Octavian Petrut
Telefon validat
Bucuresti Sector 6
Pe site din 10.12.2018
Ultima activitate 03.05.2024
- 10 anunturi
-
1 570 RON
Dispenser boabe cafea montaj pe perete: Finisaj: Furnir Fag culoare natur, lacuit satinat. Container boabe cafea: Inaltime container cafea - 50 cm Diametru container cafea - 12 cm Capacitate cafea boabe - 2.1 kg/cilindru Capacitate totala 3 cilindri - 6.3 kg Tuburi sticla acrilica, din PMMA transparent, import UE. Claritatea si transparenta acestor tuburi sunt excelente, din care motiv ele arata identic cu tuburile de sticla si inlocuiesc in multe aplicatii tubul de sticla. Aceste produse au proprietati fizico-chimice, optice si mecanice, similare cu placile acrilice (sau stiplex, pmma). Produsele se prezinta sub forma de tub transparent, cu lungimea standard de 500 mm. Materialul stiplex - sticla acrilica sau pmma, inlocuieste cu succes sticla, oferind transparenta si claritate similara, totodata rezistenta crescuta la impact. Mecanism curgere cafea: Otel inoxidabil alimentar AISI304 Blocul de lemn al mecanismului este tratat cu ulei mineral de inalta puritate ,ceara de albine si carnauba cu vitamina E. Dimensiuni dispenser: Inaltime: 65 cm Latime: 44 cm Adancime: 15 cm Greutate: 5.2 kg
-
35 RON
CALITATE: SHG EP, Organic FERMA: El Jilguero, Genuine Marcala ALTITUDINE: 1300 m - 1800 m PROCESARE: Spalare GUST - dulce si echilibrat de ciocolata cu nuci. Corp fin. Aciditate fructata Scor SCA - 83.5 Sursa / Procesare / Poveste: Numele El Jilguero este derivat din rezervatia naturala care se invecineaza cu multe ferme din La Paz, Honduras. Fermierii pun accent pe calitatea propriilor plante de cafea si prin urmare, ajungem sa ne bucuram de cafele rafinate care reflecta perfect peisajul vibrant al zonei Marcala. El Jilguero produce o cupa incredibil de dinamica cu o nota pamanteasca, cu arome de ciocolata, corp puternic si un indiciu de citrice, suficient pentru a adauga definitie acestei cafele. Cafea are o prezenta puternica si pastreaza o complexitate de arome. Speram sa va placa!
-
KESTAR Chocolate angajeaza cofetar sau ajutor de cofetar Ne incepem calatoria in lumea dulce a ciocolatei si cautam ajutor pentru a raspandi beneficiile ciocolatei ''bean to bar'' in Romania. Cautam o persoana care: -sa aiba cunostinte (chiar si notiuni de baza) despre productia de ciocolata, praline, sau produse de cofetarie. -sa aiba atentie la detalii -sa urmareasca precis retete prestabilite -sa lucreze curat si ordonat -sa isi gestioneze eficient timpul de lucru -sa respecte standardele de igiena si curatenie impuse in spatiul de lucru Program fix L-V de la 09:00 la 18:00 Salariu negociabil in baza experientei si nivelului de cunostinte in domeniu. 3000 RON - 4000 RON Locatie: Bucuresti, sector 6 Vino sa ne cunoastem si hai ca facem cunoscut gustul KESTAR Chocolate!
-
39 RON
Descriere CALITATE: Excelso EP, G nova, Quind o FERMA: Finca Palmichal, Atilano Giraldo ALTITUDINE: 1560 m VARIETATE: Castillo PROCESARE: Spalare GUST - de pepene galben, ceai negru floral, coacaz negru, aciditate de mar verde. Scor SCA - 85 ''Excels'' este un termen de clasificare a cafelei care nu are legatura cu soiul sau profilul de cupping. EP (European Preparation) specifica faptul ca boaba cruda este sortata manual pentru a elimina orice boaba defecta si materiale straine. In cautarea unei cafele distinse, pur si simplu nu puteti omite Columbia. Reputatia calitativa a Columbiei provine din munca grea si teren excelent. Departamentul Quindio este amplasat la vest de-a lungul celor mai inalti Anzi Sierra, Cordillera Central. Vanturi racoritoare dar calme coboara prin vai verzi, in timp ce conurile vulcanice se ridica impresionant. Aceasta zona, ca parte a Eje Cafetero (axa cafelei), a devenit renumita pentru lunga sa traditie in cultivarea cafelei. In sudul orasului Quindio se afla municipiul Genova. Finca Palmichal a lui Atilano Giraldo este stabilita in acest district la o altitudine medie de 1.560 metri. El are in total 53 de ha plantate cu copaci de cafea. Finca se desfasoara de-a lungul dealurilor luxuriante de langa yucca si plantani verzi Lucrand alaturi de tatal sau de ani de zile, Atilano este acum a treia generatie care cultiva cafea in aceasta zona. De-a lungul anilor a perfectionat procesele si cunostintele sale despre cafea pentru a crea o Arabica plina de arome abundente si corp proaspat. Din fericire, doua anotimpuri de ploaie ii permit lui Atilano sa culeaga cafeaua lui de doua ori pe an, ceea ce inseamna o aprovizionare constanta a acestei splendide si totusi rare cafele pentru tine.
-
39 RON
CALITATE: SHB EP FERMA: La Pastora ALTITUDINE: 1200+ m VARIETATE: Caturra, Catuai PROCESARE: Spalare GUST - fin, floral, cu note usoare de fructe de padure. foarte echilibrat. Aciditate citrica delicata. Cafeaua La Pastora din Costa Rica SHB Tarrazu este clasata printre cele mai bune din lume. Acesta cafea este cultivata la altitudini mari, peste 1200 m, permitandu-i sa fie desemnata 'Single Hard Bean'. Solul este in mare parte vulcanic si confera cafelei o aciditate ridicata. Regiunea Tarrazu este una dintre cele mai productive din Costa Rica, cind vine vorba de cultura cafelei. Cafeaua din regiunea Tarrazu este recunoscuta ca o cafea cu arome clare si curate. Productia variaza de la mari asociatii comerciale si pina
-
32 RON
Pretul este per kg CALITATE: SHG EP, Las Campanillas FERMA: Finca Los Potrerillos, Rizo Family ALTITUDINE: 1000 m - 1250 m VARIETATE: Caturra, Castilla, Parainema PROCESARE: Spalare GUST - fin, dulce si balansat de ciocolata cu alune, note fructate,aciditate citrica placuta. Scor SCA - 84 Sursa / Procesare / Poveste: Autostrada Pan-Americana Nord se indreapta spre regiunea centrala a Nicaragua, care, spre deosebire de campiile stropite de vulcan-laguna din Pacific, se caracterizeaza prin geografia sa de inalt relief, precum numeroasele sale dealuri si munti. In nord-vest, muntii reci din Matagalpa si Jinotega sunt situati astfel ca padurile de nori se amesteca cu plantatiile de cafea. Una dintre aceste plantatii de cafea apartine familiei Rizo de mai bine de 200 de ani. Un total de 400 ha le apartin, concentrandu-se pe cultivarea speciala a cafelei. In 2013, jumatate din copacii lor, in special soiul Caturra, au fost puternic afectati de ciuperca distructiva roya . Ca parte a unui proces ambitios de renovare, ferma a replantat 200 ha cu soiurile rezistente la roia Castilla, Parainema și Marsellesa. Acest lucru contribuie la o amenajare sanatoasa a intregii ferme, deoarece jumatate din copaci sunt inca tineri. Familia Rizo isi propune sa abordeze cultivarea cafelei dintr-o perspectiva holistica: de la rasaduri pana la macinarea umeda si uscata, acestea sunt in control total asupra propriei calitati. Alte 200 ha de padure asigura faptul ca toate cafele sunt cultivate la umbra. Eforturile lor de reimpadurire se concentreaza pe protejarea faunei si florei native, precum si a surselor de apa. Aproximativ 250 de angajati lucreaza permanent la Potrerillos, in timpul sezonului de recoltare sunt pana la 1.000 de persoane. Majoritatea locuiesc si in zona fermei, Potrerillos furnizand infrastructura, cum ar fi locuinte, mese și o clinică de baza. Educatia este unul dintre pilonii in care familia crede foarte puternic: una dintre zonele agricole este dedicata doar scolii. Peste 180 de elevi participa la cursuri de la gradinita pana la un nivel de invatamant secundar. Exista chiar si facilitati de invatare suplimentare pentru a primi o diploma tehnica in gestionarea fermelor. Programele scolare complet echipate sunt gratuite pentru copiii care traiesc la ferma, precum si pentru cei din comunitatile invecinate.
-
33 RON
CALITATE: FW A Scr. 15+ FERMA: Long Miles Coffee Estate ALTITUDINE: 1650 m VARIETATE: Bourbon PROCESARE: Spalare GUST - fin, floral, cu note usoare de fructe de padure. foarte echilibrat. Aciditate citrica delicata. Scor SCA - 85 Sursa / Procesare / Poveste: Burundi este cel mai bine cunoscut sub numele de Tara celor O mie de dealuri . Platourile inalte domina peisajul. Platourile formeaza o forma unica de munti rostogoliti . Aceste pante verzi nu numai ca gazduiesc unii dintre cei mai buni arbori de cafea din Burundi, ci si elefanti, hipopotami, bivoli si crocodili. In ciuda acestor frumuseti naturale, Burundi ramane una dintre cele mai sarace tari cu cea mai mare pondere la nivel global a populatiei rurale. In 2013, Ben si Kristy Carlson au decis sa faca din acest loc casa lor si au fondat Long Miles Coffee Estate. Inspirati de potentialul de a crea conditii de viata mai bune pentru comunitati prin cultivarea imbunatatita a cafelei, au adunat micii fermieri de cafea si au inceput sa construiasca prima lor statie de spalare. In zilele noastre, acestia lucreaza impreuna cu peste 5.000 si au construit mai multe mori umede. Aceasta cafea este o colectie de la mai multe statii de spalare din reteaua Long Miles din nordul Burundi. Fermierii sunt sustinuti de 26 de asa-numiti cercetasi ai cafelei care traiesc si in cadrul comunitatilor in crestere. Condusi de cativa agronomi, acesti cercetasi isi imbunatatesc continuu cunostintele privind tehnicile agricole pentru a imbunatati cultivarea cafelei. Deoarece provin din aceleasi comunitati, fermierii tind sa fie un pic mai deschisi la opiniile cercetasilor, ducand la un schimb real pe teren. In ultimii ani, acest program a depasit asteptarile, deoarece fermierii si cercetasii au devenit ocazional prieteni si intaresc comunitatile, de asemenea, prin programe de abilitare a tinerilor si un nivel in general mai ridicat de implicare. Ambitia lor de excelenta se reflecta bine in aceasta ceasca de cafea foarte proaspata si totusi echilibrata.
-
29 RON
CALITATE: NY 2, Scr 17/18, ss, fc. FERMA: Colina Soave ALTITUDINE: 900 m - 1300 m PROCESARE: Naturala GUST - de nuci cu note dulci, aciditate citrica placuta. Bogata in sol rosu vulcanic, regiunea Mogiana se afla intre Sao Paulo si Minas Gerais, acolo sunt ceva diferente in microclimat dar in general calitatea cafelei produse este de inalta calitate . In regiunea Mogiana se produc loturi de cafea cu arome mult mai clare decit in restul zonelor din Brazilia. Aromele cu note de nuci prajite si ciocolata sint predominante in aceasta zona. Tipul de cafea din Mogiana este unul din cele mai bune din lume cu corpul puternic, gust fructat si aciditate.Unele variatii vin cu note de ciocolata, nuci sau caramel.
-
29 RON
Pretul este pentru 1 kg Descriere CALITATE: Robusta Scr. 18 REGIUNE: El Tumbador, San Marcos FERMA: Finca El Siglo y Anexos Castaneda Toca Family VARIETATE: Robusta PROCESARE: Spalare GUST - dulce de nuga cu alune, ciocolata neagra, note de plante naturale, foarte fin si echilibrat. Cel mai occidental departament din Guatemala este San Marcos, care este dominat in nord de cei mai inalti doi vulcani din America Centrala si ajunge pana la sud de-a lungul frontierei pana la Mexic si la Oceanul Pacific. Chiar in centrul orasului San Marcos se afla municipiul El Tumbador. Principala sursa de venit a localnicilor este inca agricultura. Situata de-a lungul versantilor inferiori nordici ai muntelui vulcanic El Tumbador, Ferma El Siglo a fost fondata in urma cu mai bine de 90 de ani si este inca detinuta de a patra generatie a familiei Castaneda Toca, Finca El Siglo y Anexos este una dintre cele mai mari ferme de stat din El Tumbador. Au propriile lor instalatii de procesare de la statiile de spalare la moara uscata - containerele sunt ambalate chiar la ferma. Finca El Siglo produce Soiurile Catimor si Robusta datorita altitudinii sale mai mici.In afara de cafea aici se produc si nuci de macadamia si cauciuc natural. Fiind un angajator mare in regiunea pe care o are familia Castaneda, acestia au implementat programe de sustenabilitate pentru fermele lor, precum si pentru culegatorii si angajatii permanenti, precum scoli, asistenta medicala si cele mai bune practici agricole.
-
39 RON
Descriere CALITATE: SHB EP FERMA: Las Amapolas ALTITUDINE: 1350m - 2000m VARIETATE: Caturra, Typica, Bourbon, Catuai PROCESARE: Spalare GUST - foarte dulce si fin de ciocolata cu lapte, cirese negre, aciditate fructata placuta, aroma complexa. Guatemala este o tara fascinanta,cu o bogata cultura indigena si habitate naturale uimitoare. Cele mai izbitoare trasaturi ale peisajului sau sunt cei 37 de vulcani, multi dintre ei fiind inca activi. Acesti vulcani nu numai ca sunt atragatori pentru calatori de descoperit, dar si marcheaza caracterele distincte care se regasesc in cafelele din Guatemala. Amplasat in nord-vest, la granita cu Mexic, Huehuetenango a devenit unul dintre cele mai cunoscute zone de cultivare a cafelei din tara. Numele Huehuetenango provine din limba istorica azteca Nahuatl si se traduce prin locul stramosilor . Inaltimea in aceasta arie ajunge de la 300 la 3850 de metri, creand un microclimat cu conditii ideale pentru cultivarea cafelei. Cu toate acestea, aceasta cafea este cultivata doar pe pantele montane cuprinse intre 1350 si 2000 de metri, clasificandu-se pentru boabe strict tari (SHB). Datorita altitudinii ridicate, aceste boabe se dezvolta mai lent decat de obicei, avand o densitate mai mare, adica construirea unui nucleu foarte dur. Aceasta este favorizat prin expunere intensa la soare in timpul zilei, in timp ce frig si vanturi umede racoresc zona noaptea. Impreuna cu densitatea mai mare vine o abundenta complexa de arome citrice si fructuoase care pozitioneaza cafeaua din Huehuetenango ca fiind una dintre cele mai bune cafele gourmet in lume. Suntem mandri sa va oferim aceasta cafea specialadin Las Amapolas dintr-una dintre zonele indepartate ale Guatemala.