RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Garsoniera

Categorii

Judete

Etaj

Compartimentare

Incalzire

Anul constructiei

Numar camere

Numar bai

Suprafata utila (m2)

Balcon (131)

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 350 EUR

  491 Oferta ID:491 Va prezentam un apartament spatios simodern,situat intr-un imobil nou, construit in anul 2012, ideal pentru persoanele care isi doresc sa locuiasca intr-o zona cu un accesfacil catre centrul orasului, dar si toate punctele de interes ale acestuia. Costurile de intretinere sunt reduse datorita izolatie blocului, dar si datorita centralei proprie cu care este dotatapartamentul. PRIVO IMOBILIARE inchiriaza: apartament cu ocamera, decomandat, complet mobilat si utilat modern, avand suprafata utila de 49mp, situat la etajul 2al unui imobil de 4niveluri, in zona centrala. Disponibil pentru ocupare imediata, apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie,geamuri termopan din tamplarie PVC, usa metalica; Este ideal unui grup de persoane sau un cuplu; Modalitatea de amenajare a intregului apartament combina placutul cu utilul. Contactati-ne cu incredere daca aceasta oferta se pliaza necesitatilor dumneavoastra pentru vizionari sau mai multe detalii.

 • 320 EUR

  389 ID OFERTA:389 Va prezentam un apartament luminos, modern utilat si compartimentat,ideal pentru persoanele care isi doresc sa locuiasca intr-o zona buna a orasului. PRIVO IMOBILIARE inchiriaza: apartament 1 camera ,decomandat,avand suprafata utila de 40 mp, situat la etajul 1 al unui imobil de 4 niveluri, situat in zona Calea Manastur, cartierul Manastur -Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopane din tamplarie PVC -Este ideal unui cuplu Pentru vizionari sau mai multe detalii contactati-ne cu incredere! Succesul incepe cu noi!

 • 490 EUR

  364 ID OFERTA:364 Va prezentam un apartament elegant, modern mobilat si utilat,potrivitpersoanelorcare isi doresc sa locuiasca intr-o zonabuna a orasului. PRIVO IMOBILIARE inchiriaza: apartament 2 camere ,semidecomandat,avand suprafata utila de 55 mp, situat la etajul 10 al unui imobil de 10niveluri, situat in zona str. Observatorului, cartierul Zorilor. -Beneficiaza de balcon, centrala termica proprie, geamuri termopane din tamplarie PVC -Este potrivit unui cuplu. Pentru vizionari sau mai multe detalii contactati-ne cu incredere! Succesul incepe cu noi!

 • 390 EUR

  317 Oferta ID:317 Va prezentam un apartament, luminos, modern utilat si mobilat, ideal pentru persoanele care isi doresc sa locuiasca intr-o zona centrala. PRIVO IMOBILIARE inchiriaza: apartament 1 camera ,decomandat, , avand suprafata utila de 42 mp, situat la etajul 2 al unui imobil de 7 niveluri, situat in zona Ansamblului Rezidential Platinia. -Beneficiaza de balcon, centrala termica proprie, geamuri termopane din tamplarie PVC, usa antiefractie. -Este ideal o persoana sau un cuplu. Pentru vizionari sau mai multe detalii contactati-ne cu incredere! Succesul incepe cu noi!

 • 320 EUR

  304 Oferta ID:304 Va prezentam un apartament modern, ideal pentru o persoana sau un cuplu si pentru persoanele care isi doresc sa locuiasca la cateva minute de Facultatea de Medicina. PRIVO IMOBILIARE inchiriaza: apartament 1 camera ,decomandat, , avand suprafata utila de 38 mp, situat la parterul unui imobil de 3 niveluri, situat in zona str. Louis Pasteur, cartierul Zorilor. -Beneficiaza de , centrala termica proprie, geamuri termopane din tamplarie PVC, usa antiefractie la intrare. Pentru vizionari sau mai multe detalii contactati-ne cu incredere! Succesul incepe cu noi!

 • 390 EUR

  286 Oferta ID:286 Va prezentam un apartament situat intr-un imobil nou,cu o suprafata utila generoasa, ideal pentru perssoanele care isi doresc sa locuiasca intr-o zona centrala. PRIVO IMOBILIARE inchiriaza: apartament 1 camera ,semidecomandat, , avand suprafata utila de 54 mp, situat la etajul 1 al unui imobil de 6 niveluri, situat in zona Calea Motilor. -Beneficiaza parcare inclusa in pret,de 2 balcoane, centrala termica proprie, geamuri termopane din tamplarie PVC, usa antiefractie -Este ideal pentru o persoana sau un cuplu Pentru vizionari sau mai multe detalii contactati-ne cu incredere! Succesul incepe cu noi!

 • 320 EUR

  267 Oferta ID:267 Va prezentam un apartament modern, ideal pentru o persoana sau un cuplu si pentru persoanele care isi doresc sa locuiasca la cateva minute de Facultatea de Medicina. PRIVO IMOBILIARE inchiriaza: apartament 1 camera ,decomandat, , avand suprafata utila de 38 mp, situat la parterul unui imobil de 3 niveluri, situat in zona str. Louis Pasteur, cartierul Zorilor. -Beneficiaza de , centrala termica proprie, geamuri termopane din tamplarie PVC, usa antiefractie la intrare. Pentru vizionari sau mai multe detalii contactati-ne cu incredere! Succesul incepe cu noi!

 • 370 EUR

  192 Va prezentam un apartament spatios, situat intr-o zona foarte buna a orasului . Ideal pentru o persoana sau un cuplu si pentru persoanele care vor sa locuiasca intr-o zona centrala , cu acces facil catre toate punctele de interes. PRIVO IMOBILIARE inchiriaza: apartament cu 1 camera semidecomandat,modern, avand suprafata utila de 50 mp , situat la parterul unui imobil cu 1 nivel , zona str. Avram Iancu -Beneficiaza de: geamuri termopane din tamplarie PVC, centrala termica proprie, usa metalica. -Se inchiriaza complet mobilat si utilat. -Pentru vizionari sau mai multe detalii contactati-ne cu incredere ! ID:188

 • 380 EUR

  -Studioul este la etajul 2 al unui bloc ce este situat in incinta unui complex rezidential din zona de Nord, Pipera. -Se inchiriaza complet mobilat si utilat. -Paza permanenta. -Un loc de parcare cumparat, afara.

 • 200 EUR

  De închiriat garsoniera confort 1 semidecomandata in zona Bucovinei mobilata si utilata, aer conditionat, aragaz frigider, gaz, baie, bucatatrie separat. Se inchiriaza pe termen lung la pretul de 200 Euro plus garantie 1 luna. Apartamentul este semi-mobilat cu mobila de bucatarie, mobila de dormitor, dulapuri, o bucatarie utilata, aragaz, cuptor. Pentru alte informatii si pentru programarea unei vizionare va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0786440931. Informatiile sunt preluate de la proprietar si au carater informativ.

 • 300 EUR

  Nu ratati ocazia de a viziona aceasta oferta exceptionala! Oferta de inchiriere garsoniera in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul GHEORGHENI. Garsoniera de inchiriere este situata la etajul 9 din 10 etaje, iar suprafata acesteia este de 28 mp. Garsoniera este confort 1 si este dotata cu 1 baie, 1 balcon, faianta moderna, gresie moderna, parchet laminat. Imobilul mobilat si utilat modern mai are si alte dotari precum frigider, masina de spalat, aragaz, lift, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:GACJ292505)

 • 320 EUR

  64837 Va propunem spre inchiriere o garsoniera, decomandat, confort 1 sporit, situat in zona Vitan, reper Vitan Mall, intr-un imobil construit in anul 1993 , disponibil la etajul 9 din 10, cu o suprafata de 48 mp, baie, balcon, bucatarie. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 64837.

 • 550 EUR

  64212 Va propunem spre inchiriere o garsoniera, decomandat, confort lux, situat in zona Banu Manta, reper Banu Manta, intr-un imobil construit in anul 1990 , disponibil la etajul 4 din 7, cu o suprafata de 50 mp, baie, balcon, bucatarie. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 64212.

 • 370 EUR

  61029 Va propunem spre inchiriere o garsoniera, decomandat, confort 1, situat in zona Dorobanti, reper Piata Dorobantilor, intr-un imobil construit in anul 1980 , disponibil la etajul 4 din 8, cu o suprafata de 35 mp, baie, balcon, bucatarie. Imobilul este situat in apropiere de piata,statie RATB,scoli,gradinita. ID intern: 61029.

 • 10 EUR

  Garsoniere in regim hotelier, Bucuresti, central si ultracentral: piata romana, universitate, unirii, piata victoriei, gara de nord, nerva traian, dristor, mall vitan, curate, mobilate si utilate. wi-fi gratuit, tv, masina de spalat, frigider, aragaz, prosoape, lenjerie, 45 l/3-4 ore sau 95 l/24 ore. non stop !, suprafata utila: 40

  Repostat automat
 • 120 EUR

  Ieftin camera pentru baieti in zona Obor . 3 munute de metrou. Curat, liniste. , suprafata utila: 12

  Repostat automat
 • 260 EUR

  Oferta inchiriere garsoniera decomandata la casa, conditii de bloc cu centrala termica (4 calorifere cu repartitoare), contoar electric si tablou de sigurante, baie propie(cabina de dus), locuri de parcare, situata in str. Cetatea de Balta nr.85 , sector 6 , in apropiere de Teatrul Masca , la 2 minute de statia ratb a traseului 178 ; 406 ; 106 si o statie de linia tramvai a lui 41 ; la 10 minute de statia de metrou Lujerului sau Gorjului. Este mobilata, utilata cu frigider, plita electrica cu inductie , masina de spalat, cuptor microunde, televizor-cablu tv, internet fibra optica pe fir&wireless, cu multiple imbunatatiri: gresie, faianta, parchet,tamplarie de termopan, usi noi. Este situata in zona verde cu vecini linistiti, avand sistem de securitate cu camere video day&night pentru supravegherea perimetrala., numar etaj: 1, numar camere: 1, numar loc de parcare: 4, numar bai: 1, suprafata utila: 30, anul constructiei: 2017<br><b>Alte caracteristici: </b><ul><li><b>Nr. Bucatarii: </b>1</li><li><b>Nr. Balcoane: </b>1</li><li><b>Destinatie: </b>Rezidential, Birouri, Comercial</li></ul> <br><b>Acces: </b><ul><li><b>Amenajare strazi: </b>Asfaltate, Iluminat stradal, Betonate, Mijloace de transport in comun</li></ul> <br><b>Utilitati: </b><ul><li><b>Utilitati Generale: </b>Apa, Curent, Gaz, Canalizare, CATV</li><li><b>Sistem Incalzire: </b>Calorifere, Centrala imobil, Centrala proprie</li><li><b>Acces internet: </b>Cablu, Wireless, Fibra optica</li></ul> <br><b>Finisaje: </b><ul><li><b>Stare interior: </b>Buna</li><li><b>Ferestre cu geam termopan: </b>PVC</li><li><b>Usa intrare: </b>PVC</li><li><b>Izolatii termice: </b>Exterior</li><li><b>Podele: </b>Gresie, Parchet</li><li><b>Usi interior: </b>Lemn</li><li><b>Pereti: </b>Vopsea lavabila, Faianta</li></ul> <br><b>Dotari: </b><ul><li><b>Alte spatii utile: </b>Terasa</li><li><b>Bucatarie: </b>Mobilata, Utilata</li><li><b>Contorizare: </b>Contor caldura, Contor gaz</li><li><b>Mobilat: </b>Complet, Lux</li><li><b>Electrocasnice: </b>Frigider, Masina de spalat rufe, TV</li><li><b>Diverse: </b>Senzor de fum, Sistem de alarma</li><li><b>Dotari imobil: </b>Acoperis, Gradina, Curte comuna</li></ul> <br>

  Repostat automat
 • 140 EUR

  Garsoniera este situată în zona Valea Roșie fostă Independența aproape de Spitalul Militar, Medicina Veche, Liceul Vuia, Este decomandată, suprafata utilă 33 mp.are tocarie pvc.cu geam termopan, parchet, gresie, fainta, ,nemobilata. Chiria este de 140 €uro plus ogarantie de 140€uro și comision la Agentie de 50 % din prima chirie .multe informatii la tel. 07212218331

  Repostat automat
 • EUR

  Garsoniera si apartament, etaj 1 si 2, Autogara Militari, Metrou Pacii, Kaufland, Lidl, 69 mp si apart cu pod. 75 mp (pret 249 euro), termen lung, g, f, mobilate si utilate complet, 2 dressinguri, cablu TV + internet, avans +garantie, particular, fara agentii si firme intermediere., numar etaj: 2, numar camere: 1, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 76, anul constructiei: 2002

  Repostat automat
 • 43 EUR

  inchiriez garsoniera de lux confort 1!!!decomandata , parter ; 32 m patrati ;in regim hotelier complet mobilata si utilata ,bucatarie, frigider ,aragaz ,masina de spalat, baie, dus , pat dublu ; prosoape lenjerii, curate ; 3 ore 80 lei ; 12 ore 100 lei ; 24 ore 200 lei !!! ofer chitanta, factura pentru decontare !!! strada brosteni !!! zona centrala !!! maxim pentru 2 persoane !!! (rog a nu se confunda cu camerele de camin din micro 14 transformate in garsoniere sau garsonierele confort 2 de 14mp sau 3 de 12mp) !!! non stop !!!, numar bai: 1, suprafata utila: 32, anul constructiei: 1990 !!! libera !!!

  Repostat automat
 • Salveaza cautarea