Trimite unui prieten

Trimite

Puregon 900 Ui

1.300 RON
Valabil din 18.11.2018 23:15:43
Descriere Diverse

Puregon 900UI/1,08ml x 1cart.sol.inj.+9ace - Catena

Puregon, solutie injectabila, este o formula hormonala, pe baza de folitropina beta, folosita pentru a trata infertilitatea atat la femei, cat si la barbati.

La femei se administreaza in cazul anovulatiei si in cadrul programelor de tratament prin tehnici de reproducere asistata (TRA). La barbatii infertili poate fi utilizat pentru spermatogeneza.

Puregon 900 UI, mod de administrare

Puregon se administreaza doar la recomandarea medicului, care va stabili si doza de inceput si durata tratamentului.

Puregon 900 UI, posibile reactii adverse

Puregon, ca toate medicamentele, poate provoca si reactii adverse, cele mai frecvente fiind reactiile locale ale pielii la locul injectiei. In cazul in care aceste reactii se agraveaza sau observati orice alta manifestare adversa, trebuie contactat medicul prescriptor.

Puregon 900 UI, interactiuni medicamentoase

Daca Puregon este folosit concomitent cu citratul de clomifen, se poate produce o crestere a raspunsului folicular.

Puregon 900 UI, contraindicatii

Exista situatii, atat in cazul femeilor, cat si in cel al barbatilor, cand Puregon nu este recomandat. Aceste cazuri includ: hipersensibilitate la substanta de baza a produsului sau la oricare dintre componentele acestuia, tumori ale ovarului, sanului, uterului, testiculului, hipofizei sau hipotalamusului, insuficienta ovariana primara. Aditional, pentru femei este contraindicat in caz de hemoragii genitale nediagnosticate, chisturi ovariene sau ovare marite, fara legatura cu sindromul ovarelor polichistice, malformatii ale organelor sexuale sau fibroame uterine incompatibile cu sarcina.

Cum se pastreaza Puregon 900 UI

Puregon se pastreaza in ambalajul original la frigider (2 ˚C – 8 ˚C), dar fara a se congela. Pentru usurinta in utilizare, Puregon se poate pastra si la temperaturi sub 25 ˚C pentru o singura perioada, de maximum 3 luni.

Pret 1300 fiola. Am trei fiole

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!