Trimite unui prieten

Trimite

Lanterna 3200 lumeni Fenic TK47 UE

600 RON
Valabil din 15.01.2019 22:09:38
Descriere Timp liber si sport

Lanterna puternica Fenix TK47 UE
ATENTIE NU CONFUNDATI CU TK47 DIFERENȚA ESTE DE 2000 LUMENI.
Este echipata trei leduri (1 x CREE XHP70 HI - lumina alba, 1 x - lumina alba coada, 1 x - lumina rosie coada), furnizeaza 3200 de lumeni, atinge 700 de metri si are o autonomie de pana la 220 ore. Ofera si un mod de semnalizare / autoaparare: stroboscop. Beneficiaza de optica tip Smooth Relfector (reflector neted si adanc) ce ofera o concentrare optima a luminii, pentru o distanta generoasa de iluminare.
O functie aparte a lanternei o reprezinta ledurile auxiliare ce se gasesc in coada lanternei. Acestea emit lumina alba si rosie difuza pentru iluminare pe distante scurte. Lumina alba (neutra - 30 lumeni) atinge o raza de 8 metri.

Utilizeaza doi acumulatori 18650 (se achizitioneaza separat), iar incarcarea se face separat, prin scoaterea acumulatorilor din lanterna. Este certificata IP68 - Complet etansa impotriva prafului si submersibila pana la 2 metri sub apa.

Mod de utilizare lanterna
Operarea se face foarte simplu, prin intermediul celor doua butoane amplasate lateral si in coada lanternei. Acestea asigura aprinderea, stingerea lanternei si schimbarea modurilor de utilizare.

-Cu lanterna oprita, tineti apasat butonul lateral mai putin de o secunda. Ledul principal se va aprinde pe ultima treapta utilizata. Pentru a schimba treptele de iluminare apasati scurt butonul lateral. Schimbarea se face ciclic (Low -> Medium -> High -> Turbo). Pentru a accesa stroboscopul, apasati un dublu click rapid pe butonul din coada lanternei. Pentru a opri ledul principal, tineti apasat butonul lateral mai putin de o secunda.
-Cu lanterna oprita, tineti apasat butonul din coada lanternei mai putin de o secunda. Ledurile auxiliare se va aprinde pe lumina alba. Pentru a schimba treptele de iluminare apasati scurt butonul lateral. Schimbarea se face ciclic (Lumina alba -> Lumina rosie -> Beacon lumina rosie -> S.O.S. lumina rosie). Pentru a opri ledurile auxiliare, tineti apasat butonul din coada lanternei mai putin de o secunda.

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Dan

    Vezi toate anunturile
    Solicita livrare gratuita cu verificare colet. Afla mai multe detalii aici
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!