Linie mica pentru suc de fructe si legume
Descriere
Linie mica pentru suc de fructe si legume. LINIA ESTE FOLOSITA PENTRU OBTINEREA SUCULUI DE FRUCTE ( MERE, PERE, STRUGURI, ANANAS, PORTOCALE...) SI LEGUME.
Ideala pentru familii sau mici producatori, aflati la inceputul afacerii.
COMPUSA DIN :
1. ZDROBITOR FRUCTE SI LEGUME
Productivitate: 200-300 kg / ora sau 400-600 kg / ora
Concasorul de fructe este destinat pentru zdrobirea marului, a perei, a legumelor etc. in gospodariile personale si fermele mici. Terciul, obtinut cu ajutorul masinii de tocat fructe, este bun pentru presare si gradul de zdrobire ofera cel mai bun randament pentru suc. Concasorul de fructe este de asemenea bun pentru macinarea de radacini pentru a hrani pasarile de curte si alte animale domestice.
Carcasa si disc cu lama din otel inoxidabil.
Carcasa si baza concasoarelor de fructe sunt din otel inoxidabil. In interiorul carcasei se afla un disc de zdrobire din otel inoxidabil, care macina fructel. Pe partea din spate a discului exista lame speciale care arunca spre exterior masa rafinata.
Frecventa de rotatie a motorului este de 1500 de rotatii / min. Acest motor pastreaza bine sarcina continua si nu se supraincalzeste.
In partea de jos a bazei concasoarei de fructe, exista picioare de cauciuc necesare pentru o fixare stabila pe suprafata de lucru si amortizarea vibratiilor.
2. PRESA PENTRU FRUCTE SI LEGUME ZDROBITE
Capacitate cos : 5 - 100 litri
Cos din INOX sau lemn de fag
3. PASTEURIZATOR SUC
Capacitate : 22- 90 litri
Pasteurizare inseamna incalzirea sucului la 80 °C, astfel omorand germenii care ar fermenta sucul.
Pentru a putea pastra mai mult timp sucurile de fructe, acestea trebuie trecute printr-un proces de pasteurizare. In timpul procesului de pasteurizare, temperatura creste rapid, apoi coboara (asemanator cu procesul de pregatire a conservelor pentru sezonul rece).
Acest procedeu minimizeaza pierderea vitaminelor din sucuri si distruge microorganismele care ar putea conduce la fermentarea sucurilor. Cel mai des pasteurizatorul se foloseste pentru sucul de mere, fiind sucul care se face cel mai des in gospodarii, insa el poate fi utilizat la orice tip de suc din fructe
Cand termometrul arata temperature de 80 °C se opreste incalzirea si se pune in flacoane sau bag in box.
Pasteurizatorul de suc este un vas de inox cu robinet sudat pentru evacuarea sucului. Pasteurizatorul este proiectat pentru arzatorul pe gaz sau incalzire electrica.
Temperatura de pasteurizare este afisata pe capacul pasteurizatorului . Dupa atingerea temperaturii setate, pasteurizatorul emite un semnal sonor. Dupa aceea, sucul este gata de umplere in diferite recipient. Acest lucru simplifica procesul de preparare a sucului, deoarece nu este necesar sa monitorizati in mod constant temperatura sucului si sa deschideti capacul.
VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=hvQs275HB8k Publi24_1598609610
Anunțuri recomandate
Pentru a contacta acest utilizator, intră în contul tău Publi24.ro sau creează-ți rapid un cont nou!