RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Teren intravilan

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 7.500 EUR 8.500 EUR

  Vand teren intravilan in Herneacova 1000mp. 50 de strada pricipala, doua fronturi stradale, fantana in curte., suprafata totala: 1000

  Repostat automat
 • 13.500 EUR

  Vind teren de 817 m2 ,pentru casa,in Dinias jud.Timis.Totul ieste ingradit si are 2 porti.Pe teren se afla o casuta de gradina,apa forata in curte,facilitati la poarta.Drum asfaltat pina la poarta., suprafata totala: 817<br><b>Acces: </b><ul><li><b>Amenajare strazi: </b>Asfaltate</li></ul> <br>

  Repostat automat
 • 60.000 EUR

  Sup 3489 mp doua rinduri de case 250 pomi fruct de 4 ani apa lumina fosa septica acep agent inmob, incalzire: Altele, suprafata totala: 3489

  Repostat automat
 • 10 EUR 12 EUR

  Teren intravilan,construibil, situat la intarea in comuna Bughea de Jos ,zona Grui ,compus din faneata si un palc de padure. Deschidere la strada principala 70 ml ,toate utilitatile ,carte funciara . Pret 10 euro /mp., suprafata totala: 5000, Front stradal: 70

  Repostat automat
 • 16.700 EUR

  In Dragomiresti Deal, aproape de strada asfaltata, drum de servitute de 7 m pietruit, utilitatile sunt la coltul strazii, loturi de teren cu deschidere de 19,76m si adincime de 25,38m cu suprafata totala de 501,50mp + cota parte din drumul de servitute. PRETUL de vinzare contine TVA 19% !!! MARE AVANTAJ pentru cei care doresc sa construiasca pe FIRMA !!! Pentru mai multe detalii si vizionare am rugamintea sa ne auzim la telefon., suprafata totala: 500, Front stradal: 20<br><b>Alte caracteristici: </b><ul><li><b>Nr. Fronturi: </b>1</li><li><b>Latime drum acces: </b>7</li><li><b>Alte detalii pret: </b>PRETUL de vinzare include TVA 19% ! Se vinde de pe persoana Juridica !</li><li><b>Destinatie: </b>Rezidential</li></ul> <br><b>Acces: </b><ul><li><b>Amenajare strazi: </b>Asfaltate, De pamant, Mijloace de transport</li></ul> <br>

  Repostat automat
 • 11.700 EUR

  "In Sabareni, zona retrasa si linistita, linga case noi, 2 loturi de teren intravilan pentru constructii case de 450 mp si 500 mp(sau tot 950mp), cu gazele si curentu la poarta ! POZITIE foarte avantajoasa, merita vazut !!!" Mai multe detalii la telefon !, suprafata totala: 450, Front stradal: 22<br><b>Alte caracteristici: </b><ul><li><b>Nr. Fronturi: </b>1</li><li><b>Latime drum acces: </b>6</li><li><b>Destinatie: </b>Rezidential</li><li><b>Alte caracteristici: </b>Acces auto, Oportunitati de investitie</li></ul> <br><b>Acces: </b><ul><li><b>Amenajare strazi: </b>Iluminat stradal, Pietruite, Asfaltate, Mijloace de transport</li></ul> <br><b>Utilitati: </b><ul><li><b>Utilitati Generale: </b>Gaz, Curent</li></ul> <br>

  Repostat automat
 • 6 EUR

  "TEREN intravilan in mijlocul naturii, aproape de padure la iesire din Sabareni spre Gulia, zona retrasa si linistita cu multiple iesiri catre directii diferite, loturi de 2000mp cu deschidere de 90m si adincime de 22m, drum de servitute minim 6m, locatie deosebita pentru cine iubeste cadrul naturii, linistea si aerul curat ! MERITA VAZUT !", suprafata totala: 2000, Front stradal: 90<br><b>Alte caracteristici: </b><ul><li><b>Nr. Fronturi: </b>1</li><li><b>Latime drum acces: </b>6</li><li><b>Descriere emotionala: </b>MERITA VAZUT !!!</li><li><b>Destinatie: </b>Rezidential, De vacanta</li><li><b>Alte caracteristici: </b>Acces auto, Parcelabil, Oportunitati de investitie</li></ul> <br><b>Acces: </b><ul><li><b>Amenajare strazi: </b>Asfaltate, Pietruite, De pamant</li></ul> <br>

  Repostat automat
 • 20.000 EUR

  Vand pamant in Brad 3565 mp. Pamantul se afla pe strada decebal ., suprafata totala: 3565

  Repostat automat
 • 105.000 EUR

  EXCLUSIV.Lions Imobiliare va ofera spre vanzare teren in Muntele Baisorii, intr-o zona de padure, are o suprafata de 10.671 mp, cu un front de 47 m.Terenul este ideal pentru constructia unei pensiuni.Acesta are utilitatile la aproximativ 500 m.Daca sunteti interesat(a) sa achizitionati acest teren sau doriti mai multe informatii suplimentare despre teren puteti completa formularul dedicat ofertei de pe pagina si veti fi contactat de catre un specialist al agentiei in cel mai scurt timp.

 • 1.105.000 EUR

  Lions imobiliare ofera spre vanzare teren in cartierul Borhanci, in zona str. Borhanciului.Acesta are o suprafata de 17.000 mp si un front de 53 m, beneficiaza de apa, gaz, curent, canalizare, la 500 m.Panorama pe care o, ofera terenul este deosebita.Conform P.U.G. se pot construi case individuale sau case tip duplex, pe un P.O.T. de 35 % si un C.U.T de 0,9.Daca sunteti interesat(a) sa achizitionati acest teren sau doriti mai multe informatii suplimentare despre teren puteti completa formularul dedicat ofertei de pe pagina si veti fi contactat de catre un specialist al agentiei in cel mai scurt timp.

 • 185.000 EUR

  Lions imobiliare ofera spre vanzare teren in cartierul Grigorescu, zona str. Eremia Grigorescu.Acesta are o suprafata de 972 mp si un front la strada de 12 m.Acesta beneficiaza de apa, gaz, curent, canalizare, in fata terenului.Regimul de inaltime este de D+P+2E+R, POT 40%, CUT 1,4, pretabil cladire birouri, clinica, etc.Daca sunteti interesat(a) sa achizitionati acest teren sau doriti mai multe informatii suplimentare despre teren puteti completa formularul dedicat ofertei de pe pagina si veti fi contactat de catre un specialist al agentiei in cel mai scurt timp.

 • 115.000 EUR

  Lions imobiliare va ofera spre vanzare un teren pe B-dul Munci, zona Sinterom.Terenul are o suprafata de 2500 mp cu un front la strada de 25 m.Conform planului urbanistic general terenul are un POT de 35 % si un CUT de 0,9.Daca sunteti interesat(a) sa achizitionati acest teren sau doriti mai multe informatii suplimentare despre teren puteti completa formularul dedicat ofertei de pe pagina si veti fi contactat de catre un specialist al agentiei in cel mai scurt timp.

 • 233.000 EUR

  EXCLUSIV.LIONS Imobiliare va ofera spre vanzare teren intravilan in zona comunei Tureni, cu front stradal la drum principal.Terenul este ideal pentru contructia unui parc logistic, are o suprafata de 12.250 mp, cu un front la strada de 150 m.Terenul are utilitatile in fata terenului ( curent si gaz ), este incadrat in PUZ in zona industriala, are un procent de ocupare al terenului de 65 % si un coeficient de utilizare al terenului de 1,5.Pret 23 euro/ mp negociabil.

 • 675.000 EUR

  Lions imobiliare ofera spre vanzare teren in cartierul Borhanci, zona str. Romul Ladea, intr-o zona numai de case.Acesta are o suprafata de 5215 mp si un front de 33 m la strada, are un PUZ  in lucru pentru 14 case tip Duplex.Terenul se vinde neparcelat.Acesta beneficiaza de apa, gaz, curent, canalizare, in fata terenului.Daca sunteti interesat(a) sa achizitionati acest teren sau doriti mai multe informatii suplimentare despre teren puteti completa formularul dedicat ofertei de pe pagina si veti fi contactat de catre un specialist al agentiei in cel mai scurt timp.

 • 110.000 EUR

  EXCLUSIV.LIONS Imobiliare va ofera spre vanzare teren in zona comunei Tureni cu iesire la lac, la 18 Km de Cluj.Terenul este ideal pentru contructia unui camping, cabana, etc.Acesta are o suprafata de 5500 mp, cu un front la strada de 40 m.Terenul are utilitatile in fata ( curent si gaz ).Daca sunteti interesat(a) sa achizitionati acest teren sau doriti mai multe informatii suplimentare despre teren puteti completa formularul dedicat ofertei de pe pagina si veti fi contactat de catre un specialist al agentiei in cel mai scurt timp.

 • 350.000 EUR

  Lions imobiliare va ofera spre vanzare un teren pe B-dul Munci.Terenul este ideal pentru contructia unei fabrici, showroom, etc., are o suprafata de 3.250 mp cu un front la strada de 39 m.Conform planului urbanistic general terenul are un POT de 50 % si un CUT de 2,4.Daca sunteti interesat(a) sa achizitionati acest teren sau doriti mai multe informatii suplimentare despre teren puteti completa formularul dedicat ofertei de pe pagina si veti fi contactat de catre un specialist al agentiei in cel mai scurt timp.

 • 495.000 EUR

  Lions imobiliare va ofera spre vanzare un teren in zona Floresti.Terenul este ideal pentru contructia unei fabrici, showroom, etc., are o suprafata de 6300 mp cu un front la strada de 100 m. Acesta se poate extinde cu inca 5000 mp. Daca sunteti interesat(a) sa achizitionati acest teren sau doriti mai multe informatii suplimentare despre teren puteti completa formularul dedicat ofertei de pe pagina si veti fi contactat de catre un specialist al agentiei in cel mai scurt timp.

 • 174.000 EUR

  LIONS IMOBILIARE VA OFERA UN TEREN INTRAVILAN DE VANZARE IN COMUNA JUCU DE SUS.SUPRAFATA TERENULUI ESTE DE 5800 MP, FRONT 24 M.ACESTA SE PRETEAZA PENTRU  CONSTRUCTII CIVILE SAU EXPLOATARE AGRICOLA AVAND 6 SOLARII INSTALATE PE TEREN.

 • 299.000 EUR

  Lions imobiliare ofera spre vanzare teren cu posibilitate constructie P+3E, pot 50 %, CUT 2, zona Calea Turzii, utilitati pe teren, asfalt.Terenul are o suprafata de 403 mp, front de 14 m.Daca sunteti interesat(a) sa achizitionati acest teren sau doriti mai multe informatii suplimentare despre teren puteti completa formularul dedicat ofertei de pe pagina si veti fi contactat de catre un specialist al agentiei in cel mai scurt timp.

 • 480.000 EUR

  EXCLUSIV.LIONS Imobiliare va ofera spre vanzare teren intravilan in zona comunei Tureni.Terenul este ideal pentru contructia unui parc logistic, are o suprafata de 25.250 mp, cu un front la strada de 297 m.Terenul are utilitatile in fata terenului ( curent si gaz ), este incadrat in PUZ in zona industriala, are un procent de ocupare al terenului de 65 % si un coeficient de utilizare al terenului de 1,5.Pret 23 euro/ mp negociabil.

 • Salveaza cautarea