Acest anunt nu este activ

Papusi de colectie REBORN & MASTERPIECE !!!

400 RON
Valabil din 05.10.2016 15:37:11
Descriere

Papusi de Colectie superbe...Toddler MASTER PIECE SI REBORN pentru copilasii vostri ... si de ce nu si pentru voi, dragi mamici !!!

1.Papusa de colectie - Susanna realizata cu multa maiestrie de artistul Gerlinde Feser. Face parte din colectia Mater Piece si are aproximativ 70 cm. E o papusa reborn superba din vinil moale siliconat si tesaturi. Nu veti regreta daca o veti adopta si va veti reintregi colectia personala. Va veni imbracata in hainutele ei originale si cu certificatul de autenticitate.
Pret = 1500 lei

2. Papusa Felicia de artist Monika artist Peter-Leicht - colectia Toddler Master Piece. E din vinil tare si tesaturi si are aproximativ 85 cm. Are parul blond inchis si ochi albastri. Vine cu hainutele originale si cu certificatul de autenticitate.
Pret = 1000 lei

3. Papusa Alicia de artist Monika Peter-Leicht - colectia Toddler Master Piece. E din vinil tare si tesaturi si are aproximativ 85 cm. Are parul rosu-brun si ochi albastri. Vine cu hainutele originale si cu certificatul de autenticitate.
Pret = 1000 lei

4. Papusa Adam de artist Jansen Van Leeuwen - colectia Toddler Master Piece. E din vinil si tesaturi (greu) si are aproximativ 76 cm. Are parul blond si ochi albastri. Vine cu hainutele originale si cu certificatul de autenticitate.
Pret = 900 lei

5. Papusa Jasmine - REBORN - colectia Ashton Drake. (rara)
E din vinil siliconat moale si tesaturi si are aproximativ 60 cm. Are parul negru si ochi caprui. Vine cu hainutele originale si cu certificatul de autenticitate.
Pret = 800 lei

6. Papusa Alicia de artist Phyllis Parkins - colectia Master Piece. E din vinil tare si tesaturi si are aproximativ 50 cm. Vine cu hainutele originale si cu certificatul de autenticitate.
Pret = 600 lei

7.Bebe reborn este kit Piet - artist Jeannie de Lange ... editie limitata.
E din vinil tare si tesaturi si are 50 cm si e stantat la spate pe ceafa. Va veni imbracat in hainutele lui originale si cu certificatul de autenticitate.
Pret = 400 lei

Rog si ofer seriozitate !
Pozele sunt reale !!!
La plata-n cont aveti transport gratuit !
Va multumesc si va astept cu drag !!!

Apple Google Store iTunes Google Play