Acest anunt nu este activ

vanzare distribuitor exclusiv produse Paperplanes NewYork

75.000 EUR
Valabil din 10.10.2016 17:25:20
Descriere

Va prezentam oportunitatea de a prelua afacerea de distribuitor exclusiv autorizat pentru Romania al produselor marca Paperplanes NewYork .
Brandul Paperplanes NewYork provenit din USA cu un succes pe pietele din America si Asia , vrea sa isi extinde vanzarile si in Europa .
Suntem primii care am obtinut autorizatia pentru aceasta zona , existand posibilitatea de a extinde vanzarile, ca si distribuitor unic exclusiv , in tarile limitrofe Romaniei .
Asadar este o oportunitate unica cu posibilitatea de a extinde afacerea atat in tara cat si in tarile limitrofe ala tarii , ca si distribuitor exclusiv autorizat .
Se cesioneaza pachetul integral de actiuni , detinut de catre doi asociati . Societatea este infiintata din 2007 , dar cu activitate vanzari produse Paperplanes din 2014 . Este platitoare de TVA , actele la zi , fara datorii catre stat , persoane fizice sau juridice .Fara rate , credite sau leasing-uri nefiind accesate niciodata , totul fiind achizitionat cu plata integrala/capital propriu .
Stocuri in valoare de 50 mii eur plus bunuri (duba Iveco 2,8d , laptop,telefoane,casa marcat,container etc) cu valoare 10 mii euro .
Afacerea are inca cifra de afaceri mica dar pe profit , fiind inca in dezvoltare .
Vanzarile se desfasoara online- paperplanes . ro , prin distributie catre magazine cu profil vanzari incaltaminte in Mall , urmand ca anul urmator sa avem in plan deschiderea primului magazin oficial Paperplanes din Romania .
Pentru mai multe detalii si informatii va stam la dispozitie
Pret: 75000 Euro

Apple Google Store iTunes Google Play