Acest anunt nu este activ

Operator Tranzactii

Valabil din 04.10.2016 13:15:47
Descriere

Postul presupune administrarea tranzactiilor atat calitativ cat si cantitativ, analiza continua a fluctuatiilor de pe pietele financiare si gasirea unor oportunitati cat mai profitabile.
Programul flexibil aferent postului de Operator Tranzactii nu necesita o decalare foarte mare a activitatilor dvs obisnuite, iar experienta in domeniu nu este obligatorie. Poti lucra oricand si de oriunde doresti, full-time sau part-time in timp ce practici o alta profesie. Nu este necesar sa ai experienta anterioara – poti invata de la specialistii nostri intr-un timp foarte scurt, sau poti invata singur cu ajutorul unui cont virtual. Activitatea nu implica atragerea / contactarea de noi clienti sau investirea unui capital propriu.

Pentru candidatii fara experienta, compania ofera doua posibilitati, la alegere, pentru a accesa aceasta pozitie, si anume: parcurgerea cursului la sediul unui partener local sau studiu individual.
Pentru cei care sustin ca au experienta in activitatea noastra, cerem candidatilor o simulare, sub anumite conditii, pe un cont virtual.
Oferim suport pentru fiecare etapa in care va veti afla.

Beneficii:
- venit la nivel european;
- bonusuri in functie de performante;
- mediu de lucru motivant si placut;
- trainining-uri periodice.

Vezi detalii pe www.romjob.ro

Apple Google Store iTunes Google Play