Trimite unui prieten

Trimite

Vand afacere la cheie

12.000 EUR
Valabil din 05.11.2018 08:53:45
Descriere Diverse

Vand afacere la cheie. Laborator si punct de lucru productie, VANZARE SI DISTRIBUTIE INGHETATA ARTIZALA ITALIANA, se vinde cu tot cu firma.
Pret de pornire: 12.000 EURO - negociabil.
Afacerea este amplasat intr-un cartier rezidential mare, cu vad foarte bun, un cartier in continua crestere si expansiune, unde nu mai exista nicio afacere similara, fara concurenta.
Afacerea are toate autorizatiile obtinute si este perfect functionala, se pot introduce si alte produse (de patiserie, cofetarie sau orice altceva) in gama de produse vandute.
Afacerea se vinde cu toate aparatele/echipamentele necesare producerii, stocarii si vanzarii inghetatei: 3 aparate productie inghetata: masina de inghetata (mantecator), pasteurizator si abatitor, 2 congelatoare, un frigider, 2 vitrine ISA – racire cu ventilatie, 12 vaschete de 5kg, chiuveta industriala, instalatie electrica 380 V, aparat aer conditionat, masa inox, cantar, sistem de supraveghere video, contract cu firma de paza 24/7, sistem de alarma, rafturi si spatii de depozitare, spatiu documente.
Spatiul in care se afla laboratorul este inchiriat, dar poate fi preluat impreuna cu afacerea, fiind un spatiu amenajat si echipat cu toate cele necesare stocarii materiilor prime si de inventar, producerii, vanzarii si distributiei de inghetata artizanala.
La acest punct de lucru se face si vanzare.

Oferim consultanta/training productie si vanzare inghetata 1-2 luni după preluarea afacerii.

Compania nu are linii de credit, credite, datorii la stat sau furnizori.

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!