Catalin Burcea - Birou de Mediator

Valabil din 16.11.2017 15:31:10
Descriere

Catalin Burcea - Birou de Mediator
MEDIEREA - modalitate alternativa de solutionare a litigiilor:
Prin solutionarea litigiilor pe cale amiabila, prin procedura medierii, beneficiati de reduceri in cuantum de 50% din valoarea taxei de timbru care s-ar datora catre Instanta de Judecata ( Conform Art.11 din OUG 80/2013 privind taxele judiciare de timbru).
Pentru solutionarea litigiilor pe cale amiabila, partile au posibilitatea ca impreuna sa apeleze la un mediator, atat inainte, cat si ulterior declansarii unui litigiu in fata instantei. Pentru alegerea unui mediator autorizat consultati tabloul mediatorilor afisat pe site-ul CdM
Medierea reprezinta o modalitate de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate in calitate de mediator, in conditii de neutralitate, impartialitate, confidentialitate si avand liberul consimtamant al partilor.
Medierea se bazeaza pe increderea pe care partile o acorda mediatorului, ca persoana apta sa faciliteze negocierile dintre ele si sa le sprijine pentru solutionarea conflictului, prin obtinerea unei solutii reciproc convenabile, eficiente si durabile.
Daca legea nu prevede altfel, partile, persoane fizice sau persoane juridice, pot recurge la mediere, inclusiv dupa declansarea unui proces in fata instantelor competente, convenind sa solutioneze pe aceasta cale orice conflicte in materie civila, comerciala, de familie, in materie penala, precum si in alte materii.
Aveti probleme ? Nu ezitati sa ne contactati.
Pentru consultanta cu privire la situatia specifica in care va aflati :
- telefonati la 0745.775.055, luni - vineri, interval 09.00 - 18.00, sau
- scrieti-ne pe adresa de e-mail:

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play