Acest anunt nu este activ

Solutii pentru iluminat - produse de calitate inalta si la pret mic

1 RON
Valabil din 22.09.2016 11:38:43
Descriere

„Eluminat” SRL-D /eluminat,ro/ Suntem o echipa ambitioasa, pentru care iluminatul nu inseamna doar un banal bec. Pentru noi iluminatul este eficienta si stil. Lumina din casa dumneavoastra trebuie sa creeze o stare de spirit placuta, nu monotonie. Sub marca Ultralux®, creata cu scopul de a satisface nevoile din ce in ce mai mari pentru economisirea energiei pe scara mondiala, sunt oferite cateva grupuri principale de produse, precum:
Becuri LED
Becurile cu LED inlocuiesc cu succes chiar si cele mai puternice becuri economice si se pot folosi la iluminatul interior si exterior pentru casa, birouri, scoli, spitale, magazine, fabrici si hoteluri. Avantajele becurilor cu LED sunt: economie de energie pana la 40% fata de becurile economice si de 4 ori mai eficiente decat becurile incandescente datorita raportului lm/W, durata de viata de minim 50.000 de ore, rezistenta la socuri si vibratii, fara mercur, plumb sau emisii de radiatie UV, se incalzesc foarte putin.

Lampi cu LED
Prin dezvoltarea tehnologiilor LED s-a atins o economisire a energiei electrice de pana la 90% in comparatie cu becurile conventionale. Lampile cu LED sunt ideale pentru diverse aplicatii de interior – in case, birouri, sali si chiar in zona de advertising, putand fi utilizate ca si casete luminoase. Printre acestea, panourile ce folosesc tehnologia de iluminare laterala cu LED sunt extrem de luminoase si emit o lumina speciala pe care alte surse luminoase nu o pot produce. Lampile decorative cu LED reprezinta un elegant sistem de iluminat de mare putere, folosit pentru iluminatul spatiilor de locuit si a birourilor. Usor de montat, cu posibilitati infinite pentru design interior. Plafonierele led se pot amplasa pe orice suprafata.

Produse inovatoare pentru uz casnic
Aceste produse de tehnologie inalta sunt noi pentru piata est-europeana: lampa portabila cu LED, bec-lumanare cu LED, lanterna multifunctionala cu LED, incarcatoare, tirbuson electric, lingurita de masurare electrica, rasnita electrica pentru condimente, pusculita electrica pentru numararea monezilor, ascutitoare compacta pentru cutite, dispozitiv pentru decojit mere etc.
Ne gasiti pe: eluminat.ro

Apple Google Store iTunes Google Play