RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casa

Categorii

Judete

Etaj

Compartimentare

Incalzire

Anul constructiei

Numar camere

Numar bai

Suprafata utila (m2)

Suprafata terenului (m2)

Schimburi (1057)

Licitatii / Executari (119)

Balcon (850)

Terasa (1156)

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 90.000 EUR 98.000 EUR

  Vanzare casa in zona Gara de Nord - Calea Plevnei, 140 mp utili, an 1922, consolidata, izolata si renovata in anul 1998, 4 camere, decomandat, bucatarie, baie, wc serviciu, dependinte, gresie, fainanta, parchet, termopan, 4 aparate de aer conditionat, centrala termica pe gaz, rulouri exterioare electrice, beci, doua intrari, nu are curte, metrou Gara de Nord la 8-10min. Imobilul este ideal atat pentru locuit, cat si pentru sediu de firma sau cabinet. Imobilul este liber, nu are litigii sau legi de expropriere in istoric. Pret: 90000EURO Contact: 0730.410.783, numar camere: 4, numar bai: 2, suprafata utila: 140, suprafata totala: 1, anul constructiei: 1922

  Repostat automat
 • 129.000 EUR

  Vila Busteni p+1+pod mansardabil, 10 camere, 2 bucatarii, 3 grupuri sanitare, garaj, gresie, faianta, termopan, incalzire centrala, amprenta 168 mp, curte 280 mp, vedere spre munte, zona linistita, 3min. padure si poalele masivului Bucegi. pret: 129.000 euro, contact: 0730410783, numar etaj: 1, numar camere: 9, numar bai: 3, suprafata utila: 200, suprafata totala: 170

  Repostat automat
 • 329.000 EUR

  O noua oferta pentru dumneavoastra! Avem placerea de a va oferi spre vanzare o casa individuala cu 4 camere, bucatarie, 2 bai, in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul EUROPA, in apropiere de -. Suprafata utila este de 120 mp, cu un teren de 500 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: parter-living spatios cu loc de servit masa si bucatarie separata din care se iese pe terasa, baie si debara, etaj 1-3 dormitoare, dintre care unul cu dressing, 2 balcoane si baie. Aceasta este situata in zona linistita, in zona cu spatiu verde. Aceasta are construita din caramida, acoperis de tigla clasica, izolatie exterioara. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan, usa din termopan, gradina, terasa, acces auto in curte, sistem de alarma. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ281877)

 • 255.000 EUR

  Va prezentam o oferta la care raportul calitate-pret este foarte bun! Oferta de vanzare casa duplex in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul EUROPA, in apropiere de EUROPA. Casa de vanzare are 4 camere, bucatarie, 3 bai, suprafata utila a acesteia este de 125 mp, cu un teren de 280 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: parter-living cu bucatarie si acces pe terasa, baie si camera tehnica, etaj 1-3 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane, unul din dormitoare fiind de tip matrimonial cu baie proprie, etaj 2-casa scarii cu hol si terasa de 50mp. Aceasta este situata aproape de mijloacele de transport, in zona linistita, in zona cu spatiu verde. Aceasta are construita din caramida, acoperis de tigla clasica, fundatie de beton, izolatie exterioara. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan cu 3 sticle, gradina, acces auto in curte, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ284607)

 • 220.000 EUR

  Avem o noua oferta exceptionala pentru dumneavoastra! EDIL imobiliare va ofera spre vanzare o casa individuala cu 3 camere, bucatarie, 2 bai in CLUJ-NAPOCA, cartierul ANDREI MURESANU, in apropiere de PREDEAL. Suprafata utila este de 150 mp, cu un teren de 440 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: parter-o camera, bucatarie si baie, etaj 1-2 incaperi, o baie. Aceasta are construita din caramida, acoperis de tigla clasica, izolatie exterioara. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan, gradina. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ274335)

 • 420.000 EUR

  Cea mai buna oferta cu cel mai bun pret! EDIL imobiliare va ofera spre vanzare o casa individuala cu 6 camere, bucatarie, 3 bai in CLUJ-NAPOCA, cartierul FAGET, in apropiere de CAMPING FAGET. Suprafata utila este de 250 mp, cu un teren de 1700 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: demisol-2 garaje, baie, camera tehnica, beci, camera centralei, parter-living, loc de luat masa, bucatarie, baie, camara de alimente, 1 birou, etaj 1-4 camere, 1 baie, terasa. Aceasta este situata in zona linistita, in zona cu spatiu verde. Aceasta are construita din caramida, acoperis de tigla clasica. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, piscina, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ273885)

 • 200.000 EUR

  Beneficiaza de aceasta oferta exceptionala acum! EDIL imobiliare va ofera spre vanzare o casa duplex cu 4 camere, bucatarie, 3 bai in CLUJ-NAPOCA, cartierul GRIGORESCU, in apropiere de DONATH. Suprafata utila este de 140 mp, cu un teren de 400 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: parter-living cu acces pe terasa, bucatarie separat cu loc de luat masa, camera tehnica si baie, etaj 1-3 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane. Aceasta este situata in zona linistita, in zona cu spatiu verde. Aceasta are construita din caramida, acoperis de tigla clasica, fundatie de beton, izolatie exterioara. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan cu 3 sticle, usa metalica, gradina, acces auto in curte. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ283039)

 • 300.000 EUR

  Nu ratati aceasta oferta exceptionala! EDIL ofera spre vanzare casa lipita cu 12 camere, 3 bai in CLUJ-NAPOCA, cartierul CENTRAL, in apropiere de HOREA. Casa are suprafata utila de 300 mp, cu un teren de 450 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: parter-o incapere de tip open-space de aproximativ 100MP, hol si baie, etaj 1-4 incaperi semidecomandate si baie, etaj 2-4 incaperi semidecomandate si baie. Aceasta are construita din caramida, acoperis de tigla clasica, izolatie exterioara. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan, usa din termopan, acces auto in curte. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ274475)

 • 520.000 EUR

  Numai acum puteti beneficia de noua oferta exceptionala! Oferta de vanzare casa individuala in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul ANDREI MURESANU, in apropiere de PIATA CIPARIU. Casa de vanzare are 4 camere, bucatarie, 3 bai, suprafata utila a acesteia este de 190 mp, cu un teren de 520 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: demisol-open space amenajat caunlivimg mare, cu iesirespre gradina, parter-living, baie, bucataire, loc de parcare, etaj 1-3 dormitoare, baie, deressing. Aceasta este situata in zona linistita, in zona cu spatiu verde. Aceasta are construita din caramida, acoperis de tigla metalica, fundatie de beton, izolatie exterioara. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan, usa metalica, gradina, terasa, acces auto in curte, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ286890)

 • 300.000 EUR

  Nu ezitati sa ne contactati acum pentru a afla mai multe detalii! EDIL imobiliare va ofera spre vanzare o casa lipita in CLUJ-NAPOCA, cartierul CENTRAL, in apropiere de HOREA. Casa de 5 camere, 2 bucatarii, 3 bai are o suprafata utila de 200 mp, cu un teren de 530 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: parter-1 camera, bucatarie,baie, etaj 1-2 camere, bucatarie, baie, hol, etaj 2-2 camere, baie, hol. Aceasta este situata aproape de mijloacele de transport. Aceasta are construita din caramida, acoperis de tabla, fundatie de beton. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan, usa din termopan, gradina, acces auto in curte, interfon. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ273588)

 • 203.000 EUR

  Nu ratati aceasta noua oferta exceptionala! Imobilul face parte dintr-o constructie noua. Casa individuala cu 5 camere, bucatarie, 3 bai de vanzare in CLUJ-NAPOCA, cartierul BORHANCI, in apropiere de MIJLOC BORHANCI, avand suprafata utila de 160 mp, cu un teren de 500 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: parter-living cu bucatarie cu acces pe terasa exterioara acoperita, o camera ce poate fi folosita ca birou sau dormitor, o baie si o camara, etaj 1-3 dormitoare, 2 bai si o terasa. Aceasta este situata in zona linistita, in zona cu spatiu verde. Aceasta are construita din caramida, acoperis de tabla, fundatie de beton, izolatie exterioara. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan cu 3 sticle, usa metalica, terasa, acces auto in curte. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ287581)

 • 365.000 EUR

  Nu rata oferta noastra sub pretul pietei! Avem placerea de a va oferi spre vanzare o casa calcan cu 4 camere, 4 bucatarii, 4 bai, in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul CENTRAL, in apropiere de PLATINIA. Suprafata utila este de 202 mp, cu un teren de 365 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: demisol-d, parter-p, etaj 1-m. Aceasta este situata aproape de mijloacele de transport, in apropierea campusului universitar. Aceasta are construita din caramida, acoperis de tigla clasica, fundatie de beton, izolatie interioara. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan, usa din pvc, gradina, terasa, sistem de alarma. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ292454)

 • 193.000 EUR

  Numai acum puteti beneficia de noua oferta exceptionala! EDIL imobiliare va ofera spre vanzare o casa calcan in CLUJ-NAPOCA, cartierul DAMBU ROTUND, in apropiere de CIUPERCA. Casa de 4 camere, bucatarie, 3 bai are o suprafata utila de 135 mp, cu un teren de 480 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: parter-living, Bucatarie si Baie, etaj 1-3 dormitoare, 2 bai, 1 dressing si 2 balcoane, unul din dormitoare fiind de tip matrimonial cu baie si dressing propriu. Aceasta este situata aproape de mijloacele de transport, in zona linistita, in zona cu spatiu verde. Aceasta are construita din caramida, acoperis de sindrila bituminoasa, izolatie exterioara. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan, gradina, acces auto in curte. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ274696)

 • 56.000 EUR

  Nu ratati aceasta noua oferta exceptionala! EDIL va ofera casa individuala cu 5 camere, 2 bucatarii, 2 bai de vanzare in TOPA MICA, cartierul TOPA MICA, in apropiere de ALMAS. Casa are suprafata utila de 140 mp, cu un teren de 14000 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: demisol-2 camere, magazie , camara pivnita, parter-3 dormitoare, 0 baie, hol, o camara alimente si nisa urcare in pod. Podul se poate mansarda, constructia suporta. Aceasta este situata in zona linistita, in zona cu spatiu verde. Aceasta are construita din caramida, acoperis de tigla clasica, fundatie de beton. Imobilul mai are si alte dotari precum soba teracota, ferestre de lemn, usa din lemn, gradina, acces auto in curte. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ292526)

 • 75.000 EUR

  Sunati acum pentru a afla mai multe detalii despre aceasta oferta exceptionala! Va facem cunoscuta o oferta de vanzare a unei case individuala cu 3 camere, bucatarie, 2 bai, cu suprafata utila de 92 mp, cu un teren de 710 mp,din SUCEAGU, cartierul SUCEAGU, in apropiere de BACIU. Casa este dispusa pe nivele astfel: demisol-un dormitor . o baie , si centrala termica, parter-living mare cu bucatarie , un dormitor, o baie, un antreu si terasa. Aceasta este situata in zona linistita, in zona cu spatiu verde. Aceasta are construita din piatra, acoperis de placi rigide ondulate, fundatie de piatra, izolatie exterioara. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan, usa din pvc. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ292523)

 • 190.000 EUR

  Aceasta oferta exceptionala este sub pretul pietei! EDIL va ofera casa duplex cu 5 camere, bucatarie, 2 bai de vanzare in CLUJ-NAPOCA, cartierul GRUIA, in apropiere de -. Casa are suprafata utila de 180 mp, cu un teren de 353 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: parter-living, bucatarie, baie, dormitor, etaj 1-trei dormitoare si baie, balcon.. Aceasta este situata in zona linistita. Aceasta are construita din caramida, acoperis de tigla metalica, fundatie de beton. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ275483)

 • 240.000 EUR

  Contactati-ne acum pentru a afla mai multe detalii! EDIL imobiliare va ofera casa de vanzare in CLUJ-NAPOCA, cartierul MANASTUR, in apropiere de CAMPULUI. Imobilul are 6 camere, bucatarie, 3 bai, suprafata utila de 240 mp, cu un teren de 350 mp. Aceasta este situata aproape de mijloacele de transport, in zona linistita. Aceasta are construita din caramida, acoperis de tigla clasica, fundatie de beton, izolatie exterioara. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan, usa din lemn, gradina, acces auto in curte. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ208093)

 • 167.000 EUR

  Contactati-ne acum pentru a afla mai multe detalii despre aceasta oferta! Casa cu 6 camere, bucatarie, 2 bai de vanzare in CLUJ-NAPOCA, cartierul SOMESENI, in apropiere de IRA, avand suprafata utila de 240 mp, cu un teren de 468 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: parter-un living, doua camere, o bucatarie, o baie si o debara, etaj 1-este nefinisat, insa sunt compartimentate 3 camere, un uscator o baie si un balcon. . Aceasta are construita din caramida, acoperis de tigla clasica. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan, gradina, acces auto in curte. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ206392)

 • 465.000 EUR

  Nu ratati aceasta noua oferta exceptionala! EDIL imobiliare va ofera casa de vanzare in CLUJ-NAPOCA, cartierul FAGET, in apropiere de FAGET. Imobilul are 5 camere, bucatarie, 3 bai, suprafata utila de 350 mp, cu un teren de 1000 mp. Aceasta are construita din caramida, izolatie exterioara. Imobilul mai are si alte dotari precum ferestre de termopan, usa din lemn. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ217237)

 • 157.000 EUR

  Va prezentam o oferta la care raportul calitate-pret este foarte bun! Avem placerea de a va oferi spre vanzare o casa insiruita cu 4 camere, bucatarie, 3 bai, in localitatea CLUJ-NAPOCA, cartierul SOMESENI, in apropiere de -. Suprafata utila este de 130 mp, cu un teren de 140 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: parter-living cu loc de servit masa, bucătărie, baie, cămară, etaj 1-două dormitoare și o baie, mansarda-un dormitor, birou și o baie. Aceasta este situata in zona linistita, in zona cu spatiu verde. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan, usa din termopan, terasa. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL, Str. Iuliu Maniu, Nr. 17, Cluj-Napoca. (ID:CACJ281331)

 • Salveaza cautarea