pasta abraziva pentru metale Technolyth Universal Remover

67 RON
Valabil din 07.11.2017 09:31:22
Descriere

Descriere:
Pasta abraziva pentru toate suprafetele dure, pentru indepartarea starturilor de vopsea, lac, emailuri vechi, petelor de rugina sau depunerilor impregnate. Pentru slefuirea si matuirea pieselor din inox, aluminiu sau aliaje metalice.

Aplicatii:
Se aplica pe orice suprafata de metal: obiecte din fier si aliaje, metal inox, aluminiu si aliaje, metale colorate si aliaje din acestea, suprafete metalice vopsite, lacuite sau smaltuite. Se poate utiliza si pe alte suprafete dure.
-Curata si decontamineaza suprafetele de metal;
-Elimina depunerile impregnate si petele de oxidare;
-Slefuieste suprafata, indepartand fin strat cu strat pana cand toate aria prelucrata devine mata uniform;
-Slefuieste si indeparteaza vopseaua sau smaltul vechi, daca e nevoie pana la suport;
-Satineaza/matiseaza suprafata de metal.

Instructiuni de utilizare:
Manual: Aveti nevoie de o bucata de pasla, fetru sau oricare material textil dens. Impregnati cu pasta bucata de material apoi ungeti si suprafata pregatita pentru prelucrare. Presati cat este necesar si executati miscari de slefuire. Indepartati reziduul cu o carpa sau burete umed. Pasta Technolyth Universal Remover lasa suprafata degresata si curata. Se spala cu apa.

Mecanizat: Impregnati discul de pasla cu pasta Technolyth Universal Remover, ungeti si suprafata pregatita pentru curatare, slefuire sau matisare. Utilizati masina de slefuit la turatii reduse si presati usor discul pe surafata prelucrata. In timpul slefuirii suprafata se va incalzi. Este necesara alimentarea periodica cu apa pentru a mentine vascozitatea pastei. Indepartati rezuduul cu o carpa sau burete

Continut:
Pasta pe baza de micropulberi de abrazivi naturali, agenti de degresare si apa. Nu contine solventi organici. Nu contine uleiuri, grasimi sau ceara de orice natura. Nu contamineaza aerul, apa sau solul cu care intra in contact. Este inofensiva pentru sanatate.

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play