Acest anunt nu este activ

CADOU URS PLUS pt scaunul auto siguranta copii 15-36 kg isofix sport

165 RON
Valabil din 10.10.2016 14:56:23
Descriere

Model sport pentru calatorie, este potrivit pentru categorii de greutate de la II la III (Grupa II-III),ceea ce inseamna copii cu o greutate intre 15-36 kg.
Grupa II: 15-25 kg Grupa III: 22-36 kg
Acesta este un scaun de siguranta , universal , compus din spatar, tetiera si pernuta, aprobat in conformitate cu ECE Reglementarea nr. 44.04 pentru folosirea in masina si se potriveste aproximativ la toate tipurile de autovehicule.
Fara prindere ISOFIX este 165 lei, iar cu prindere ISOFIX este 250 lei !Putem trimite prin cargus cu verificare colet, iar plata transportului prin Cargus este de 25 lei !
Sistemul ISOFIX (International Standards Organisation) este un sistem standard de asigurare a fixarii scaunelor de copii in autoturisme si este o parte integranta a unei masini, astfel incat permite fixarea scaunului de masina intr-o pozitie fixa, rigida, avand ca si avantaj principal faptul ca, in timpul unui impact, se va comporta unitar cu restul autovehiculului, fata de situatia in care scaunul este prins cu centurile masinii. . Prin ISOFIX ai siguranta montarii complete si corecte a scaunului auto, asadar creste nivelul de siguranta al copilului in masina. Sistemul ISOFIX ofera maxima protectie in toate situatiile de impact si exclude riscul ca scaunul sa alunece, sa se rastoarne sau sa se balanseze
Kota baby va ofera si un ursulet de plus de 35 cm CADOU , menit sa bucure inima copilasilui dvs !

Apple Google Store iTunes Google Play