Instalatie si rezervor biodisel

104.305 RON
Valabil din 20.10.2017 09:34:57
Descriere

Cabinetul Individual de Insolventa “RACEANU VICA”, cu sediul profesional in Slobozia, str. M. Basarab, bl. A 3, sc. A, ap. 2 parter, camera 5, jud. Ialomita, in calitate de lichidator judiciar al debitoarei BIODIL PRODUCTION S.R.L., in temeiul art. 156 din Legea nr. 85 / 2014 am procedat la emiterea prezentei plublicatii de vanzare.
Bunurile mobile ce fac obiectul vanzarii sunt situate in Tandarei, str. Teilor, nr. 51, jud Ialomita fiind reprezentate de Instalatie biodiesel la pretul de 91.831,20 lei exclusiv T.V.A. si Rezervor biodiesel – la pretul de 12.472,95 lei exclusiv T.V.A.
Licitatia va avea loc la sediul lichidatorului judiciar C.I.I. Raceanu Vica, situat in Slobozia, str. M. Basarab, bl. A 3, sc. A, ap. 2 parter, camera 5, jud. Ialomita, avand pretul de incepere al licitatiei de mai sus, pret ce reprezinta 40 % din valoarea rezultata din raportul de evaluare.
Licitatiile se vor organiza saptamanal, in fiecare zi de joi, ora 15.00 incepand cu data de 20.10.2016.
Conform hotararii adoptate de Adunarea creditorilor din data de 16.05.2016, s-a stabilit ca regulamentul de vanzare aprobat, sa fie prezentat in caietul de sarcini ce poate fi obtinut de catre persoanele interesate de la lichidatoul judiciar contra sumei de 200 lei.
Conform art. 845 alin. (8) Cod Procedura Civila, vanzarea se poate realiza chiar daca se prezinta o singura persoana care ofera pretul de la care incepe licitatia.
Somam pe toti cei care pretind vreun drept asupra mobilelor supuse vanzarii, sa anunte lichidatorul judiciar care efectueaza vanzarea, pana la data stabilita pentru vanzare, in termenele si sub sanctiunile prevazute de lege.
Potrivit art. 843 Cod procedura civila, persoanele care vor sa cumpere mobilele scoase la licitatie sunt obligate sa depuna o garantie reprezentand 10 % din pretul de incepere al licitatiei pentru termenul respectiv, la sediul subscrisului cabinet.
Participantii la licitatie, vor depune dovada achitarii garantiei de participare si a taxei privind achizitionarea caietului de sarcini pana in ziua fixata pentru licitatie inclusiv, cu cel putin o ora inainte de organizarea licitatiei.
Supunem atentiei imposibilitatea debitorului de a licita in nume propriu sau prin persoane interpuse, iar fapta de a indeparta, prin constrangere sal corupere, un participant de la o licitatie publica ori intelegere intre participanti pentru a denatura pretul de adjudecare se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani conform art. 246 Cod penal.

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play