Acest anunt nu este activ

Account Manager - Software contabilitate primara

Valabil din 03.10.2016 15:25:38
Descriere

Candidatul ideal

Unic reprezentant al companiei Kulcs-Soft, lider de piata in Ungaria in domeniul software de contabilitate si management al afacerii, ks.hu, SOFTFACTURA se afla in Romania in plina expansiune. Cautam un coleg, absolvent de Stiinte Economice, preferabil Contabilitate, cu spirit intreprinzator si dorinta de dezvoltare, in pozitia de ACCOUNT MANAGER , cu reale si concrete oportunitati de cariera, odata cu cresterea companiei. Pozitia va va oferi libertate decizionala, deschidere in multiple directii, dezvoltare profesionala si personala. Telul nostru este sa devenim cat de curand lideri de piata si in tara noastra.
CERINTE:
- Absolvent Stiinte Economice, preferabil Contabilitate
- Competente utilizare Microsoft Office
- Capacitate decizionala, spirit intreprinzator, dorinta de dezvoltare si cariera.
- Limba maghiara si/sau engleza
AVANTAJE:
- Proaspat absolvent Facultate/Master
- Experienta in relatii cu clientii, abilitati excelente de comunicare.
- Experienta in utilizarea unui soft de contabilitate primara
- Limba maghiara

Descrierea jobului

RESPONSABILITATI:
- Suport tehnic si informational pentru utilizatorii si partenerii interesati de produsele noastre, prin email si telefon.
- Testarea si evaluarea softurilor Softfactura, studierea pietei, realizarea de studii privind cerintele potentialilor clienti, a directiilor de dezvoltare.
- Participare la dezvoltarea unei retele de parteneri distribuitori ai softurilor companiei noastre, relationarea cu acestia.
- Oferirea, pentru clienti interesati, a diferite servicii contra cost, comisionate corespunzator, cum ar fi instalare, punere in functiune, cursuri de utilizare a softului, etc.
- In perspectiva, participarea proactiv la dezvoltarea activitatii, implicare decizionala in strategia de marketing, construirea, instruirea noilor colegi si conducerea unor echipe de vanzari si de suport tehnic.
OFERTA:
- Salariu fix + Pachet comisionare extrem de motivant.
- Cursuri de specializare performante gratuite
- Reale si concrete oportunitati de cariera, dezvoltare personala si profesionala, oportunitatea de a participa de la inceputuri la constructia unui proiect important.

Descrierea companiei

Unic reprezentant in Romania al companiei Kulcs-Soft Szamitastechnika Nyrt, dezvoltator software de contabilitate si management al firmei lider de piata incontestabil in Ungaria, cu o experienta de 25 de ani si peste 50 000 de parteneri multumiti, in plina expansiune in Romania.
Asteptam CV aici: [email protected]

Vezi detalii pe www.romjob.ro

Apple Google Store iTunes Google Play