Trimite unui prieten

Trimite

Cantarea Cantarilor (1930), carte religioasa - GoldArt 2009

450 EUR
Valabil din 16.08.2019 13:32:17
Descriere Timp liber si sport

Canticum Canticorum / Cantarea Cantarilor / The Song of Song, Ze'ev Raban, 1930 - GoldArt 2009

....

Editia a treia aparuta in 1930, "The Song of Song" - publishing co jerusalem, imprime "imprimerie ariel", "jerusalem enluminures", editions artistiques de paris,"il ete tire de la meme edition des exemplaires de lure imprimes sur papier bristol alpha", relies en parchemin au cuir, chaque exemplaire signe par artiste, printed in palestina.

Pagini nenumerotate, stare exceptionala, format mare, 26 hagiogravuri (gravuri sfinte) semnate fiecare in partea de jos dreapta/stanga "Raban", "Ze'ev Raban", cu mentiunea "Jerusalem", fiecarei planse color revenindu-i pagina de text in limba franceza, acestea fiind despartite doar de folie foarte subtire cerata de protectie.

Un obiect de arta extrem de rar, in cea mai fin ilustrata editie de lux, editata in 500 de exemplare si dedicata lui Boris Schatz, fondator si director al renumitei scoli de Arta si Mestesuguri Bezalel. Caligrafie ilustrata in stilul combinat al scolii Bezalel si Jugendstil.

Lucrarea a fost evaluata si a participat la licitatia casei GoldArt din 24 mai 2009, figurand in catalogul nr 25 al acesteia. Se vinde fara catalog.


LIVRAREA NUMAI PERSONAL SAU PRIN DELEGAT.

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Solicita livrare gratuita cu verificare colet. Afla mai multe detalii aici
    Anuntul e salvat ca favorit!
    ×
    Anuntul a fost sters de la favorite!