RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Fier beton bucuresti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 3 RON

  PRETURI PROMOTIONALE la fier beton bara 12m/fasonat si plasa sudata: - Fier beton BST 500S Q10 - Q28 bara 12m = 2.72 lei/kg +TVA - Fier beton BST 500S Q8 bara 12m = 2.75 lei/kg +TVA - Fier beton OB37 Q6 - Q8 colac = 2.75 lei/kg +TVA - Fier beton fasonat OB37/BST 500S Q8 - Q28 = 2.98 lei/kg +TVA - Plasa sudata Q4 (5000x2000)100/100 = 54.00 lei/buc +TVA - Plasa sudata Q6 (5000x2000)100/100 = 105.00 lei/buc +TVA - Plasa sudata Q8 (5000x2000)100/100 = 189.00 lei/buc +TVA Oferta tehnico-financiara difera si SE NEGOCIAZA in functie de cantitati necesare !!! OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL !!! Pentru mai multe amanunte sau alte materiale de constructii, va rugam nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe e-mail!!!

  Repostat automat
 • 1 RON

  Vand agrafe din fier beton (scarite pentru paralelism pereti verticali facuti din plase paralele). Material: PC fi 8 avand lungimea de 25 cm si ciocurile de 10 cm. Total lungime = 45 cm. Se folosesc la armarea peretilor din beton avand grosimea intre 25 si 45 cm sau soclu gard din beton, grinzi beton cu latimea de 30 cm. Mi-au ramas in urma finalizarii demisolului 590 buc. Pret fix.

  Repostat automat
 • 270 RON

  Comercializam beton B350 (deminirea noua C20/25) in zona Bucuresti si Ilfov. Ideal pentru stalpi, pardoseli hale, placi constructii P+3, diverse elemente verticale sau orizontale armate. Oferim contra cost si servicii de pompare ("elefant" sau pompa statica, dupa caz). Contactati-ne pentru o oferta personalizata in functie de necesarul si locatia Dumneavoastra ! Compania noastra ofera solutii complete pentru necesitatile clientilor vis-a-vis de prepararea, transportul, turnarea si punerea in opera; a betonului precum si furnizarea de nisip, pietris, balast (agregate) plus alte servicii conexe, legate de sectorul constructiilor. Scopul nostru este sa livram BETON, AGREGATE (nisip, pietris, balast) si SERVICII de cea mai buna calitate impreuna cu transport (precum pompare atunci cand este cazul), stabilind noi standarde de profesionalism si calitate. De aceea prestarea serviciilor noastre se face doar de catre profesionisti cu vechime in domeniu, cu scopul de a asigura buna desfasurare a activitatii. Pentru orice fel de informatii privitoare la constructii (civile – industriale) va asteptam cu un telefon sau e-mail pentru ASISTENTA TEHNICA GRATUITA. Va asiguram ca fiecare e-mail va fi citit si veti fi contactati in cel mai scurt timp posibil de catre unul din inginerii nostri care va va propune o solutie. Nu ratati sectiunea „totul despre beton” unde puteti gasi multe informatii utile ! Oferta de pret personalizata: BETON „ALL INCLUSIVE” (transport, pompare, taxe, etc): Contactati-ne telefonic sau pe e-mail pentru a primi cel mai bun pret pentru zona in care aveti santierul. TINETI MINTE: Gratis nu exista, ieftin nu rezista !

 • 260 RON

  Comercializam beton B300 (deminirea noua C18/22,5) in zona Bucuresti si Ilfov. Oferim contra cost si servicii de pompare ("elefant" sau pompa statica, dupa caz). Contactati-ne pentru o oferta personalizata in functie de necesarul si locatia Dumneavoastra ! Compania noastra ofera solutii complete pentru necesitatile clientilor vis-a-vis de prepararea, transportul, turnarea si punerea in opera; a betonului precum si furnizarea de nisip, pietris, balast (agregate) plus alte servicii conexe, legate de sectorul constructiilor. Scopul nostru este sa livram BETON, AGREGATE (nisip, pietris, balast) si SERVICII de cea mai buna calitate impreuna cu transport (precum pompare atunci cand este cazul), stabilind noi standarde de profesionalism si calitate. De aceea prestarea serviciilor noastre se face doar de catre profesionisti cu vechime in domeniu, cu scopul de a asigura buna desfasurare a activitatii. Pentru orice fel de informatii privitoare la constructii (civile – industriale) va asteptam cu un telefon sau e-mail pentru ASISTENTA TEHNICA GRATUITA. Va asiguram ca fiecare e-mail va fi citit si veti fi contactati in cel mai scurt timp posibil de catre unul din inginerii nostri care va va propune o solutie. Nu ratati sectiunea „totul despre beton” unde puteti gasi multe informatii utile ! Oferta de pret personalizata: BETON „ALL INCLUSIVE” (transport, pompare, taxe, etc): Contactati-ne telefonic sau pe e-mail pentru a primi cel mai bun pret pentru zona in care aveti santierul. TINETI MINTE: Gratis nu exista, ieftin nu rezista !

 • 4 RON

  Oferim spre vanzare fibre metalice ondulate pentru armare dispersa. Dozaj: intre 15 si 35 kg fibre/mc beton in functie de specificatiile tehnice si rezultatul dorit. Comercializam de asemenea si fibre metalice cu ciocuri pentru armare dispersa ! printre AVANTAJELE utilizarii fibrelor metalice in locul armarii clasice cu bare de otel beon sau plasa sudata ("de Buzau"): - Armare dispersa - Armeaza fiecare centimetru cub de beton - Logistica - Cantitate de armatura este mult redusa - Timpul necesar - Armarea se face prin simpla amestecare a fibrelor in beton - Imbunatatirea caracteristicilor betonului - Cresterea rezistentei la uzura, la socuri termice si la impact, reducerea contractiei termice si plastice Nu ezitati sa ne contactati !

 • 4 RON

  S.C. Betonix Constructii Montaj S.R.L. oferim spre vanzare fibre metalice cu ciocuri pentru armare dispersa. De asemenea, comercializam si fibre metalice ondulate. Diametrul fibrei d: 1 mm ± 0.04 mm. Lungimea L: 50 mm ± 5 mm. Lungimea capatului l si l’: 1 – 4 mm. Inaltime h si h’: 1.8 mm -0/+1 mm. Unghiuri ? si ?’: 45° (min. 30°). Forma: cu ciocuri de ancorare la ambele capete. Dozaj: intre 20 si 35 kg/mc (in functie de rezultatele dorite). AVANTAJELE tehnice ale armarii betonului cu fibre metalice: • da betonului o ductibilitate omogena,mareste elasticitatea taieturii iar ca efect final mareste portanta elementelor din beton • micsoreaza tasarea betonului; • micsoreaza posibilitatea formarii de fisuri la suprafata; • mareste rezistenta la smulgere a suprafetei • mareste rezistenta la impact cu 20% mai mult decat o pardoseala nearmata cu fibra • mareste rezistenta la oboseala a pardoselii ; • mareste rezistenta pardoselilor chiar si la schimbarile de temperatura si la socurile termice mai multe informatii pe:

 • 280 RON

  Comercializam beton B400 (deminirea noua C25/30) in zona Bucuresti si Ilfov. Ideal pentru constructii speciale (fundatii chiar si inclinate, deschideri mari intre stalpi, pardoseli speciale, etc). La solicitare oferim si marci de betoane superioare. Oferim contra cost si servicii de pompare ("elefant" sau pompa statica, dupa caz). Contactati-ne pentru o oferta personalizata in functie de necesarul si locatia Dumneavoastra ! Compania noastra ofera solutii complete pentru necesitatile clientilor vis-a-vis de prepararea, transportul, turnarea si punerea in opera; a betonului precum si furnizarea de nisip, pietris, balast (agregate) plus alte servicii conexe, legate de sectorul constructiilor. Scopul nostru este sa livram BETON, AGREGATE (nisip, pietris, balast) si SERVICII de cea mai buna calitate impreuna cu transport (precum pompare atunci cand este cazul), stabilind noi standarde de profesionalism si calitate. De aceea prestarea serviciilor noastre se face doar de catre profesionisti cu vechime in domeniu, cu scopul de a asigura buna desfasurare a activitatii. Pentru orice fel de informatii privitoare la constructii (civile – industriale) va asteptam cu un telefon sau e-mail pentru ASISTENTA TEHNICA GRATUITA. Va asiguram ca fiecare e-mail va fi citit si veti fi contactati in cel mai scurt timp posibil de catre unul din inginerii nostri care va va propune o solutie. Nu ratati sectiunea „totul despre beton” unde puteti gasi multe informatii utile ! Oferta de pret personalizata: BETON „ALL INCLUSIVE” (transport, pompare, taxe, etc): Contactati-ne telefonic sau pe e-mail pentru a primi cel mai bun pret pentru zona in care aveti santierul. TINETI MINTE: Gratis nu exista, ieftin nu rezista !

 • 1 RON

  Vand urgent tevi din otel laminat pentru constructii 30 bucati cu urmatoarele dimensiuni: Lungime - 3 m, diametru interior - 10,5 cm, diametru exterior - 11,5 cm, greutate teava - 75 kg. Pret atractiv. Relatii la telefon : 0724 575 334 intre orele 10:00 - 20:00

 • 2 RON

  280 de Etrieri din fier 6 mm tripodimensiunea 15/15

 • 1 RON

  Distantieri pt fier beton faguri de la 1 / 5 la 7 cm

 • 1 RON

  Vand : - fier fasonat la tir 2,70 lei/kg +TVA - plase tip Buzau: fi 6 - 115 ron/buc, fi 8 - 215 ron/buc ( TVA inclus) - cherestea la tir , calitatea I - 730 ron/mc ( TVA inclus)

 • 1 RON

  Vindem masini pentru : - INDREPTAT si TAIAT fier beton din colaci - FASONAT (indoit, facut etrieri) fier beton din bara - TAIAT fier beton din bara - fasonat si taiat (combinate) fier beton din bara Relatii la tel. 0744600546

 • 1 RON

  Vindem masini pentru : - INDREPTAT si TAIAT fier beton din colaci - FASONAT (indoit, facut etrieri) fier beton din bara - TAIAT fier beton din bara - fasonat si taiat (combinate) fier beton din baraRelatii la tel. 0744600546

 • 1 RON

  Vindem masini pentru : - INDREPTAT si TAIAT fier beton din colaci - FASONAT (indoit, facut etrieri) fier beton din bara - TAIAT fier beton din bara - fasonat si taiat (combinate) fier beton din bara Relatii la tel. 0744600546

 • 1 RON

  Vindem masini pentru indreptat , taiat si fasonat fier beton , masini de facut etrieri. 0744600546

 • 1 RON

  Vindem masini de fasonat fier, indoit, facut etrieri. Rel la tel 0744 600 546

 • 1 RON

  Vindem masini pentru taiat fier (ghilotine, stante) 0744600546

 • 1 RON

  Vindem masini pentru : - INDREPTAT si TAIAT fier beton din colaci - FASONAT (indoit, facut etrieri) fier beton din bara - TAIAT fier beton din bara - fasonat si taiat (combinate) fier beton din bara Relatii la tel. 0744600546

 • 5 RON 7 RON

  Cumpar fier beton,(ramas de la constructii.Sunt interesat de bare striate de 6 metri lungime,diametrul de 10/12/14/16/18/20, sarma de 3mm...BCA,caramida,cherestea,cam tot ce poate ajuta la o constructie.Ofer jumatate din pretul de depozit,asigur transportul.

 • 2 RON 2 RON

  Vand etrieri, 20/20cm, otel beton 8 mm Bucuresti/Ilfov.Stoc limitat 670 buc. 1,80 Ron/buc.

 • Salveaza cautarea