Ruxandra Balica
Telefon validat
Brasov Brasov
Pe site din 07.06.2022
Ultima activitate 30.04.2024
- 2 anunturi
-
Descrierea postului Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă Food Beverage? Ai o capacitate instinctivă de a anticipa nevoile oaspeților? Îți place să fii omul potrivit la locul potrivit? Te entuziasmează ideea de a fi gazdă și de a oferi experiențe memorabile? Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze? Cerințele postului Experiență relevantă într-un restaurant cu reputație bună; Buna cunoaștere a limbii engleze și orice altă limbă constituie un avantaj; Profesionalism excepțional; Bune abilități de coordonare și comunicare; Eficiență și imaginație; Personalitate plăcută; Atenție la detalii; Abilitatea de a menține o atitudine pozitivă și profesională atunci când gestionează toate situațiile; Abilitatea de a lucra într-un program flexibil, inclusiv în zilele de sărbători și în weekend-uri; Beneficii Tichete de masă Asigurare medicală Rate preferențiale de angajat în toate hotelurile Radisson Hotel Group Bonusuri de performanță Mediu de lucru dinamic Training-uri adaptate la nevoile individuale Suport în dezvoltarea profesională și personală Responsabilitățile postului Servirea oaspeților cu promptitudine și curtoazie, în conformitate cu standardele de servire din departamentul de FB; Cunoașterea temeinică a meniurilor pentru a putea sfătui oaspeții cu privire la selecție și pentru a face upsell; Sprijinirea departamentului de FB; Asigurarea curățeniei în zonele de lucru; Menținerea standardelor și respectarea procedurilor de lucru din hotel;
-
Ai o pasiune pentru ospitalitate și pentru tot ce înseamnă bucătărie? Îți plac provocările și îți surâde ideea de a face parte din echipa premergătoare deschiderii unui hotel? Ai experiență în restaurante, ești energic și îți place să te implici activ în echipă? Te entuziasmează ideea de a oferi experiențe gastronomice memorabile? Te încântă ideea de a face ca fiecare moment să conteze? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este afirmativ, atunci vrem să te cunoaștem! Cerințe: Experiență dovedită în poziție similară; Cursuri de specialitate - calificare bucătar reprezintă un avantaj Simțul responsabilității; Dexteritate; Abilități de organizare și coordonare; Limba engleză; Responsabilități: Pregătirea preparatelor culinare în colaborare cu Bucătarul Sef și echipa; Verificarea și curățarea echipamentelor din zona sa; Asigurarea curățeniei zonelor de lucru și de depozitare, în conformitate cu standardele HACCP; Menținerea standardelor profesionale de calitate a alimentelor și de igienizare;