RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Apartamente 2 camere

Categorii

Judete

Etaj

Compartimentare

Incalzire

Anul constructiei

Numar camere

Numar bai

Suprafata utila (m2)

Suprafata terenului (m2)

Balcon (849)

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 450 EUR

  205126 LANDMARK ofera spre inchiriere apartament cu 2 camere confort 1 sporit decomandat in zona MEHALA , strada DOBOSAN MOISEAnsamblu Rezidential Toscana , situat la etajul 2 din 3, cu un loc de parcare in curtea interioara si ascensor . Apartamentul are o suprafata utila de 62 mp si o terasa de 12 mp si dispune de o baie, un dressing mare si bucatarie inchisa, mobilata, utilata. Este complet amenajat modern , iar incalzirea se realizeaza cu centrala proprie. Imobilul se afla in apropiere de autobuz, zona comerciala, banca, supermarket, piata .Pretul este de 450 euro .ID intern: 205126.

 • 420 EUR

  ACS129 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Gheorgheni vis-a-vis de Iulius Mall, aflat la PRIMA INCHIRIERE Apartamentul este situat la etajul 7 din 8, cu o suprafata de 50 mp, fiind compartimentat astfel: 1 dormitor cu pat matrimonial si spatiu de depozitare, 1 living cu canapea, 1 bucatarie inchisa mobilata si utilata, 1 baie cu vana si un balcon, inclus este si un TV LCD. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS129.

 • 500 EUR

  ACS128 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Gheorgheni langa iulius Mall la Prima inchiriere, in asamblul rezidential, Grand Park Apartamentul este situat la etajul 1 din 10, cu o suprafata de 54 mp, fiind compartimentat astfel: 1 dormitor cu pat matrimonial si spatiu de depozitare, 1 living inchis cu canapea extensibila, 1 bucatarie complet utilata,1 baie cu vana si un balcon cu cu panorama. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS128.

 • 400 EUR

  ACS127 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Gheorgheni in asambulu rezidential, Grand park, aflat langa Iulius mall, La Prima Inchiriere. Apartamentul este situat la etajul 6 din 10, cu o suprafata de 54 mp, fiind compartimentat astfel: 1 dormitor cu pat matrimonial si spatiu de depozitare, 1 living open-space cu canapea si TV LCDiar bucatariaeste dotata cu aragaz si cuptor electric, 1 baie cu dus din sticla si o terasa de 16mp. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS127.

 • 480 EUR

  ACS125 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Buna Ziua aflat la Prima Inchiriere, cu loc de parcare inclus Apartamentul este situat la etajul 1 din 8, cu o suprafata de 53 mp, fiind compartimentat astfel: 1 dormitor cu pat dublu si spatiu de depozitare, 1 living cu canapea si spati pentru depozitare, 1 bucatarie mobilata si utilata, 1 baie cu vana, si un balcon spatios cu panorama. Cladire detine certificat vered, reprezetand cheltuieli mici la consumul de energie, In pretul chirie intra si un loc de parcare. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS125.

 • 500 EUR

  ACS124 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Gheorgheni, langa Iulius mall, cu loc de parcare inclus Apartamentul este situat la etajul 3 din 4, cu o suprafata de 50 mp, fiind compartimentat astfel: 1 dormitot cu pat matrimonial si spatiu de depozitare, 1 living open-space cu canapea, iar bucatarie este utilata cu detalii moderne, 1 baie cu vana, si un balcon, Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS124.

 • 400 EUR

  ACS121 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, Ultrafinisat situat in cartierul Gheorgheni Langa Iulius Mall, Apartamentul este situat la etajul 3 din 10, cu o suprafata de 57 mp, fiind compartimentat astfel: 1 dormitor cu spatiu de depozitare si canapea dubla, 1 living spatios, 1 bucatarie inchisa cu plita si cuptor electric, 1 baie, Apartamentul este dotata cu centrala termica proprie, Aer conditionat, TV LCD,. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS121.

 • 330 EUR

  ACS120 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Gheorgheni intr-un bloc reabilitat termic. Apartamentul este situat la etajul 3 din 4, cu o suprafata de 36 mp, fiind compartimentat astfel: 1 dormitor cu canapea extensibila si spatiu de depozitare, 1 living cu canapea, si acces la bucatarie inchisa si doata cu aragaz, 1 baie cu dus din sticla. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS120.

 • 450 EUR

  ACS117 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Gheorgheni in asamblul rezidential grand park, aflat la Prima inchiriere si loc de parcare. Apartamentul este situat la etajul 3 din 8, cu o suprafata de 60 mp, fiind compartimentat astfel: 1 bucatarie inchisa complet utilata, 1 dormitor cu pat matrimonial si spatiu de depozitare, 1 living cu canapea, 1 baie cu dus din sticla si un balcon generos cu panorma. In pretul chiriei intra si un loc de parcare la subteran Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS117.

 • 380 EUR

  ACS114 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Gheorgheni Totul nou la Prima Inchiriere si cu loc de prcare inclus. Apartamentul este situat la etajul 6 din 8, cu o suprafata de 55 mp, fiind compartimentat astfel: 1 camera cu pat matrimonial si spatiu de depozitare cat si acces la balcon, 1 living cu canapea si TV( se va aduce tv), 1 bucatarie inchisa complet utilata si masina de spalat vase, 1 baie cu dus din sticla. In pretul apartamentul este inclus un loc de parcare si TV. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS114.

 • 449 EUR

  ACS113 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Gheorgheni, intr-un asamblu rezidential premium. Apartamentul este situat la etajul 1 din 8, cu o suprafata de 62 mp, fiind compartimentat astfel: 1 bucatarie complet utilata si loc de luat masa, 1 living generos cu TV, 1 dormitor cu pat matrimonial, 1 baie cu dus din sticla, 1 balcon cu panorama, In pretul chiriei intra si un loc de parcare, la cerere se poate oferi un al 2 loc de parcare. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS113.

 • 390 EUR

  ACS111 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Buna ziua, in asamblul rezidential Bonjour. Apartamentul este situat la etajul 2 din 6, cu o suprafata de 51 mp, fiind compartimentat astfel: 1 living open-space, cu canapea si tv, iar bucataria este complet utilata, 1 dormit cu pat matrimonial si spatiu de depozitare, o baie cu vana, si o terasa de 13mp. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS111.

 • 450 EUR

  ACS110 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Buna Ziua in asamblul rezidential Sophia, aflat la Prima inchiriere Apartamentul este situat la etajul 1 din 9, cu o suprafata de 45 mp, fiind compartimentat astfel: 1 living open-space cu o bucatarie utilata, si o canapea si tv, 1 dormitor cu pat matrimonial, 1 baie moderna, si o terasa generoasa de 9 mp. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS110.

 • 550 EUR

  ACS106 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Gheorgheni. Apartamentul este situat la etajul 9 din 10, cu o suprafata de 50 mp, fiind compartimentat astfel: 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 hol si 1 balcon. Apartamentul este super finisat, pentru pretentiosi.Dispune de o panorama superba. Optional se poate achizitiona si o parcare. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS106.

 • 400 EUR

  ACS098 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat inCentru. Apartamentul este situat la etajul 1, cu o suprafata de 45 mp, fiind compartimentat astfel: living cu bucatarie, dormitor, baie si balcon. Apartamentul se afla intr-o curte interioara, zona foarte buna, langa Opera. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS098.

 • 400 EUR

  ACS090 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, situatSemicentral. Apartamentul este situat la etajul 2 din 4, cu o suprafata de 54 mp, fiind compartimentat astfel: 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie si 2 balcoane. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS090.

 • 350 EUR

  ACS085 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona centrala a orasului, langa Gradina Botanica. Apartamentul este situat la parter, cu o suprafata de 55 mp, fiind compartimentat astfel: 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie si 1 hol. Zona este una foarte buna, cu multe spatii verzi si foarte usor accesibila. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS085.

 • 385 EUR

  ACS081 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona Semicentrala a Clujului. Apartamentul este situat la etajul 3 din 4, cu o suprafata de 53 mp, fiind compartimentat astfel: 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie si 1 logie. Apartamentul este disponibil din 1 septembrie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS081.

 • 300 EUR

  ACS078 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Marasti in apropierea Iulius mall cu loc de parcare asigurat. Apartamentul este situat la etajul 1 din 4, cu o suprafata de 56 mp, fiind compartimentat astfel: 2 camere decomandate, 1 bucatarie utilata, 1 baie. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS078.

 • 420 EUR

  ACS073 Acces imobiliare va propune spre inchiriere apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Buna Ziua Apartamentul este situat la parter , cu o suprafata de 57 mp, fiind compartimentat astfel: 1 camera cu dormitor matrimonial si spatiu de depozitare, 1 living open-space cu canapea, iar bucataria este dotata cu plita si cuptor electric, 1 baie cu cabina de dus, si un balcon spatios cu vedere. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS073.

 • Salveaza cautarea