Acest anunt nu este activ

apel umanitar

10 RON
Valabil din 18.10.2016 15:44:12
Descriere

doresc sa strang banii necesari-pe care nu ii am, pentru a face toate aceste analize, pentru simplul motiv ca vreau sa traiesc si iubesc viata, pentru simplul motiv ca atunci cand am sa fiu sanatos si stiu ce am sa tratez, am sa pot sa ajut si eu pe altii la randul meu si sa pot contribui la dezvoltarea spirituala, culturala si artistica a altor tineri sau la ajutorul altor oameni care sunt in situatii asemanatoare.
Mai nou, unii medici imi spun ca pot avea leucemie sau alte forme de cancer, eu fiind deja anemic foarte mult in ultimul timp.
Tin sa precizez ca nu caut mila sau fonduri pentru chestii ascunse , intrucat sanatatea mea este periclitata si aici nu este loc de glume.
Doresc sa multumesc tuturor acelora care, cel putin, citesc acest mesaj si vor incerca sa faca ceva atat pentru mine, cat in fond pentru ei, pentru aproapele lor, nu conteaza cine sau cat se ofera, poate acest mesaj sa ajunga si la ministerul sanatatii daca este cazul. Multumesc tuturor si celor care sunt de bun simt si celor care injura pentru ca asa sunt educati. Astept mesajele si sprijinul vostru. Cer discretie totala momentan, prezint bonuri, chitante, bilete de externare, retete sau analize medicale la cerere.
Sa ne ajutam si sa ne ajute Dumnezeu !
Andrei Toader.
contul meu . pentru oamenii de bun simt, ca nu imi doresc decat sa traiesc si sa stiu ce am este urmatorul:
RO76RNCB0200152049140001

Apple Google Store iTunes Google Play