Vei fi notificat de cate ori:

Publi24.ro iti plateste transportul coletului

Cumperi si verifici produsul la livrare

Comanda curier Rambursul banilor in plic este suportat de vanzator cu tariful preferential de 11.9 RON, TVA inclus

TRANSPORT GRATUIT PRIN CURIER

Vanzatorul trimite produsul si publi24.ro plateste livrarea.

  • Activezi serviciul de livrare modificand anuntul sau adaugand un anunt nou
  • Ceri datele de livrare cumparatorului si faci o comanda noua de livrare
  • Ambalezi corespunzator coletul cu eticheta de transport si expediezi coletul

VERIFICARE CONTINUT COLET

Cumparatorul verifica produsele din colet inainte de a plati

  • Vezi anunturile care au marcajul cu serviciul de livrare si contactezi vanzatorul
  • Oferi datele de livrare si numarul de telefon pentru a putea fi contactat de curier
  • Primesti coletul si il deschizi ca sa verifici produsele. Platesti doar daca totul e in ordine.

Daca ai gasit un anunt cu un produs pe care vrei sa il cumperi prin Publi24.ro:
1. Trebuie doar sa dai click pe butonul Comanda cu livrare din pagina anuntului! Vei fi redirectionat catre o pagina in care trebuie sa faci o cerere de livrare care va contine datele tale: nume, adresa de livrare, date de contact.
2. Dupa aceea este randul vanzatorului sa iti aprobe comanda in maxim 3 zile si sa iti expedieze coletul.
3. Tie iti ramane doar sa verifici produsul inainte de a-l accepta, sa te asiguri ca acesta corespunde cu descrierea din anuntul Publi24.ro. Daca produsul nu corespunde, poti refuza coletul, iar acesta va fi returnat vanzatorului. Daca produsul corespunde comenzii si prezentarii din anunt, poti plati contravaloarea lui, iar noi ne asiguram ca banii ajung la destinatar.

Intrebari frecvente

Ce este serviciul "Livrare gratuita si verificare colet"?

Prin acest serviciu Vanzatorul/ Expeditorul beneficiaza in mod gratuit de transportul produsului/ coletului de la vanzator/ expeditor la cumparator/ destinatar (in condittiile precizate), iar Cumparatorul/ Destinatarul beneficiaza de verificarea produsului la livrare, maxim 7 minute, inainte de achitarea contravalorii produsului comandat.

Cum beneficiez de livrare gratuita colet?

Poti beneficia de 2 livrari gratuite lunar, pentru produsele afisate pe Publi24.ro, daca trimiti in localitatile standard ale curierului colete de pana in 10 kg, cu dimensiunile maxime stabilite (lungime 60 cm, latime 50 cm, inaltime 30 cm) si care respecta termenii si conditiile curierului.

Cine plateste costul pentru transportul coletului?

Transportul produsului de la vanzator/ expeditor la cumparator/ destinatar este gratuit pentru coletele trimise in localitatile standard ale curierului (maxim 2 livrari lunar), cu greutatea de pana in 10 kg, cu dimensiunile maxime stabilite (lungime 60 cm, latime 50 cm, inaltime 30 cm) si care respecta termenii si conditiile curierului. Pentru celelalte zone, dimensiuni si greutate colet, pretul este calculat in functie de greutatea coletului si destinatie, si va fi achitat de catre vanzator sau cumparator.

Cine plateste costul rambursului banilor?

Pentru toate expeditiile, atat cele pentru care Publi24.ro plateste transportul coletului de la vanzator/ expeditor la cumparator/ destinatar, cat si pentru cele achitate integral de vanzator/expeditor sau cumparator/ destinatar, vanzatorul va achita taxa de ramburs bani in plic. In calitate de Vanzator/ Expeditor, poti alege sa primesti contravaloarea produsului vandut folosind serviciul ramburs bani in plic si sa beneficiezi de tariful preferential negociat de Publi24.ro cu FAN Courier 11.9 RON, TVA inclus.

Vezi toate intrebarile