crema polish obiecte din metal Technolyth All Metals Bright

89 RON
Valabil din 07.11.2017 09:31:35
Descriere

DESCRIERE:
Polisharea suprafetelor de metal, inox, metale neferoase, metale scumpe si aliaje. Produs profesional fara continut de cosmetizare. Polisheaza pana la luciu prin microabraziune.

DOMENIUL DE APLICARE:
Se aplica pe orice suprafata de metal: obiecte din fier, metal inox, aluminiu, metale colorate, metale pretioase, precum si toate aliajele grupelor enumarate, suprafete metalice vopsite, lacuite, poleite, cromate sau smaltuite. Se poate utiliza si pe alte suprafete dure.
* Curata si decontamineaza suprafetele de metal;
* Elimina depunerile impregnate si urmele de oxidare;
* Indeparteaza urmele de grasimi, uleiuri si alte pete;
* Polisheaza pana la luciu prin microabraziune.


INSTRUCTIUNI:
Crema microbarbaziva Technolyth All Metals Bright degreseaza, curata si lustruieste suprafetele de metal. Agitati flaconul inainte de utilizare. Pentru o curatare si lustruire manuala folositi o bucata de material textil dens (pasla, fetru s.a.). Impregnati cu crema bucata de pasla, presati usor pe surpafata pregatita si slefuiti cu rabdare. Daca crema se ingorasa fluidizati cu putina apa. Cand obtineti rezultatul dorit, indepartati reziduul cu un burete. Spalati si clatiti bine cu apa. Pentru o lustruire cu masina de polisat, impregnati discul special (pasla, fetru, lana sau burete) cu crema. Ungeti si intindeti crema pe suprafata pregatita pentru prelucrare. Slefuiti cu miscari circulare apasand usor si miscand incet discul pe suprafata de lucru. Daca crema se ingroasa stropiti suprafata prelucrata cu putina apa. Continuati sa slefuiti pana cand stratul de crema se consuma si necesita completare. Verifcati periodic rezultatul. Stergeti suprafata polishata cu o carpa curata si clatiti bine cu apa. Lasati sa se usuce si apoi verificati rezultatul. Reluati procesul de cate ori va fi necesar pana la obtinerea rezultatului dorit. La final spalati si clatiti bine cu apa.

RECOMANDARI:
Pentru polisharea profesionala sau hobby, in scopul curatarii, degresarii, decontaminarii sau eliminarii impuritatilor, depunerilor, imregnarilor si urmelor de pete diverse, puteti aplica crema Technolyth All Metals Bright manual sau mecanizat, in timp scurt, doar pe surpafata afectata si fara o lustruire temeinica. Pentru polisharea profesionala sau hobby, in scopul corectiei aspectului pieselor metalice, polisharii micraobrazive pentru remedierea unor defecte sau eliminarea zgarieturilor, pentru obtinerea unui luciu durabil recomandam utilizarea masinii de polisat cu discuri sau benzi speciale.
Daca suprafata polishata este poleita cu strat din metal pretios sau acoperita cu vopsea, smalt sau lac decorativ, recomandam sa polisthati cu finete.
Rezultatul polisharii atat manuale cat si mecanzate depinde de intensitatea si durata operatiunilor. Oricare ar fi scopul polisharii, incepeti procedura usor si cu grija. Periodic verificati rezultatul.

CONTINUT:
Crema pe baza de micropulberi de abrazivi si agenti de degresare. Nu contine solventi organici. Nu contine u

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play