RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cursuri - Meditatii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Vrei sa-ti imbunatatesti nivelul de spaniola? Vrei sa vorbesti ca un nativ din Spania? Atunci trebuie sa ne cunoastem. Ofer meditatii de limba spaniola pentru persoane fizice si juridice. (particular sau online) Cursuri personalizate, orar flexibil. Pentru mai multe detalii, contactati-ma. PS: Traducatoare si interpret autorizat de Ministerul Justitiei. Vorbitoare si cunoscatoare a limbii spaniole de 20 de ani.

  Repostat automat
 • 25 RON

  Meditez copii si adulti. Am studiat clasa a 11-a in Carolina de Sud, SUA. Am un certificat oferit de Universitatea Cambridge, care atesta cunostintele de limba engleza. Pentru cei care nu stiu, certificatul Cambridge este recunoscut international. Am obtinut un alt certificat dupa terminarea unui curs in Anglia. Am avut cursuri de limba engleza trei ani in cadrul facultatii. Mi-am finalizat practica pedagogica in cadrul Scolii Generale nr. 16 Timisoara.

  Repostat automat
 • 25 RON

  Meditez copii si adulti. Am studiat clasa a 11-a in Carolina de Sud, SUA. Am un certificat oferit de Universitatea Cambridge, care atesta cunostintele de limba engleza. Pentru cei care nu stiu, certificatul Cambridge este recunoscut international. Am obtinut un alt certificat dupa terminarea unui curs in Anglia. Am avut cursuri de limba engleza trei ani in cadrul facultatii. Mi-am finalizat practica pedagogica in cadrul Scolii Generale nr. 16 Timisoara. Costul unei sedinte de 2 ore este 25 lei.

  Repostat automat
 • Sunt Gabriel Andrei, din București și am început să studiez tobele în urmă cu 6 ani. În prezent sunt profesor și membru în trei formații. Ofer cursuri de tobe pentru începători, intermediari și avansați. Studio-ul alocat pentru cursurile de tobe se află într-o zonă centrală și este amenajat specific pentru o desfășurare cât mai eficiență a orelor. Prețuri: - Primul curs este gratuit. - Pentru 4 cursuri (1 curs/ săptămână) – 50 minute/ ședința – 250 lei - Pentru 4 cursuri (1 curs/ săptămână) – 80 minute/ ședința – 350 lei - Pentru 8 cursuri (2 cursuri/ săptămână) – 50 minute/ ședința – 450 lei - Pentru 8 cursuri (2 cursuri/ săptămână) – 80 minute/ ședința – 620 lei De asemenea, predau cursuri de chitară și de inginerie de sunet. Pentru mai multe informații și programări, vă rog să mă contactați la numărul de telefon: 0724400996.

 • Ofer meditatii la limba engleza pentru elevi ai ciclul primar, gimnazial sau gradinita. Sunt o persona rabdatoare careia ii place sa lucreze alaturi de copii in scopul obtineri performantelor scolare dorite . In prezent sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine din Bucuresti si detin o diploma Cambridge Advanced, dar si un atestat de traducator bilingv. Ora de meditatii decurge intr-un mod bine structurat fixand in principiu cate 4 notiuni de gramatica, o parte de vocabular, iar la final o mica parte de speaking prin care recapitulam cuvintele noi invatate in sedinta respectiva . La finalul sedintei parintele va primi un mesaj despre cum a decurs meditatia si cum s-a descurcat copilul sau. ( acest lucru este optional) Pretul este 50 de lei pentru o ora si jumatate, dar daca mai veniti cu inca un elev pretul scade la 40 de lei .

  Repostat automat
 • Ofer meditatii la limba engleza pentru elevi ai ciclul primar, gimnazial sau gradinita. Sunt studenta la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine in Bucuresti, detin un atestat de traducator bilingv si o diploma de Cambridge Advanced. De asemenea urmez modulul psihopedagogic al facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti. Sunt o persona rabdatoare careia ii place sa lucreze alaturi de copii in scopul obtineri performantelor scolare dorite . Ora de meditatii decurge intr-un mod bine structurat fixand in principiu cate 4 notiuni de gramatica, o parte de vocabular, iar la final o mica parte de speaking prin care recapitulam cuvintele noi invatate in sedinta respectiva . La finalul sedintei parintele va primi un mesaj despre cum a decurs meditatia si cum s-a descurcat copilul sau. ( acest lucru este optional) Pretul este de 50 de lei pentru o ora si jumatate, dar daca mai veniti cu inca un elev pretul scade la 40 de lei .

  Repostat automat
 • Sunt Gabriel Andrei, din București și am început să studiez chitara acum 11 ani. În prezent sunt profesor cu 5 ani de experiență profesională și chitarist în trei formații. Ofer cursuri de chitară pentru începători, intermediari și avansați; indiferent de vârstă. Studio-ul alocat pentru cursurile de chitară se află într-o zonă centrală și este amenajat specific pentru o desfășurare cât mai eficiență a orelor. Cursurile sunt structurate în 4 module, ele fiind alcătuite din partea teoretică, dar și din materiale audio și video. Acestea vor fi oferite în timpul cursurilor. Pentru doritorii din afara Bucureștiului, cursurile pot fi predate prin intermediul aplicației Skype. Prețuri: - Primul curs este gratuit. - Pentru 4 cursuri (1 curs/ săptămână) – 50 minute/ ședința – 250 lei - Pentru 4 cursuri (1 curs/ săptămână) – 80 minute/ ședința – 350 lei - Pentru 8 cursuri (2 cursuri/ săptămână) – 50 minute/ ședința – 450 lei - Pentru 8 cursuri (2 cursuri/ săptămână) – 80 minute/ ședința – 620 lei De asemenea, predau cursuri de tobe și de inginerie de sunet. Pentru mai multe informații și programări, vă rog să mă contactați la numărul de telefon: 0724400996.

 • Pregatesc elevi pentru promovarea examenului de Bacalaureat! Rezultate pozitive din anii precedenti ma recomanda! Seriozitate si profesionalism. Note obtinute intre 9.10- 8.30! Dovada diplomei!!poze

  Repostat automat
 • Doamna serioasa 57 ani, experienta, bun simt, conduita morala ireprosabila, ofer copilului dvoastra (varsta 3-10 ) ani, activitati: lectura muzica desen pictura lb franceza mediu. Program 4 ore Zona supermarket Auchan Titan Detin referinte familii onorabile. Rog seriozitate! Disponibila de la 15 sept- 1 oct.

  Repostat automat
 • Crangasi Metrou.Tel 0726776225.Cursuri preponderent conversationale de limba germana pentru toate nivelurile (A1, A2, B1, B2, C1). Inscrieri la telefon sau pe site. Programa pentru examenele de certificari, pret 65 Ron/Sedinta 90 Minute, grupe mici. Trainer cu o vasta experienta de predare.

  Repostat automat
 • Vorbitor fluent de limba germana pot medita copii sau adulti,inclusiv pe cei care pleaca din tara.Am locuit 5 ani la ei asa ca pot oferi limbaj necesar .

  Repostat automat
 • Sunt buna vorbitoare de limba germana,ofer meditatii acasa sau on-line pentru orice varsta si orice nivel.

  Repostat automat
 • Persoana sociabila, de incredere si serioasa. Vorbitor nativ de rusa, ucraineana - ofer meditatii pentru orice nivel, capacitate, faculate, mob 0755021299, 0768889885 Svetlana

  Repostat automat
 • Invata sa canti la chitara ACUM repede si eficient. Cursuri de chitara pentru incepatori, medii sau avansati pe chitara acustica sau electrica, la alegere. Cursuri de folk, pop-rock, blues, chitara clasica. Se lucreaza individual. Relatii pe adresa de mail sau la telefon. Pret 50RON/ sedinta.

  Repostat automat
 • Pregatesc elevi la matematica: gimnaziu, liceu, admirere la facultate la domiciliul elevului din zona Corbeanca si zone become. Telecom: 0740163177.

  Repostat automat
 • Ofer meditatii pt elevii de generala si gimnaziu. Pregatire Lb. Romana si Engleza Pregatire pt Examen de Bacalaureat Lb. si literatura romana. Pregatire Lb. Romana si engleza pt admiterea in scolile de agenti de politie. Pretul este de 35 lei per sedinta (aceasta fiind de o ora si treizeci de minute) Pentru mai multe detalii nu ezitati sa sunati.

  Repostat automat
 • Realizez prezentari PowerPoint, referate in Word pe orice tema/subiect. Caracterizari si eseuri pentru bac. Lucrari de atestat. Pretul difera in functie de cerinta. Mai multe detalii in privat.

  Repostat automat
 • Ofer meditatii (istorie ,lb. romana si lb. engleza) pt Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” si pentru scolile de politie. Pentru mai multe detalii astept mesaje in privat.

  Repostat automat
 • Ofer meditatii lb. engleza nivel incepator ,mediu si avansat. Atat pentru copii , cat si pentru adulti. Inclusiv pentru persoanele ce doresc sa invete limba engleza pt a lucra in afara tarii. Pretul este de 40 lei per sedinta (aceasta fiind de o ora si treizeci de minute) Pentru mai multe detalii astept mesaje in privat

  Repostat automat
 • Profesor cu experienta ofer pregatire suplimentara la limba si literatura romana nivel V-XII (Evaluare Nationala si BAC)

  Repostat automat
 • Salveaza cautarea