Sticla violet - Miron Violetglass - Set de 3 recipiente

99 RON
Valabil din 06.05.2017 19:23:11
Descriere

Set de 3 borcane :

Un borcan cu capacitatea de 1 litru, diametru 95 mm, inaltime 193 mm + capac cu garnitura interioara de culoare violet
Un borcan cu capacitatea de 0,5 litri, diametru 80 mm, inaltime 148 mm + capac cu garnitura interioara de culoare violet
Un borcan cu capacitatea de 0,3 litri, diametru 68 mm, inaltime 120 mm + capac cu garnitura interioara de culoare violet

Transport prin Fan Courier cu plata la cumparator, 22 lei.

Utilizati „sticla anti-oxidanta” pentru a pastra nuci, seminte, cafea, ceai, alimente uscate, cereale, fulgi de ovaz, alge, pulberi proteice, fainuri de coacere etc.

Recipientele din sticla violet Miron „hranesc” produsele naturale continute, le conserva valoarea pe timp indelungat si de o maniera omogena.

„Vitality In My Glassware” celebreaza stiinta sticlei Miron, o noua stiinta care a creat singurele recipiente capabile sa potenteze aroma produselor naturale continute, sa le mentina prospetimea de o maniera nemaiintalnita si sa le amelioreze bio-energia inmagazinata.

Cu un aspect de culoare neagra - dar de fapt de culoare intr-adevar violet – cu note retro, sticla violet Miron este in momentul de fata singurul mediu cunoscut care protejeaza produsele naturale de influenta partii vizibile a spectrului luminii(cu exceptia luminii violete) si, concomitent, este permisibil pentru lumina din domeniile UVA si IR din spectrul electromagnetic invizibil.

Anunturi de la acest utilizator

Arata mai multe

Anunturi recomandate

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Solicita livrare gratuita cu verificare colet. Afla mai multe detalii aici
Apple Google Store iTunes Google Play