Acest anunt nu este activ

Vand Afacere magazin online si linie productie decoratiuni si printing

Valabil din 20.09.2017 08:20:39
Descriere

Vand afacere la cheie: magazin online si linie de productie in domeniul decoratiuni, stickere, wallpapers, fototapet, tablouri si printing publicitar.

Afacerea este functionala si profitabila avand un vast portofoliu de clienti si gama larga de produse expuse online la adresa O veti prelua in plina activitate, cu plata intr-o singura transa sau in rate cu avans de minimum 50%. Pentru plata intr-o singura transa, pretul este negociabil.

In pret sunt incluse:

- Magazin on-line functional si situat pe prima pagina in Google si Bing, nesponsorizat, avand peste 800 de produse si peste 3000 de clienti inregistrati. Suplimentar, pagina de Facebook cu peste 26.000 like-uri reale.

- Imprimanta LATEX de productie, tip HP DesignJet L25500 in stare impecabila. Printeaza perfect la rezolutie foto, din rola pe orice material: canvas (tablouri), fototapet, autocolant (wallpapers, fototapet, roll-up, bannere, etichete, stickere, colante auto), hartie foto (postere, afise), backlit film, etc. Software-ul de RIP, Caldera este inclus.

- Trimmer lungime 1,6 metri. Echipament pentru finisare si taiere perfecta a materialelor publicitare. Achizitionat recent.

- Cutter Plotter 128 cm, achizitionat recent. Taie cu precizie dupa desen vectorial. Include functie de decupare automata pe contur. Software-ul de prelucrare si taiere este de asemenea inclus.

- Cutter Plotter profesional, latime 160 cm. Dotat cu motor servo, silentios. Achizitionat recent. Software-ul de prelucrare si taiere este inclus.

- 2 Calculatoare tip statii grafice.

- Materii prime si materiale estimate la circa 3.000 Euro.

- Mobilier (banc de lucru, mese, scaune, dulapuri), echipamente birotica si alte scule, dispozitive, unelte necesare in activitatea de productie.

In caz de preluare a afacerii, se asigura pregatire si training la predare pentru echipamentele si activitatile derulate.

Daca se doreste se poate prelua inclusiv locatia actuala, chiria fiind de circa 1.200 RON/luna pentru circa 50mp. Sunteti in aceeasi cladire cu cel mai mare furnizor de materiale specifice. Nu veti crea stocuri, orice comanda putand-o onora rapid in urma aprovizionarii in maximum o ora de la furnizor.

Este o afacere ce o puteti extinde oricat de mult. La nivelul la care o vindem in prezent poate fi deservita de o singura persoana.

Am si alte afaceri si nu mai pot dedica timp si acestei activitati.

Apple Google Store iTunes Google Play