RON | EUR
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Apartamente 2 camere

Categorii

Judete

Etaj

Compartimentare

Incalzire

Anul constructiei

Numar camere

Numar bai

Suprafata utila (m2)

Suprafata terenului (m2)

Schimburi (455)

Licitatii / Executari (94)

Balcon (3818)

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 37.000 EUR 38.999 EUR

  Apartament de vanzare 2 camere confort I decomandat etaj 2 suprafata 57 mp, blocul este locuit in totalitate, construit in anul 2016, loc de parcare inclus in pret, apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului Bragadiru, cadastru si intabulare, accept prima casa si credit ipotecar, pentru mai multe detalii 0769805758. Pret 37000€, Compartimentare: Semidecomandat, numar etaj: 2, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 50, anul constructiei: 2016<br><b>Alte caracteristici: </b><ul><li><b>Structura rezistenta: </b>beton</li><li><b>Nr. Balcoane: </b>1</li><li><b>Nr. Bucatarii: </b>1</li><li><b>Destinatie: </b>Rezidential</li></ul> <br><b>Dotari: </b><ul><li><b>Bucatarie: </b>Mobilata</li><li><b>Contorizare: </b>Contor gaz, Apometre</li><li><b>Mobilat: </b>Complet</li></ul> <br><b>Acces: </b><ul><li><b>Amenajare strazi: </b>Asfaltate, Pietruite, Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun</li></ul> <br><b>Utilitati: </b><ul><li><b>Utilitati Generale: </b>Apa, Canalizare, Curent, Gaz</li><li><b>Sistem Incalzire: </b>Calorifere, Centrala proprie</li><li><b>Acces internet: </b>Fibra optica, Wireless</li></ul> <br><b>Finisaje: </b><ul><li><b>Stare interior: </b>Buna, Renovat</li><li><b>Ferestre cu geam termopan: </b>Aluminiu</li><li><b>Usa intrare: </b>Metal </li><li><b>Izolatii termice: </b>Bloc izolat termic, Exterior, Interior</li><li><b>Podele: </b>Gresie, Parchet</li><li><b>Usi interior: </b>Celulare</li><li><b>Pereti: </b>Vinarom, Faianta, Vopsea lavabila</li></ul> <br>

  Repostat automat
 • 64.000 EUR

  Dezvoltator ofera spre vanzare apartament 2 camere, cu CF, in Vila cu 8 apartamente, la 800 m de strada Horea, intr-o zona de case, cu strazi asfaltate, statie de autobuz la 50 m.Apartamentul este situat la parter, este compus din: living, bucatarie, 1 baie, 1 dormitor.Acesta are o suprafata utila de 49 mp, este semifinisat, include centrala termica, caloriferele si usile de interior.Exista posibilitatea de a achizitiona si garaj subteran.Pret 64.000 euro + tva (5% ).Daca sunteti interesat de acest apartament va rugam sa contactati agentul imobiliar al agentiei noastre sau sa ne trimiteti un mesaj completand formularul de contact existent pe pagina si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

 • 83.000 EUR

  Lions imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere,  in cartierul Marasti, strada Dunarii, la inceput.Apartamentul este situat la etajul 6/8, este decomandat, compus din: living, bucatarie, 1 dormitor, 1 baie.Acesta are o suprafata utila de 52 mp, are centrala termica, calorifere, geamuri termopan, este mobilat si utilat.In apropiere de bloc exista mijloc de transport in comun, magazine, etc.Daca sunteti interesat de acest apartament va rugam sa contactati agentul imobiliar al agentiei noastre sau sa ne trimiteti un mesaj completand formularul de contact existent pe pagina si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

 • 89.500 EUR

  Exclusivitate.Lions imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere,  in cartierul Zorilor, strada Lunii.Apartamentul este situat la etajul 1/4, este decomandat, compus din: living, bucatarie, 1 dormitor, 1 baie.Acesta are o suprafata utila de 50 mp si dispune de garaj.La 1 minut de bloc exista mijloc de transport in comun, statie, magazin, scoala.Daca sunteti interesat de acest apartament va rugam sa contactati agentul imobiliar al agentiei noastre sau sa ne trimiteti un mesaj completand formularul de contact existent pe pagina si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

 • 115.000 EUR

  Lions imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere in constructie noua,  in cartierul Manastur, zona Calea Manastur.Apartamentul este situat la etajul 2, este compus din: living + bucatarie, 1 dormitor, 1 baie.Acesta are o suprafata utila de 70 mp + balcon 12 mp, este superfinisat, mobilat, utilat si beneficiaza de 1 loc de parcare.Este ideal pentru investitie, cu preluarea de chiriasi cu plata in avans pe 2 ani.Daca sunteti interesat de acest apartament va rugam sa contactati agentul imobiliar al agentiei noastre sau sa ne trimiteti un mesaj completand formularul de contact existent pe pagina si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

 • 87.000 EUR

  Lions imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere,  in cartierul Grigorescu, in zona Hotel Napoca.Apartamentul este situat intr-o casa cu 3 apartamente, la parter, este compus din: living, bucatarie, 1 dormitor, 1 baie.Acesta are o suprafata utila de 50 mp, beneficiaza de garaj, necesita renovari.Daca sunteti interesat de acest apartament va rugam sa contactati agentul imobiliar al agentiei noastre sau sa ne trimiteti un mesaj completand formularul de contact existent pe pagina si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

 • 94.500 EUR

  Exclusivitate.Lions imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere in constructie noua,  in cartierul Europa, strada Eugen Ionesco.Apartamentul este situat la etajul 1, este compus din: living + bucatarie, 1 dormitor, 1 baie, 2 balcoane.Acesta are o suprafata utila de 55 mp + 2 balcoane, este superfinisat, mobilat, utilat si beneficiaza de 1 loc de parcare.Daca sunteti interesat de acest apartament va rugam sa contactati agentul imobiliar al agentiei noastre sau sa ne trimiteti un mesaj completand formularul de contact existent pe pagina si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

 • 62.000 EUR

  Lions imobiliare ofera spre vanzare apartament 2 camere in constructie noua in cartierul Manastur, in spate la mall ViVO.Apartamentul este situat la etajul 3, este compus din: living + bucatarie, 1 dormitor, 1 baie.Acesta are o suprafata utila de 58 mp, este superfinisat, mobilat si utilat.Daca sunteti interesat de acest apartament va rugam sa contactati agentul imobiliar al agentiei noastre sau sa ne trimiteti un mesaj completand formularul de contact existent pe pagina si veti fi contactat in cel mai scurt timp.

 • 62.700 EUR

  205115 LANDMARK ofera spre vanzare apartament cu 2 camere confort 1, în zona ARADULUI-TORONTALULUI, situat la parter înalt într-un bloc construit în 2008. Apartamentul are o suprafaţă utilă de 57 mp, open space şi are o terasă de 123 mp. Se vinde finisat, iar incalzirea se realizează cu centrală pe gaz pentru tot imobilul. În vecinătate se găsesc supermarketuri, mijloace de transport în comun, şcoală şi grădiniţă. Fotografiile din anunţ sunt făcute în alte apartamente construite de acelaşi dezvoltator şi au caracter informativ, pentru prezentarea finisajelor. Pretul este de 62700 euro. Se poate vinde fără parchet, fainţă şi gresie, la preţul de 59900 euro. Suplimentar se achiziţionează locul de parcare la preţul de 3000 euro suprateran, iar cel subteran la preţul de 4500 euro cu TVA inclus. ID intern: 205115.

 • 65.000 EUR

  205089 LANDMARK ofera spre vanzare apartament cu 2 camere, confort 1, decomandat, in zona SOARELUI, strada URANUS, situat la parter din 4. Apartamentul are o suprafata utila de 47.50 mp si dispune de o baie, un balcon, bucatarie deschisa. Este complet amenajat si mobilat , iar incalzirea se realizeaza cu termoficare. Imobilul se afla pozitonat in vecinatatea parcului "Padurice", in apropierea mijloacelor de transport, si a supermarketurilor Carrefour si Billa. Pretul este de 65000 euro negociabil.ID intern: 205089.

 • 86.000 EUR

  205063 LANDMARK ofera spre vanzare apartament cu 2 camere confort 1 decomandat, bloc nou, central, lângă Piaţa Unirii, situat la etajul 8. Apartamentul are o suprafaţă utilă de 60.44 mp şi este tip open space. Este complet amenajat, se poate vinde şi mobilat. Imobilul se afla in apropiere de Iulius Mall, parc, supermarket, şcoală, grădiniţă, centrul oraşului, mijloace de transport în comun. Pretul este de 86000 euro negociabil, plus mobila daca se doreşte. Suplimentar se poate achiziţiona şi loc de parcare subteran. ID intern: 205063.

 • 58.000 EUR

  204857 LANDMARK oferă spre vânzare apartament cu 2 camere confort 1 decomandat în zona BUCOVINA, situat la etajul 4. Apartamentul are o suprafaţă utilă de 50,67 mp si dispune de o baie, 2 balcoane si bucatărie închisă . Este partial amenajat si mobilat , iar încălzirea se realizează cu termoficare. Imobilul se afla in apropiere de şcoală, gradiniță, bancă, supermarket, mijloace de transport în comun, etc. Pretul este de 58000 euro negociabil. ID intern: 204857.

 • 65.500 EUR

  204706 LANDMARK oferă spre vânzare apartament cu 2 camere confort 1 decomandat în zona rezidenţială ARADULUI-TORONTALULUI, situat la etajul 7. Apartamentul are o suprafaţă utilă de 52,4 mp plus o terasă de 22,53 mp şi se vinde complet finisat. Încalzirea se realizeaza cu centrala proprie. Imobilul se afla in apropiere de supermarket şi mijloace de transport în comun. Pretul este de 65500 euro, cu TVA de 5% inclus, suplimentar se poate achiziţiona un loc de parcare exterior la preţul de 2500 euro sau subteran, preţ 4500 euro cu TVA inclus. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi sunt efectuate în alte apartamente din imobilul respectiv. ID intern: 204696.

 • 60.792 EUR

  204705 LANDMARK oferă spre vânzare apartament cu 2 camere confort 1 decomandat în zona rezidenţială ARADULUI - TORONTALULUI, situat etajul 1, model disponibil şi la etaje superioare. Apartamentul are o suprafaţă utilă de 50,66 mp şi se vinde complet finisat. Încalzirea se realizează cu centrală proprie. Imobilul se afla in apropiere de supermarket şi mijloace de transport în comun. Pretul este de 60792 euro, cu TVA de 5% inclus, suplimentar se poate achiziţiona un loc de parcare exterior la preţul de 2500 euro sau subteran, preţ 4500 euro cu TVA inclus. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi sunt efectuate în alte apartamente din imobilul respectiv. ID intern: 204696.

 • 68.500 EUR

  204703 LANDMARK oferă spre vânzare apartament cu 2 camere confort 1 decomandat în zona rezidenţială ARADULUI-TORONTALULUI, situat etajul 7. Apartamentul are o suprafaţă utilă de 54,7 mp plus o terasă de 21 mp şi se vinde complet finisat. Încalzirea se realizeaza cu centrala proprie. Imobilul se afla in apropiere de supermarket şi mijloace de transport în comun. Pretul este de 68500 euro, cu TVA de 5% inclus, suplimentar se poate achiziţiona un loc de parcare exterior la preţul de 2500 euro sau subteran, preţ 4500 euro cu TVA inclus. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi sunt efectuate în alte apartamente din imobilul respectiv. ID intern: 204696.

 • 61.152 EUR

  204701 LANDMARK oferă spre vânzare apartament cu 2 camere confort 1 decomandat în zona rezidenţială ARADULUI-TORONTALULUI, situat etajul 1, model disponibil şi la etaje superioare. Apartamentul are o suprafaţă utilă de 50,96 mp şi se vinde complet finisat. Încalzirea se realizeaza cu centrala proprie. Imobilul se afla in apropiere de supermarket şi mijloace de transport în comun. Pretul este de 61152 euro, cu TVA de 5% inclus, suplimentar se poate achiziţiona un loc de parcare exterior la preţul de 2500 euro sau subteran, preţ 4500 euro cu TVA inclus. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi sunt efectuate în alte apartamente din imobilul respectiv. ID intern: 204696.

 • 66.468 EUR

  204699 LANDMARK oferă spre vânzare apartament cu 2 camere confort 1 decomandat în zona rezidenţială ARADULUI-TORONTALULUI, situat la parter înalt. Apartamentul are o suprafaţă utilă de 55,39 mp plus un balcon de 8,85 mp şi se vinde complet finisat. Încalzirea se realizeaza cu centrala proprie. Imobilul se afla in apropiere de supermarket şi mijloace de transport în comun. Pretul este de 66468 euro, cu TVA de 5% inclus, suplimentar se poate achiziţiona un loc de parcare exterior la preţul de 2500 euro sau subteran, preţ 4500 euro cu TVA inclus. Fotografiile sunt cu titlu de prezentare şi sunt efectuate în alte apartamente din imobilul respectiv. ID intern: 204696.

 • 31.000 EUR

  Vand ap.2 camere semidecomandat sup.38 Mp.etaj 4/4 an constructie 1977 renovat recent ( instalatii sanitare si electrice noi g,f,p,t,ac,um) se vinde mobilat utilat totul este nou, loc de parcare platit acte la zi. Proprietar

 • 125.000 EUR

  ACS118 Acces imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Gheorgheni. Apartamentul este situat la etajul 1 din 6, cu o suprafata de 55 mp, fiind compartimentat astfel: living cu bucataria, 1 dormitor, 1 baie, 1 hol si 1 terasa. Apartamentul se afla intr-un imobil construit in 2017, dotat cu lift, magazine la parter si parcari subterane, la numai 2 minute pe jos de Iulius Mall. Apartamentul se vinde finisat cu materiale de cea mai buna calitate.La cererea cumparatotului se poate achizitiona si o parcare extra cost. Apartamentul detine si o terasa de 15 mp. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS118.

 • 126.000 EUR

  ACS116 Acces imobiliare va propune spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Central. Apartamentul este situat la etajul 2 din 3, cu o suprafata utila de 55 mpfiind compartimentat astfel: 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 hol si 1 balcon. Apartamentul este super finisat, ideal ca investitie.Bloc cochet pe 3 nivele cu lift si parcare subterana.Zona centrala de interes maxim. Apartamentul se da la pachet cu o parcare subterana. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. ID intern: ACS116.

 • Salveaza cautarea