RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casa

Categorii

Judete

Etaj

Compartimentare

Incalzire

Anul constructiei

Numar camere

Numar bai

Suprafata utila (m2)

Suprafata terenului (m2)

Schimburi (1067)

Licitatii / Executari (115)

Balcon (840)

Terasa (1136)

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 135.000 EUR

  Lions imobiliare ofera spre vanzare o vila tip duplex in cartierul Manastur, intr-o zona doar de case, cu o panorama deosebita si  spatiu verde in jur.Vila este dispusa P+E + M, este compusa din : Parter: living, bucatarie, baie, garaj; etajul 1: 1 dormitor cu dressing si baie, 2 dormitoare, 1 baie,  1 balcon; Mansarda: camera hobby, terasa panoramica de 27 mp, avand o suprafata utila de 135 mp si o suprafata de teren de 250 mp.Aceasta se preda complet finisata la exterior  si la interior: pereţi tencuiţi, gletuiti, şape, radiatoare, ct, geamuri termopan, usa la intrare.Pret 135.000 euro + tva.Daca sunteti interesat de acest imobil va rugam sa contactati agentul imobiliar al agentiei noastre sau sa ne trimiteti un mesaj completand formularul de contact existent pe pagina si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

 • 340.000 EUR

  Lions imobiliare ofera spre vanzare vila P+E in cartierul Grigorescu, zona P-ta 14 iulie, intr-o zona numai de vile.Aceasta are urmatoarea compartimentare : living, bucatarie, camara, terasa, 4 dormitoare, 2 bai.Vila are o suprafata utila de 170 mp  si teren in suprafata de 186  mp.Imobilul este finisat. Daca sunteti interesat de acesta casa va rugam sa completati si sa ne transmiteti formularul special disponibil pe pagina.

 • 340.000 EUR

  Lions Imobiliare ofera spre vanzare Vila Demisol + Parter + Etaj, in cartierul Zorilor,  zona Profi.Vila este structurata astfel : Demisol - 2 garaje, camera tehnica, pivnita; Parter - Living, bucatarie, birou, dinning, baie, terasa; Etaj - 3 dormitoare, 2 bai, dressing, 1 balcon, cu o suprafata utila de 170 mp si o suprafata de teren de 370 mp.Aceasta se preda finisata exterior si semifinisata la interior.Daca sunteti interesat de acesta vila va rugam sa completati si sa ne transmiteti formularul special disponibil pe pagina.

 • 145.000 EUR

  Lions imobiliare ofera spre vanzare o vila tip duplex in cartierul Manastur, intr-o zona doar de case, cu o panorama deosebita si  spatiu verde in jur.Vila este dispusa P+2E, este compusa din : Parter: living, bucatarie, baie, garaj; etajul 1: 1 dormitor cu dressing si baie, 2 dormitoare, 1 baie,  1 balcon; Etaj 2: camera hobby, terasa panoramica de 27 mp, avand o suprafata utila de 133 mp si o suprafata de teren de 250 mp.Aceasta se preda complet finisata la exterior  si la interior: pereţi tencuiţi, gletuiti, şape, radiatoare, ct, geamuri termopan, usa la intrare.Pret 145.000 euro + tva.Daca sunteti interesat de acest imobil va rugam sa contactati agentul imobiliar al agentiei noastre sau sa ne trimiteti un mesaj completand formularul de contact existent pe pagina si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

 • 199.500 EUR

  Lions imobiliare ofera spre vanzare vila P+M in cartierul Bulgaria, intr-o zona numai de vile.Aceasta are urmatoarea compartimentare : living, bucatarie, camara, terasa, 3 dormitoare, 2 bai.Vila are o suprafata utila de 110 mp  si este construita pe un teren in suprafata de 485  mp.Imobilul beneficiaza de finisaje, mobilier si electrocasnice. Daca sunteti interesat de acesta vila va rugam sa completati si sa ne transmiteti formularul special disponibil pe pagina.

 • 150.000 EUR

  Vila de vanzare la  15 KM de Cluj Napoca.Aceasta este dispusa Demisol + Parter + Etaj, cu urmatoarea compartimentare : Demisol : garaj pentru 2 masini, camera tehnica, baie ; Parter : living, bucatarie, baie, dressing,  camara, terasa de 30 mp; Etaj : 3 dormitoare, baie, terasa.Vila are o suprafata utila de 280 mp + terasa de 33 mp, construita pe un teren in suprafata de 1220 mp.Aceasta este finisata, mobilata si utilata.Se preteaza atat pentru casa de locuit cat si pentru casa de vacanta.Daca sunteti interesat va stam la dispozitie pentru alte detalii.

 • 295.000 EUR

  EXCLUSIV.Lions Imobiliare ofera spre vanzare Vila Demisol + Parter + Etaj in cartierul Manastur, compusa dintr-un apartament 1 camera la demisol, iar la parter si etaj, 1 apartament de 4 camere.Vila este structurata astfel : Demisol - camera, bucatarie, baie, pivnita; Parter - Living, bucatarie, dinning, baie, terasa, loc de parcare acoperit ; Etaj - 3 dormitoare, 2 baie, dressing, 1 balcon, cu o suprafata utila de 165 mp si o suprafata de teren de 430 mp.Vila va fi executata din : caramida protherm, polistiren de 10 cm pe exterior, tencuiala decorativa, acoperis tigla, centrala termica si calorifere, geamuri termopan, usa din lemn masiv la intrare, peretii gletuiti, sapa, poarta cu telecomanda.Daca sunteti interesat de acesta vila va rugam sa completati si sa ne transmiteti formularul special disponibil pe pagina.

 • 299.000 EUR

  Lions imobiliare ofera spre vanzare o vila deosebita situata in cartierul Gheorgheni.Aceasta este dispusa P+E, cu urmatoarea compartimentare: Parter : living, bucatarie, birou, baie, camera hobby,  Etaj : 4 dormitoare, 2 bai, balcon.Vila are o suprafata utila de 210 mp  si este construita pe un teren in suprafata de 428 mp.Imobilul beneficiaza de finisaje deosebite si de o gradina amenajata.Daca sunteti interesat de acest imobil va rugam sa contactati agentul imobiliar al agentiei noastre sau sa ne trimiteti un mesaj completand formularul de contact existent pe pagina si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

 • 250.000 EUR

  Lions imobiliare ofera spre vanzare o vila D+P+E deosebita cu 5 camere in Iris in apropiere de Auchan, intr-o zona doar de case, foarte linistita.Vila este compusa din Demisol :camara , crama, garaj si camera tehnica ; Parter: living, hol, bucatarie, debara, loc de luat masa, 1baie, 1 dormitor+terasa ; Etajul 1 :3 dormitoare, 1 baie , hol, 2 dressinguri.Suprafata terenului este de 1012 mp, cu un front la strada de 24 m Pentru informatii suplimentare legate de aceasta vila va rugam sa contactati agentul imobiliar.

 • 130.000 EUR

  LIONS IMOBILIARE OFERA SPRE VANZARE O VILA DEOSEBITA IN CARTIERUL MANASTUR, INTR-O ZONA DOAR DE CASE, CU PANORAMA SI  SPATIU VERDE.VILA ESTE DISPUSA D+P+E, ESTE COMPUSA DIN : DEMISOL : PIVNITA ; PARTER: LIVING, BUCATARIE, DORMITOR, BAIE, 1 TERASA; ETAJ: 2 DORMITOARE, 1 BAIE,  1 TERASA, AVAND O SUPRAFATA UTILA DE 118 MP SI O SUPRAFATA DE TEREN DE 200 MP.ACEASTA SE PREDA COMPLET FINISATA LA EXTERIOR  SI LA INTERIOR: PEREŢI TENCUIŢI, GLETUITI, ŞAPE, RADIATOARE, CT, GEAMURI TERMOPAN, USA LA INTRARE.DACA SUNTETI INTERESAT DE ACEST IMOBIL VA RUGAM SA CONTACTATI AGENTUL IMOBILIAR AL AGENTIEI NOASTRE SAU SA NE TRIMITETI UN MESAJ COMPLETAND FORMULARUL DE CONTACT EXISTENT PE PAGINA SI VETI FI CONTACTAT IN CEL MAI SCURT TIMP.

 • 158.000 EUR

  Lions Imobiliare ofera spre vanzare o vila deosebita in zona strazi Calea Baciului.Vila este dispusa S+ P+E, compusa din : Subsol : 1 camera ; Parter: living, bucatarie, camara, baie, 1 terasa; Etaj: 3 dormitoare, 1 baie, avand o suprafata utila de 155 mp si o suprafata de teren de 370 mp.Aceasta se preda complet finisata la exterior ( polistiren 15 cm, curte amenajata, gard, poarta automatizata ) si semifinisata la interior ( peretii tencuiti, gletuiti, geamuri termopan, usa la intrare, centrala si calorifere.Vila va avea si un loc de parcare.

 • 287.000 EUR

  Lions Imobiliare ofera spre vanzare o vila deosebita la 5 km de Cluj Napoca.Aceasta este dispusa Parter + Etaj + Manasarda, cu urmatoarea compartimentare : Parter : living, bucatarie, dinning, baie, debara, terasa ; Etaj : 1 dormitor cu dressing si baie, 3 dormitoare, baie, balcon ; Mansarda : 1 birou, 1 baie, open space.Vila are o suprafata utila de 250 mp  si este construita pe un teren in suprafata de 500 mp.Imobilul beneficiaza de finisaje, mobilier si electrocasnice la cele mai inalte standarde.Daca doriti sa achizitionati o casa foarte bine construita, finisata, mobilata si utilata lux, aceasta oferta este protrivita pentru orice client pretentios.Daca sunteti interesat va stam la dispozitie pentru alte detalii.

 • 155.000 EUR

  205066 LANDMARK ofera spre vanzare casa individuala in zona DUMBRAVITA, pe strada Gheorghe Doja, avand 3 camere, 2 dormitoare, 1 bai ,si o bucatarie inchisa. Suprafata utila a casei este de 140 mp iar terenul are o suprafata totala de 1427 mp . Imobilul este fara imbunatatiri. . Pretul este de 155000 euro negociabil.ID intern: 205066.

 • 230.000 EUR

  205044 LANDMARK ofera spre vanzare casa individuala in zona Dambovita, situata pe o strada linistita cu vedere spre canalul Bega. Imobilul este structurat pe 3 niveluri P+2E, insumand o suprafata utila totala de aproximativ 450 mp, iar terenul are o suprafata de 677 mp . Casa dispune de toate utlitatile de la retea, acces auto in curte si gradina. Recomandat pentru o familie numeroasa sau 2 familii, pensiune, diverse activitati comerciale.Pretul de vanzare este de 230.000 euro negociabil, 0 % COMISION . ID intern: 205044.

 • 75.000 EUR

  205034 LANDMARK ofera spre vanzare casa la rosu, individuala in zona SACALAZ avand 6 camere, 2 dormitoare, 2 bai ,si o bucatarie deschisa. Suprafata utila a casei este de 169 mp iar terenul are o suprafata totala de 668 mp. Imobilul este la rosu. Pretul este de 75000 euro negociabil.ID intern: 205034.

 • 245.000 EUR

  205029 LANDMARK oferă spre vânzare casă individuală în zona Lipovei, în apropiere de Iulius Mall. Suprafaţa utilă a casei este de 230 mp iar terenul are o suprafata totala de 498 mp. Imobilul este amenajat ca sediu de firmă, dar poate fi amenajat şi pentru alte activităţi. Pretul este de 245000 euro negociabil.ID intern: 205029.

 • 107.000 EUR

  204887 LANDMARK ofera spre vanzare jumatate de duplex in Moşniţa avand 4 camere, din care 3 dormitoare şi un living, 3 bai, bucatarie, camera tehnică, spaţiu depozitare, terasă, două balcoane. Imobilul este parţial mobilat, este complet finisat, ocupabil imediat, curtea este amenajată. Suprafata utila a casei este de 120 mp iar terenul are o suprafata totala de 280 mp . Imobilul este în vatra satului, aproape de centrul satului şi este racordat la toate utilităţile, strada este asfaltată. Pretul este de 107000 euro. ID intern: 204887.

 • 175.000 EUR

  204792 Casa din caramida situata in zona Elisabetin , avand 4 camere, 2 bucatarii, 2 bai , terasa generoasa , garaj , diverse anexe si gradina amenajata. Imobilul a fost renovat integral in anul 2014, toate instalatiile sunt refacute, tamplarie si izolatie exterioara noi , acoperis nou, sistem de incalzire cu calorifere refacut si centrala termica pe gaz. Suprafata utila a casei este in jur de 120 mp + anexele, iar terenul are o suprafata de 700 mp .Din suprafata totala , casa si curtea aproximativ 300 mp sunt in proprietate, iar gradina este cu legea 112 pe care se plateste momentan impozit la primarie. Imobilul se afla pe o strada linistita si cocheta, avand in imediata apropiere mijloace de transport in comun. Pretul de vanzare este de 175.000 euro usor negociabil .ID intern: 204792.

 • 485.000 EUR

  204765 Cladire individuala situata in zona Calea Lugojului cu acces facil catre Aeroport , ideala ca si pensiune datorita pozitiei si compartimentarii. Imobilul structurat pe 4 niveluri este compus din 12 camere fiecare cu baie proprie, zona receptie , zona sauna / fitness, bucatarie, depozitare si alte spatii utile. De asemenea curtea in suprafata totala de 1400 mp este amenajata cu 15 locuri de parcare privata si zona verde. Pretul de vaznare este de 485.000 Euro semifinisat sau 550.000 Euro amenajat a la cheie. ID intern: 204763.

 • 258.000 EUR

  204719 Vila cu arhitectura deosebita situata in Timisoara pe o strada linistita, zona Girocului in proximitatea magazinului LIDL . Imobilul este structurat pe 2 niveluri avand la parter un living generos cu salon de luat masa si iesire pe terasa, o bucatarie complet utilata, baie de serviciu, un dormitor/birou si un garaj pentru 2 masini cu acces direct in casa. Etajul este compus de asemenea dintr-o zona de zi cu terasa exterioara, un dormitor matrimonial cu baie dressing si terasa proprii, zona de birou si alte 2 dormitoare deservite de o baie. Finisajele si dotarile casei sunt de o buna calitate alese si imbinate cu gust, elementul predominant fiind lemnul masiv care se regaseste in tavanele inalte ale casei, in pardoseli, precum si in usile interioare. Exista multiple automatizari in vederea sporiirii confortului atat la portile de acces, cat si la sistemul de incalzire, rulouri electrice, sistem de climatizare etc. In exteriorul casei se regaseste o gradina intima amenajata cu gazon, iaz si plante decorative. Pretul de vanzare este de 258.000 euro.Agent exclusiv LANDMARK, COMISION 0. ID intern: 204719.

 • Salveaza cautarea