Acest anunt nu este activ

6 Manuale pentru clasa a Xl-a

100 RON
Valabil din 25.09.2016 11:18:59
Descriere

Vand Urmatoarele manuale pentru clasa a Xl -a:

1. Manual Limba Engleza FCE Gold PLUS (B2) in stare perfecta de utilizare(fara pagini rupte sau foarte mazgalite) , cu mici mazgaleli , cu multe rezolvari bune la exerciitii direct pe carte , model nou . Cartea a fost achizitionata in anul 2015.

Pret separat: 25 lei

2. Manual de Istorie Editura Corint aproape nou ( a fost folosit doar 1 singura zi) , fara mazgaleli, fara pagini rupte, fara rezolvari pe carte.

Pret separat: 25 lei

3. Manual de Geografie Editura Corint aproape nou (folosit doar de cateva ori), fara mazgaleli sau pagini rupte.

Pret separat: 20 lei

4. Manual de Economie (cu rezolvari la exercitii la spatele cartii) Editura Niculescu , noua (nu a fost folosita) achizitionata anul acesta.

Pret separat: 22 lei

5. Manual de Limba Franceza L2 Editura Corint in perfecta stare de utilizare, fara pagini rupte sau indoite, contine rezolvari direct pe carte la cateva exercitii.Manualul a fost achizitionat anul acesta.

Pret separat: 20 lei

6. Manual de Limba si Literatura Romana Editura Art in stare destul de buna , fara pagini lipsa , cu mazgalituri , cu pagini putin rupte sau indoite (dar se intelege tot de pe carte).

Pret separat: 15 lei

Daca luati toate manualele pretul este doar de 100 de lei! Daca luati peste 3 manuale mai las intre 5 si 10 lei din pretul total!
Mentionez ca nu negociez decat de la 3 carti in sus! Pretul separat ramane fix! Nu trimit cartile prin colet , le predeau personal. Pentru mai multe informatii contactatima la numarul de telefon !

Apple Google Store iTunes Google Play