Anunțuri
Horeca-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
SUBWAY Timisoara locatia: Complex Studentesc Angajeaza : ---preparatori/vanzatori
-
Promovat
Restaurant Ai Sapori, strada Sibiu, nr 2, Drumul Taberei, sector 6 angajează ajutor
-
Promovat
Esti un om serios, implicat si cu spirit Spartan ? Pe langa o gasca de oameni faini
-
Promovat
Bar Snobi angajează barman -ospatar minim de experienta oferim salariu atractiv,colectiv
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Locuri de muncă în Restaurante cu specific chinezesc . Anunțul este adresat persoanelor
-
Angajam in Oradea, personal calificat, pentru un client specializat in domeniul industriei
-
Pentru un lanț hotelier din Olanda, angajăm personal experimentat și pasionat de
-
Restaurant situat in zona Lipovei angajeaza personal pt posturile de bucatar, spalator
-
Restaurant pizzerie angajeaza personal pentru postul de ospatar(a), ajutor bucatar
-
Societate comeriala cu obiect de activitate bar, magazin, sala de jocuri, angajeaza
-
Cautam colaborare cu ajutor de bucatar. Suntem o firma de catering si avem nevoie
-
Angajam ELECTRICIAN AUTOMATIST ELECTRONIST CU EXPERIENTA pentru mentenanta utilaje
-
Angajam TRANSATOR PUI SI TRANSATOR PORC VITA pentru carmangerie din Buzau. Cautam
-
Restaurant Zupp'art Sibiu, angajeaza ajutor de bucatar, cu program de 8 ore pe zi
-
Restaurant Zupp'art Sibiu, angajeaza bucatar pentru sectorul de salate, cu program
-
Restaurant Zupp'art Sibiu, angajeaza personal pentru servire clienti și incasare
-
-
Spartan Pantelimon își mărește echipa! Ești o persoană entuziastă și vrei sa faci
-
Dispecer - preluare comenzi telefonice Nu se cere experienta!!! Program in ture
-
NU SE CERE EXPERIENTA!! Fete sau băieți. Cupluri. Masa la locul de munca. Program
-
Angajam personal la restaurant program de zi si cazare pentru ture de noapte, pentru
-
Salariul 4000 lei net ospatarita cu experienta minimum 2 ani , dispusa sa invete
-
Descriere Club din Sectorul 6 , angajeaza Receptionera Club , 5000 lei net , tips
-
Anunțăm deschiderea unei poziții de bucătar cu experiență, capabil să-și gestioneze
-