Anunțuri
Prelucrare carne – abator Disponibil din: 2021-03-25-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Sunteti o persoana dinamica si gata sa accepte noi provocari cu experienta in productie
-
Promovat
Descrierea jobului: -Cunoştinţe de bază în domeniul mecanic electric (automatizări
-
Promovat
SC RADICSTAR angajează MANIPULANTI MARFA pentru STEFANESTI (sediu societatii situat
-
Promovat
Sunteti o persoana dinamica si gata sa accepte noi provocari cu experienta in productie
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Salutare, numele meu este Oltean Daniel si am nevoie de 30 de muncitori necalificați
-
DESCRIERE Angajam muncitori calificati necalificati abator Germania, pentru prelucrarea
-
DESCRIERE Angajam muncitori calificati necalificati abator Germania, pentru prelucrarea
-
Carmangeria Ruse este un concept tradițional românesc început încă din anul 1992
-
Angajam muncitori necalificați pentru ambalare etichetare, la un abator din Germania
-
Angajam muncitori necalificați pentru ambalare etichetare, la un abator din Germania
-
Angajam muncitori necalificați pentru ambalare etichetare, la un abator din Germania
-
Angajam muncitori necalificati abator carne porc si vita Germania, pentru prelucrarea
-
Abator din Olanda angajează personal cu sau fără experiență se oferă cazare și transport
-
Angajam muncitori necalificati si calificati pentru abator Germania, la prelucrarea
-
Angajăm bărbați necalificați pentru abatoarele de porc și vită din Germania la firma
-
Abator din Rheda-Wiedenbruck angajeaza muncitori cu sau fara experienta pentru prelucrarea
-
DESCRIERE Angajam muncitori calificati necalificati pentru abatorul Tonnies din
-
Angajam muncitori necalificați pentru prelucrarea produselor din carne, post de lucru
-
Angajam muncitori necalificați pentru prelucrarea produselor din carne, post de lucru
-
Angajam muncitori necalificați pentru prelucrarea produselor din carne, post de lucru
-
Angajam muncitori necalificați pentru prelucrarea produselor din carne, post de lucru
-
Promovat
-
- Experienta in industria carnii minim 2 ani . - Program de 8 ore zi , sambata
-
-