Vand Afacere la cheie - Printing Publicitar si Decoratiuni

24.500 EUR
Valabil din 28.05.2017 14:21:00
Descriere

Vand afacere la cheie in domeniul productiei de decoratiuni, stickere, wallpapers, fototapet, tablouri si printing publicitar.

Afacerea in prezent este functionala si profitabila avand un vast portofoliu de clienti si o gama larga de produse, inclusiv magazin virtual. O veti prelua in plina activitate.

In pret sunt incluse:

- Magazin on-line cu peste 800 de produse si peste 3000 clienti. Primeste comenzi zilnic din toata tara. Detine nume de brand si este pozitionat pe primul loc in Google. Magazinul are lunar comenzi de peste 15.000 LEI. In plus primiti si comenzi personalizate. Detinem pagina de Facebook cu 25.000 like-uri.

- Imprimanta LATEX de productie, tip HP L25500 in stare impecabila. Printeaza perfect la rezolutie foto, din rola pe orice material: canvas, fototapet, autocolant, hartie foto, film, etc. Software-ul de RIP, Caldera este inclus. Puteti vedea aici prezentarea oficiala a echipamentului:

- Trimmer lungime 1,6 metri. Este un echipament pentru finisare si taiere perfecta a materialelor publicitare. Achizitionat recent.

- Cutter Plotter 128 cm. Motor pas cu pas. Taie cu precizie dupa desen vectorial. Functie decupare pe contur. Il folositi la decuparea materialelor publicitare. In stare perfecta de functionare. Software-ul de prelucrare si taiere este inclus.

- Cutter Plotter profesional, latime 160 cm. Motor servo, silentios. Taie cu precizie dupa desen vectorial. Decupare pe contur prin citire automata cu laser a marcajelor. Il folositi la decuparea materialelor publicitare. Achizitionat recent. Pe piata, nou se vinde la circa 5.000 Euro. Software-ul de prelucrare si taiere este inclus.

- 2 Calculatoare tip statii grafice performante. SO Linux respectiv Windows 10 cu licenta, si de asemenea licenta de Corel Draw X7.

- Materii prime si materiale estimate la circa 2.000 Euro.

- Mobilier, echipamente birotica, alte scule, dispozitive, unelte necesare in activitatea de productie.

Bonus: Imprimanta foto pentru print de interior, tip HP DesignJet Z5200 PostScript aproape noua. Printeaza pe coala sau din rola, latimea maxima a printului fiind de 111 cm. Printeaza la calitate foto in 8 culori pe orice material: canvas, satin, hartie foto, autocolant, backlit, etc. Puteti vedea aici pagina oficiala a produsului:

In caz de preluare a afacerii, asiguram pregatire si training la predare pentru echipamentele si activitatile derulate.
Daca se doreste se poate prelua inclusiv locatia actuala, chiria fiind de circa 1.200 RON/luna pentru circa 50mp. Sunteti in aceeasi cladire cu cel mai mare furnizor de materiale specifice.

Este o afacere ce o puteti extinde oricat de mult. La nivelul la care o vindem in prezent poate fi deservita de o singura persoana.

Am si alte afaceri si nu mai pot dedica timp si acestei activitati.

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play