A.S.Byatt - Ingeri si insecte (doua povesti de dragoste)

10 RON
Valabil din 18.09.2017 10:13:26
Descriere

Titlu: Ingeri si insecte (doua povesti de dragoste)
Autor: A.S. Byatt
An: 2007
Editura: Univers (colectia Cotidianul)
Stare: noua
Coperta: semicartonata
Nr. pagini: 224
Format: A5 (mic)

Important: Cartea NU provine din anticariat, a avut un singur proprietar si a fost tinuta in biblioteca, in conditii perfecte (casa locuita de nefumatori, fara animale de companie).

Antonia Susan Byatt (cunoscuta ca A. S. Byatt) este una dintre cele mai importante voci postmoderne britanice, premiata cu Booker Prize in 1990. In 1999, Regina Elisabeta a II-a i-a acordat lui A.S. Byatt titlul de Dame Commander of Order of the British Empire, echivalentul feminin al rangului de cavaler, iar in 2003 a primit de la statul francez titlul de Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres.

Volumul "Ingeri si insecte" (Angels and Insects) cuprinde doua romane scurte: Morpho Eugenia si Ingerul conjugal, doua povesti de dragoste care descriu, cu o eleganta englezeasca si fina aplecare spre detaliu, tenebrele si candoarea psihologiei feminine. Una dintre cele mai incitante carti semnate Byatt, de o subtilitate fermecatoare, poate fi rezumata intr-una dintre frazele unui personaj feminin din Morpho Eugenia: "Lucrurile nu sunt ce par a fi..."
Cartea a devenit o ecranizare de succes international in regia lui Phillip Haas, filmul fiind nominalizat la Palme d'Or la Cannes in 1996.

Livrare:
- oriunde in tara: prin curier rapid - livrare cu verificare (cost aditional suportat de cumparator)
- in Bucuresti: gratuit, cu predare in cartier Drumul Taberei zona Favorit - Auchan Drumul Taberei.
NU accept livrari prin Posta Romana.

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play