Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

CV-ul tău nu este încă complet.


Completează-ți CV-ul în doar câteva minute!
Odată completat CV-ul poți aplica de câte ori dorești cu un singur click.
Completează CV

Sunt interesat de această
proprietate intre datele


Poți edita Cv-ul tău aici înainte să îl trimiți.

Trimite unui prieten

Trimite

Teren Intravilan Construibil 3000mp Constanta Ideal Hale

110 EUR
Valabil din 18.04.2024 16:15:18
Descriere

Teren de vânzare în Constanța situat pe Strada Septimius Severus, aproape de ieșirea spre Valu lui Traian și foarte aproape de Cora - I.C. Brătianu, lângă Adam's Garage.
Având o suprafață de 3000 mp și o deschidere de 31 m, precum și accesul la toate utilitățile zonei, acest teren pare a fi o opțiune excelentă pentru mai multe tipuri de investiții. Locația este ideală pentru un garaj auto TIR-uri, stație I.T.P., construcția de hale, depozit sau pentru activități de distribuție, datorită proximității față de Palas ZONA de descărcare de pe A4 și accesului facil spre oraș.

Cu un preț de 110 euro mp, care este negociabil, terenul oferă o oportunitate interesantă pentru investitori sau companii care doresc să își extindă operațiunile în această zonă strategică a Constanței.. Avem in zona si un teren 4100mp la 120euro mp avand o deschidere de 41m.

POT maxim 30% pentru P+4 (Parter plus patru etaje): Această reglementare indică faptul că pe teren se poate construi un edificiu cu o amprentă la sol care să nu depășească 30% din suprafața totală a terenului, adică 900 mp (30% din 3000 mp), pentru o structură de până la patru etaje. Aceasta oferă posibilitatea dezvoltării unui proiect rezidențial sau de birouri cu o densitate moderată, adaptat nevoilor unei zone urbane în expansiune.

POT maxim 60% pentru P+2 (Parter plus două etaje): În acest caz, amprenta maximă la sol poate fi de 60% din suprafața totală a terenului, adică 1800 mp. Regimul de înălțime permite construcția unor clădiri de până la două etaje. Această opțiune este ideală pentru dezvoltarea de hale industriale, depozite, sau chiar un complex de locuințe cu densitate mai mare, oferind flexibilitate în ceea ce privește tipul de construcție posibil.

Având în vedere aceste caracteristici, terenul devine și mai atractiv pentru o gamă largă de proiecte de investiții. Oportunitățile includ:

Dezvoltări rezidențiale adaptate pentru familiile care caută locuințe într-o zonă accesibilă și aproape de facilități importante ale orașului.
Spații de birouri sau comerciale care pot servi nevoile comunității locale și ale afacerilor din zonă.
Hala industriale sau depozite care profită de apropierea de artere de transport importante și de ușurința accesului la infrastructura logistică a regiunii.
Acest teren oferă o oportunitate unică de a dezvolta un proiect care să răspundă nevoilor comunității și să contribuie la dezvoltarea urbană a zonei Constanța.

Prezentare Video: https: www.youtube.com watch?v=7c0Z-9b6ltA&ab_channel=Nickconstantin Publi24_1691492116

Vezi detalii pe www.romimo.ro

Anunțuri recomandate

Adaugă fișier
Fișiere acceptate: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, txt, xls, docx, xlsx, odt, avi, mp4, cu o mărime maximă de 10Mb.
Fă ofertă
Ați atins limita de mesaje trimise pe zi
Pentru a putea trimite mai multe mesaje, accesați abonamentul VIP
×
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite!

Ati atins limita de mesaje permise.

Pentru a putea trimite mai multe mesaje trebuie să vă validați numărul de telefon.

Validează telefonul
;
0