Vei fi notificat de cate ori:

Cum public un anunț?

Dorești să publici un anunț pe portalul nostru? Nimic mai simplu, trebuie doar să urmezi pașii de mai jos!

PASUL 1 Selectează butonul pentru adăugarea unui anunț și alege categoria și rubrica corespunzătoare

Majoritatea anunțurilor sunt gratuite cu excepția unor categorii. Poți afla mai multe despre Prețuri și modalități de plată aici >>

PASUL 2 Completează datele anunțului cu atenție și postează un anunț simplu pe portal. Câmpurile cu steluță sunt obligatorii. Textul anunțului trebuie să conțină minimum 2 cuvinte despărțite de spațiu și nu uita, anunțurile cu poze au întotdeauna mai mult succes.

PASUL 3 Anunțul tău este deja publicat pe portal ca anunț simplu. În acest pas îți poți evidenția anunțul pe portal alegând una din opțiunile de mai jos.

Poți afla mai multe despre produsele de evidențiere aici >>

PASUL 4

În cazul în care anunțul tău nu este gratuit (Anunț promovat, Matrimoniale), apare pagina de plată a produsului cerut. Aici se pot verifica detaliile legate de preț. Plata propriu-zisă se poate face prin card bancar sau credit publi24. În cazul contului virtual, te rugăm să folosești valoarea existentă în cont (chiar dacă poate fi mai mică) pentru plata produsului respectiv. Dacă nu dorești aceste servicii, reîntoarce-te la paginile anterioare și schimbă caracteristicile anunțului.

La postare reușită va fi specificată perioada de valabilitate precum și identificatorul anunțului iar în cazul efectuării unei plăți și identificatorul tranzacției. Te rugăm notează aceste două numere pentru ca în viitor, la apariția unor probleme, să putem interveni în rezolvarea acestora. Dacă nu reușești să postezi anunțul după mai multe încercări, te rugăm să semnalezi această problemă pe pagina de contact

Important!
Există opțiunea de a modifica anunțul în momentul în care te autentifici în contul tău

Perioada de valabilitate:

  • Anunțurile sunt valabile timp de 60 zile
  • Din "Contul Meu" anunțurile pot fi șterse înainte de expirarea perioadei de valabilitate