Detoxamin basic capsule 180 cps Imagine 1 Detoxamin basic capsule 180 cps

170 RON
Valabil din 19.09.2017 10:22:08
Descriere

DETOXAMIN – UN VULCAN DE MINERALE !!!

Produsele din linia Detoxamin sunt produse de inalta calitate care au la baza lor ZEOLIT PUR, prelucrat prin nanothenologie, tehnologie patentata de producatorul austriac, cu efecte unice asupra organismului uman!

Zeolitul este un mineral de origine vulcanica, format cu milioane de ani in urma din interactiunea lavei cu apele sarate care au atins punctul de fierbere.

Caracterizat fizico-chimic, zeolitul este un aluminosilicat hidrat format din baze si substante alcalino- pamantoase cu structura deschisa tridimensionala de tip retea.

Structura zeolitului, cu aceasta retea de tip grila, contine ioni de calciu, magneziu, sodiu si potasiu precum si molecule de apa.

Exista peste 100 de tipuri diferite de zeoliti. Datorita proprietatilor sale excelente, clinoptilolitul, a carui cristale au forma lamelara, s-a dovedit a fi cel mai adecvat zeolit pentru utilizarea in medicina umana.

O proprietate decisiva a clinoptilolitului este aceea de schimbator de ioni. Zeolitii sunt capabili sa-si interschimbe cationii liberi (Na, K, Ca, Mg) cu metale grele, ioni de amoniu, radioizotopi sau alti cationi (Cd, Hg, Pb, Sr) pentru care exista o mare selectivitate.

Zeolitul are o mare capacitate de absortie pentru compusii moleculari de mici dimensiuni (precum hidrocarburi, dioxid de sulf, oxizi de nitrogen), precum si microtoxine. Acesta actioneaza ca o sita moleculara care absoarbe gaze, molecule de mercaptan, si substante dizolvate de o anumita marime.

IN URMA PROCESARII TEHNOLOGICE SPECIALE, MICRO ZEOLITUL DIN DETOXAMIN CAPATA POATE CEA MAI IMPORTANTA PROPRIETATE A SA, SI ANUME CAPACITATEA DE A NEUTRALIZA PH-UL LA NIVEL ENZIMATIC, CEEA CE IL FACE CEL MAI INDICAT INGREDIENT NATURAL IMPOTRIVA CANCERULUI!

Este foarte important de stiut ca zeolitul este inert, adica nu reactioneaza chimic cu fluidele corpului sau cu elementele consumului alimentar. El actioneaza in principal pe baza fizica si din acest motiv nu exista efecte secundare.

Detoxamin Basic Capsule contine 100% zeolit clinoptilolit activat (prelucrat prin nanotehnologie.) Actioneaza ca un filtru in tractul gastrointestinal neutralizand PH-ul, adunand toxinele si metalele grele, eliberand in organism ioni ozitivi de calciu si magneziu.

EFECTUL CURATITOR AL ZEOLITULUI:

Toxinele se acumuleaza in organism inclusiv prin alimentatie si apa. Organismul produce si el toxine (deseurile celulare). Respiram zilnic emisiii industriale, gaze de esapament care contin cadmiu, mercur, arsen. Prezenta acestora stopeaza absorbtia calciului, fierului si potasiului, elementele foarte importante pentru metabolismul celular.

Daca sunt in exces, toxinele actioneaza ca o otrava asupra celulelor si tesuturilor si apar simptomele: oboseala nejustificata, energie scazuta, lipsa puterii de concentrare, nervozitate sau chiar stari depresive. Din aceste motive detoxifierea organismului este o necesitate.

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Solicita livrare gratuita cu verificare colet. Afla mai multe detalii aici
Apple Google Store iTunes Google Play