RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Apartamente 2 camere

Categorii

Judete

Etaj

Compartimentare

Incalzire

Anul constructiei

Numar camere

Numar bai

Suprafata utila (m2)

Balcon (732)

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 510 EUR

  Inchiriere apartament 2 camere zona Pipera, etaj 2/4, lift, suprafata 61mp, mobilat si utilat complet,gresie, faianta, parchet, A/C., cuptor electric, plita gaz, hota, frigider , masina de spalat , loc parcare subteran, boxa,paza. Este situat in apropiere de OMV , Lidl , Pipera Plaza .

 • 690 EUR

  -Apartament complet mobilat, imobil nou. -Apartamentul, cu o suprafata utila de 65mp, este nou, va fi complet mobilat si utilat. -Dispune de finisaje de calitate superioara si de doua locuri de parcare. -Este prevazut cu sistem incalzire in pardoseala, smart TV, frigider, cuptor, plita, hota, masina de spalat rufe. -Mobilierul, electronicele si electrocasnicele vor fi noi. -Complexul beneficiaza de paza. -Contractul de inchiriere se incheie pe minim un an de zile, incepand cu luna iulie.

 • 575 EUR

  Imobiliar Expert Grup va propune un apartament de 2 camere situat in zona Bulevardul Dacia/Piata Gemeni la etajul 1 al unui bloc de 4 etaje, construit in anul 2005. Apartamentul este confort I, decomandat, recent renovat, suprafata fiind de 80 mp. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat (mobila Mobexpert), este situat intr-o zona foarte linistita. Blocul beneficiaza de sistem de supraveghere video.

 • 650 EUR 117.500 EUR

  -Apartamentul este localizat pe strada Erou Iancu Nicolae, la doar 3 minute de Parcul Privighetorilor si Padurea Baneasa. -Imobilul de 2 camere se afla situat la numai 150 m distanta fata de statia de transport in comun, Complexul Comercial Jolie Ville, Lidl, Profi, cu acces propriu si direct din Erou Iancu Nicolae, fiind inconjurat de cele mai importante scoli si institutii internationale de invatamant si educatie. In proximitatea locatiei se gasesc: Family Clinic, Strip Mall, Starbucks, Hotel Tecadra, precum si numeroase restaurante, sali de fitness si agrement. -Blocul are o singura scara cu 6 etaje. Apartamentul este localizat la etajul 1 din 6, dispunand de un loc de parcare propriu in garajul imobilului. Imobilul este dotat cu ascensor Schindler si monitorizare video. Suprafata si Compartimentare: -Apartamentul dispune de o suprafata utila de 80 m2 fiind impartit dupa cum urmeaza: - hol acces 8 m2. - baie 5 m2. - living cu bucatarie deschisa si zona de dinning 32.5 m2. - dressing room 4.5 m2. - dormitor 20 m2. - spatiu depozitare (debara) 2 m2. - terasa 8 m2. TOTAL: 80 m2 utili plus un loc de parcare foarte spatios (21 m2) in garajul acoperit al condominiului. Cu cost minim se poate realiza conversia in apartament 3 camere. -Renovat complet in luna mai,2018.

 • 1.400 EUR

  Imobiliar Expert Grup va propune un apartament deosebit, de 2 camere, situat in zona Polona, la etajul 3 al unui imobil de 3 etaje construit in anul 2008. Apartamentul este confort I, semidecomandat, este compartimentat astfel: living-30 mp. dormitor-30 mp, bucatarie-19 mp, grup sanitar (baie)-8 mp, vestibul mare, dressing-8 mp, terasa mare amenajata cu mobilier si marchiza, suprafata fiind de 110 mp, are imbunatatiri (aer conditionat, termopan, centrala, gresie, faianta, parchet). Apartamentul este mobilat si utilat, beneficiaza de loc de parcare.

 • 800 EUR

  Apartament generos in Centrul Istoric al capitalei. Suprafata totala utila 84mp, balcon, 2 camere decomandate, baie, living si dining de 42mp. Apartament complet mobilat si utilat. Etaj 2, totul modern.

 • 490 EUR

  Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un apartament de 2 camere situat in zona Bulevardul Dacia/Piata Gemeni, la etajul 1 al unui imobil cu 2 etaje construit in anul 2003. Apartamentul este foarte spatios, avand o suprafata utilia de 82mp, a fost renovat recent, are imbunatatiri: parchet, gresie, faianta, parchet, centrala proprie. Se inchiriaza complet utilat si mobilat: electrocasnice​​ ​-​ ​ frigider, aragaz, hota, masina de spălat, TV led​, toate piesele de mobilier​ sunt KIKA, patul din dormitor este dotat cu saltea memory foam, iar canapeaua din living este extensibila. Acces rapid la mijloace de transport in comun.

 • 500 EUR

  -Apartamentul este intr-un bloc care face parte dintr-un ansamblu rezidential din zona de Nord, Pipera. -Este recent renovat si se vinde complet mobilat si utilat.

 • 600 EUR

  -Apartamentul se afla intr-un bloc nou situat intr-un cartier rezidential cu paza permanenta din zona de Nord, Pipera. -Este complet ultilat si mobilat si dispune de un loc de parcare subteran si o boxa la subsol. -Complexul dispune de o curte privata cu spatiu de joaca pentru copii.

 • 500 EUR

  -Apartamentul se afla intr-un bloc situat intr-un complex rezidential nou ce dispune de paza permanenta in partea de Vest, Pipera. -Este complet utilat si mobilat. -Incalzire in pardoseala. -Loc de parcare in fata blocului. -Exclus animale de companie.

 • 900 EUR

  Imobiliar Expert Grup va propune spre inchiriere un apartament penthouse situat ultracentral, chiar in Piata Victoriei, la etajul 12 al unui imobil construit in anul 2000. Apartamentul are 2 camere, este confort I, decomandat, suprafata utila 70 mp, terasa 30 mp, beneficiaza de imbunatatiri (marmura, parchet, gresie, faianta, aer conditionat). Imobilul beneficiaza de 2 lifturi, paza + supraveghere video. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.

 • 850 EUR

  -Apartament cu 2 camere situat intr-un complex rezidential in zona Erou Iancu Nicolae. -Complet mobilat. -Imobilul dispune si de un loc de parcare subteran si o boxa la subsol. -Bloc nou (2018).

 • 500 EUR

  -Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential din zona de Nord, Pipera. -Complet mobilat si utilat. -Acesta poate fi inchiriat atat cu locul de parcare subteran cat si fara.

 • 550 EUR

  -Apartamentul este situat intr-un cartier rezidential in zona de Nord, Pipera. -Complet mobilat si utilat.

 • 400 EUR

  Oferim spre inchiriere apartament 2 camere situat pe bulevardul unirii. Apartamentul este curat si dispune de toate utilitatile. Zona este centrala, iar metroul se afla la mai putin de 10 minute de mers pe jos

 • 600 EUR

  -Apartamentul este complet mobilat si utilat. -Etajul 4 din 6. -Un loc de parcare subteran inclus si posibilitatea de a parca si in fata blocului.

 • 750 EUR

  -Apartamentul face parte dintr-un complex rezidential cu paza permanenta. -Piscina exterioara,sala de fitness. -Un loc de parcare subteran.

 • 620 EUR

  Apartament de inchiriat zona Unirii la 2 minute de metrou . Este decomandat situat la etajul 4 din 8 avand o suprafata de 70 mp utili . Detalii suplimentare:Apartamentul este mobilat complet modern : pat matrimonial ,canapea extensibila, dressing incapator + spatii de depozitare multiple , detine finisaje superioare, termopan, gresie, faianta si este utilat complet lux : electrocasnice noi, masina spalat frigider, plita, cuptor, televizor LCD , AC, cablu, internet, loc parcare, paza.Intretinere mica pe timpul iernii, proprietar ok .Modaliatate de plata: 1 luna avans + 1 garantie. Pentru mai multe detalii sau oferte similare, nu ezitati sa ne contactati.

 • 550 EUR

  Decebal -Strada Theodor D. Sperantia 7 minute metrou Muncii. Apartamentul se afla intr-un bloc 2008 , totul nou, zona linistita, et. 5/7. Finisaje de calitate, complet mobilat si utilat, nou. Fara animale de companie.Detalii suplimentare: zona foarte linistita, costuri mici intretinere.Complet mobilat/utilat- aer conditionat , multiple spatii de depozitare- semidecomandat, bucatarie open-space. Repartitoare individuale.Preferabil persoana singura sau cuplu tanar ..Se achita 1 luna avans + 1 luna garantie.

 • 800 EUR

  Va propunem spre inchiriere un apartament in zona Aviatiei. Inchiriere apartament 2 camere Pipera - Aviatiei, strada Strada Amiral Horia Măcelariu. Apartamentul este situat in complex Cortina Rezidence, bloc 2017 compus din 2 camere, living si dormitor matrimonial, baie , terasa, este semidecomandat si are o suprafata totala de 85 mp, respectiv 75mp suprafata utila. Apartamentul este mobilat si utilat complet modern, pat matrimonial ,canapea extensibila, dressing incapator + spatii de depozitare multiple , detine finisaje superioare, termopan, gresie, faianta si este utilat complet : electrocasnice noi, masina spalat, frigider, plita, cuptor, televizor LCD , AC, cablu, internet ,dispune de centrala proprie de apartament, incalzire in pardoseala, loc de parcare, iar pretul chiriei este de 800 euro / luna, in care este inclus si contractul inregistrat la Administratia Financiara. Apartamentul este situat la etajul 3/12, iar accesul se face cu ajutorul a doua lifturi. Complexul rezidential Cortina Rezidence se afla langa Phoenicia Grand Hotel , intr-o zona cu multiple facilitati, precum Mall Promenada la doar 10 minute, precum si multiple parcuri, restaurante de lux, scoli si gradinite. Pentru mai multe detalii sau oferte similare, nu ezitati sa ne contactati.

 • Salveaza cautarea