Trimite unui prieten

Trimite

Calculator Stintific Texas Instruments TI- 30Xa Solar

48 RON
Valabil din 13.08.2019 12:49:39
Descriere Diverse

Cod produs: 1056De baza, baterie actionate calculator stiintific cu display-o singura linie si matematica generala si functionalitatea stiintei.

Caracteristici cheie:

One-line, afisare de 10 cifre
caracteristici fractionate
One-variabila statistici
conversiile
Functii stiintifice si trigonometrice de baza

Ideal pentru:


matematica generala
Pre-Algebra
Algebra 1 si 2
stiinta generala

Odata ce ajungi la un anumit nivel de clase de matematica, un calculator vechi regulat pur si simplu nu mai este suficient de bun - ai nevoie de un calculator functional de mare, care poate efectua algebrice, trigonometrice si probleme statistice, in plus fata de sarcinile matematice generale. Calculatorul stiintific Texas Instruments TI-30XA poate face acest lucru pentru tine. Este extrem de util atunci cand este vorba de imaginind fractii dificile. Se poate adauga, scadere, inmultire si impart fractiile atunci cand a intrat intr-un format traditional numaratorul / numitor. Acest calculator poate face, de asemenea, o varietate de conversii, de la fractii la zecimale, grade in radiani la grade, DMS in zecimal la grade, si polar dreptunghiular. Ecranul de afisare detine pana la 10 cifre.

Pentru liceu sau colegiu studenti matematica avansata care abordeaza, acest lucru este un instrument de mare (si un cadou grijuliu back-to-scoala), precum si cu mai multi profesori care permite utilizarea calculatoarelor in timpul orelor si examene, este unul necesar. Usor de utilizat si usor de a aluneca intr-un rucsac, TI-30XA va deveni in curand indispensabile atat pentru grave si student la matematica.

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Reshop

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    ×
    Anuntul a fost sters de la favorite!