail.

 • Sunt necesare cunostinte medii de limbag engleza, cunoasterea pachetului Office. Salariul este de 1500 ron negociabil in functie de experienta

  Repostat automat
 • Frizeria Barbur's Barber Shop isi mareste echipa, cautam frizer.

 • Salveaza cautarea