Echipamente de patiserie
CUPTOR TUNEL VENTILAT - suprafata de coacere 50 x75 x 10; putere electrica 14,2 kw, productie pe ora: 40 diam. 33 cm; PIZZA GROUP, TN 50 DOSPITOR PATISERIE - EMPERO, EMP.MFI 20, capacitate de 16 tavi , 60 x 40 cm; temperatura 0C-90C; reglaj electronic de incalzire termostatica; PRESA DIVIZARE ALUAT- VITELLA SQM20, capacitate cuva 7 kg, 400 V, 50Hz trifazic; MASINA DE FOIETAJ PATISERIE - MAC PAN, MK500T, dimensiuni cilindru 500 x60 mm; dimensiune in lucru: 1000 x 900 x 440 mm; DULAP REFRIGERARE - EMPERO, EMP. 70.8 0.01, capacitate de 700 l; MASA DE LUCRU 2 buc. - cu blat de lucru din polietilena cu o grosime de 10 cm cu rebord; FRITEUZA Maxima Fryer 1X30L; art. 09365021; serie 152311 - din otel inoxidabil min. capacitate ulei 1 x 17 litri max. capacitate ulei 1 x 30 litri, capacitatea rezervorului 1 x38.5 litri,
Roseti, Calarasi
10 decembrie
10 500 RON