Acest anunt nu este activ

MOBILA LA COMANDA

1 RON
Valabil din 26.09.2016 13:13:21
Descriere

De ce sa alegi mobila la comanda?
Cand vine vorba despre mobila la comanda, sunt frecvente parerile potrivit carora aceasta este cumparata doar de persoanele bogate, cu venituri mari, care isi permit sa iasa in evidenta in acest fel. De aceea, banii sunt principalul motiv pentru care oamenii se feresc de mobila la comanda. Total gresit! Mobila pe comanda vine cu o serie de avantaje si beneficii demne de luat in seama, excelente pentru decoratiuni interioare personalizate.
Calitate
Prin comparatie cu mobila standard din magazine, produsa in serie, calitatea constructiei si a materialelor este mult mai mare pentru piesele de mobilier personalizate. Pentru realizarea unui model de mobila la comanda este nevoie de mai mult timp petrecut in atelierul de creatie (pentru proiectare, alegerea materialelor si a culorilor potrivite), iar toate aceste lucruri se reflecta, in mod firesc, in calitatea produsului final. Alegand mobila la comanda in detrimentul celei standard faceti o investitie inteleapta, pentru ca mobila la comanda rezista mai bine la uzura si va trece testul timpului.
Unicitate
Din moment ce este personalizata in functie de cerintele, nevoile si preferintele fiecarei persoane in parte, mobila la comanda este unica. Pot fi alese culori neobisnuite, care nu se regasesc in mobila produsa in serie, se poate opta pentru mobilier in forme ciudate. Orice fel de idee se poate transforma intr-un mobilier deosebit, special, care sa devina piesa de rezistenta dintr-o incapere.
Utilitate
Utilitatea este un alt avantaj oferit de mobila la comanda, intrucat poate fi construita pentru a se potrivi perfect in zone greu accesibile, inguste sau mici. Nu toate locuintele au camere perfect patrate, cu pereti impecabili, in care sa se potriveasca mobila realizata in serie. In schimb, mobila la comanda ocupa in mod eficient tot spatiul disponibil. Spre exemplu, in cazul in care nu este loc suficient pentru o masa de bucatarie mare, se monteaza cu usurinta o masa pe colt, care sa lase spatiul liber necesar.
Mobila la comanda realizata de specialisti
Este posibila realizarea unor modele deosebite de mobila la comanda, indiferent ca este vorba despre mobila de bucatarie, de living sau mobila de dormitor. Mobila la comanda reprezinta varianta ideala pentru persoanele care doresc sa achizitioneze produse de calitate, durabile si, in acelasi timp, cu un design unic.

Apple Google Store iTunes Google Play