RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Alte servicii hunedoara

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Executam monumente funerare din marmura si granit

  Repostat automat
 • Configuratiile tub implicit Paisprezece fabrica stabilit ca standard si posibilitatea de a crea combinatii specifice clientilor de plata pe schimbatorii de monede; inseamna ca posibilitatile sunt nelimitate. Afisaj clar, luminos incorporat prezinta informatii de stare relevante in planul limba engleza. De asemenea, permite toate configuratiile sa aiba loc pe site-ul, fara a fi nevoie de o unitate de programare portabil. Sase Tube Caseta Capacitatea maxima de monede - intervale mai lungi intre umpleri de tub. Dual 5p & 10p tuburi - minimizeaza conditiile de schimbare exacte astfel incat clientii pot utiliza toate monedele. Combinatii flexibile de plata - accepta plata de la 1 & 2 monede pentru Vends valoare ridicata atunci cand este instalat cititorul nota?. 27 fabrica configuratii standard a tubului disponibile. Conditii mai putine. Schimbarea exacte Modul De Plata - Plata Protectie Redundanta (PRP) Unic pentru currenza schimbarii c2. 3 module de plata independente - in cazul in care schimbatorul de moneda detecteaza ca acesta nu poate plata din tubul primar, acesta va trece la tub secundar. Reduce timpilor de nefunctionare. Clienti in fata masinii nu pierde o schimbare in cazul in care ar trebui sa apara gem de plata. Rezultat: securitate mai mare de plata, apeluri de mai putin si costurile de service. Bine Luminat Grafic De Afisare Stare Changer - mesaje de eroare in engleza simplu. Continuturile eprubetelor - afisate pe primul ecran. Schimbarea de optimizare - maximizarea valorii Cashbox, a minimiza starea ECL. Optional Alarma Aeroport SMS & Modul Telemetrie SMS mesaje de alarma cu privire la evenimente de serviciu (de exemplu, masina din serviciu, nici o putere, etc), reactioneaza instantaneu si de a reduce in jos masina ori. software de administrare PC - Audit Manager NRI. Fara costuri lunare datorate pre platite functie de card. La bord telemetrie - GSM Modul de conectare de la distanta pentru citire a datelor EVA-DTS de schimbator si VMC permite optimizarea costurilor planificarea traseului. Toate intr-o singura telemetrie - fara dispozitive suplimentare.

  Repostat automat
 • Execut lucrari de defrisare a pasunilor. In functie de gradul de acoperire a terenului se stabileste pretul. Cosesc si in gradini si livezi . (NU adun resturile rezultate in urma defrisarilor)

  Repostat automat
 • Reparatii si reglaje masini de cusut pentru uz casnic si din industria textila in ce consta: Servis complect, curatare ungere reglare la prametri standar de coasere. Cu posibilitate de deplasare in tot judetul.

  Repostat automat
 • Vind canapea din piele plus doua fotolii, in stare buna la 1200 lei . tel 0733189231

  Repostat automat
 • CD Immigration & Settlement Va oferim asistenta juridica specializata in imigratie tuturor celor ce doresc un Work Permit sau Green Card in Canada . Cei ce lucreaza in aceasta firma au licenta (R409231) Guvernului Canadian prin Immigration Of Canada Regulatory Counsel. Va raspundem la 001 647 855 2112, sau email: [email protected]

  Repostat automat
 • Inginer topograf autorizat ANCPI, prestez urmatoarele lucrari: -Prima inscriere in cartea funciara (de pe titlul de proprietate, sentinta judecatoreasca cat si garaje concesionate) -Actualizarea datelor in cartea funciara (atribuire numar cadastral, notare constructie, notare adresa, atribuire geometrie digitala, etc) -Comasare/dezmembrare imobile -Intocmire relevee interioare cladiri/apartamente -Intocmire aviz tehnic in vederea obtinerii autorizatiei de construire, autorizatiei de demolare, PUZ, etc. -Masuratori diverse (necesare pentru proiectare, pentru intrarea in evidentele APIA, etc) -Trasarea limitelor avizate de catre oficiul de cadastru cat si asistenta topografica la santiere. Preturile sunt negociabile, in functie de tipul lucrarii si gradul de dificultate. Momentan nu efectuez lucrari in afara judetului Hunedoara Din pacate nu sunt disponibil decat dupa ora 17:00 in timpul saptamanii si in weekend, exceptie de la regula fiind cazul in care ma contactati cu cateva zile in prealabil. Cer si ofer seriozitate.

  Repostat automat
 • Aplica acum pentru un credit de nevoi personale la noi si nu mai platesti comision de analiza si dosar,in plus ai o dobanda fixa redusa de 8.5%.Creditul se aproba rapid-nu trebuie giranti-consultanta gratuita. Ex:5000 ron=100 ron rata, 50.000=1000ron rata, 90.000=1800ron rata. INFO 0773953517

 • Efectuez evaluari de risc la securitate fizica la toate tipurile de societati comerciale la un pret rezonabil in localitatile Petrosani, Petrila, Vulcan, Lupeni, Uricani si alte localitati din judetul Hunedoara.

  Repostat automat
 • 1 RON

  De actualitate sunt utilaje pt fabricarea& procesarea hartiei din celuloza pura,hartie igienica mono sau multistrat, servetele,tuburi carton,hartie tip HORECA,prosop hartie pentru cabinete medicale si cosmetice etc.- transport, instalare si instruire la sediul dv ,preturile la cumpararea utilajelor sunt negociabile

  Repostat automat
 • Sisteme de avertizare la efractie,incendiu,interfonie,videosupraveghere,paratrasnete inteligente,industriale,domotice pentru aplicatii simple si complexe!Bosch,JVC,CNB,Sony,General Electric,Honeywell,Samsung.Calitate extra la preturi mici!Proiectare si montaj licentiat!Asiguram garantii si service! Preturi scandalos de bune! ?

  Repostat automat
 • Producem si distribuim cea mai buna calitate a cianurii de potasiu, care este un compus cristalin incolor. Cianura de potasiu este cunoscuta de catre dealerii de bijuterii pentru proprietatile sale extreme si exceptionale de inalta calitate, aurire si tamponare. Mineritul nostru de aur, sinteza organica si clientii de galvanizare nu au cautat niciodata nicaieri, de cand au testat cianura de potasiu. Cianura de potasiu este oferita in pulbere, capsule sau comprimate cilindrice, fiecare tableta cantarind 100 de grame. Este un compus anorganic cu formula KCN. Acest compus cristalin incolor este foarte solubil in apa. Majoritatea produselor KCN sunt utilizate in mineritul de aur, sinteza organica si galvanizare. Va putem oferi un grad foarte bun la KCN 99.98%. Contactati-ne pentru mai multe detalii, de asemenea, putem accepta comanda de cantitate foarte mica pentru utilizarea in laborator, cum ar fi 100-1000Grame. Bun venit comanda. Contactati-ne ()

  Repostat automat
 • 3.248 RON

  Aplicatie de gestiune documente din cadrul unui birou executor Aplicatie de gestiune si creare a documentelor din cadrul unui birou executor judecatoresc. - Windows All/Linux All - functionabil monopost si retea. - pretul este pe aplicatie, nu pentru fiecare statie in parte. - va puteti crea propria retea, cu un server (linux/windows), cu n statii, achitind o singura data aplicatia.

 • 800 RON

  - numar de asociatii nelimitat, in cadrul aceleasi asociatii numar nelimitat de blocuri. - sisteme de operare Windows(toate), Linux(toate). - creare backup de date pe suport extern, se poate efectua si backup FTP automat pe un server extern. - verificare automata, sau la cerere de versiuni noi de program prin interogarea FTP a unui server extern.

 • Inchiriez miniexcavator si Miniincarcator Bobcat pentru diverse lucrari de excava?ie ,alimentari cu apa , canalizari si alte lucrari. Ridicam moloz ,pamant cu camioneta sau cu camion de 7 tone sau camioneta de 4 tone ,taluzari de teren etc. la cele mai mici preturi.

 • Vand colectie de forme de vaze din ipsos impreuna cu originalele,forme create de artisti .Sunt peste 100 de modele de diferite marimi si forme diferite foarte utile pentru inceperea unei afaceri in domeniul ceramicii cu o onvestitie minima.Putem sa asiguram in prima faza si materia prima de turnare(pasta ceramica)+ 175 kg de pigmenti pentru glazuri colorate .La aceste materiale voi oferi si aproximativ o tona de masa de portelan uscat care prin hidratare se poate turna sau modela .Nu pot da pe parti pentru ca doresc sa lichidez si sa evacuez spatiu .Pretul este cu foarte mult sub valoarea materialelor oferite . Trebuie sa veniti sa vedeti sa puteti aprecia oferta de lichidare rapida .

  Repostat automat
 • Olá, estou me voltando para todos os indivíduos que precisam de sua participação que concedo empréstimos de 3.000 € a 950.000 € para todas as pessoas capazes de reembolsá-lo com uma taxa de juros de 3% l Ano e prazo de 2 a 30 anos, dependendo do valor solicitado. Eu faço isso nas seguintes áreas: - Empréstimo Financeiro - Empréstimo Imobiliário - Empréstimo de Investimento - Empréstimo Automóvel - Consolidação Dívida - Empréstimo Recompra - Empréstimo Pessoal. Você está logado Se você realmente está em necessidade, escreva para mim para obter mais informações. Entre em contato comigo pelo correio:

 • Olá, Você tem problemas financeiros? Um empréstimo pode ajudar! Felizmente, há uma solução para tudo. Proponho um empréstimo entre particulares de 2.000 a 500.000 € com uma taxa de juros de 3%. E-mail:

 • Executam la comanda si distribuim in toata tara monumente funerare cruci de marmura si granit suntem direct producatori de monumente cu sediul in SIMERIA jud Hunedoara cu transport lunar GRATUIT la Bucuresti cu masini proprii .vizitati situl nostru unde vedeti peste 400 de modele preturi afisate modele unicat mai multe detalii telefonic

  Repostat automat
 • cadastru, intabulari, topografie, ridicari topo, avize tehnice

 • Salveaza cautarea