Trimite unui prieten

Trimite

Masina de imprastiat ingrasaminte BUFER 600-3000 lt

1 050 EUR
Valabil din 23.07.2019 13:17:43
Descriere Diverse

Masina de imprastiat îngrăsăminte îmbogăteste solul distribuind pe plante, cum ar fi grâu, orz, ovăz, rapită, bumbac, sfeclă, floarea-soarelui, porumb si fasole, ingrasaminte de tip uree sau superfosfat triplu.

Acest tip de imprastietoare de ingrasaminte sunt de forma dreptunghiulara si sunt dotate cu doua discuri ce asigura o latime maxima de imprastiere de 24 metri.
La interior, buncarul este prevazut cu o sita ce impiedica conglomerarea ingrasamintelor si respectiv blocarea gurii de imprastiere.
In dotarea standard intra si protectia posterioara care este tot din inox precum si cardanul de actionare de la priza de putere a tractorului.
Sistemul de deschidere este hidraulic iar actionarea discurilor se face prin intermediul unei cutii de viteze in baie de ulei.

Produsul este disponibil pe mai multe capacitati : de la 600 lt la 3000 lt. Cele pana in 2000 lt sunt purtate, iar cele peste 2000 lt, inclusiv, sunt tractate.
Preturi incepand de la 1050 EURO + TVA

Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon. Va punem la dispozitie o gama variata de produse. Produsele noastre sunt noi si se pot achizitiona si prin proiect european sau prin finantare.
Pretul este fara TVA.

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Cristian Dina

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    ×
    Anuntul a fost sters de la favorite!