Acest anunt nu este activ

Spray autoaparare impotriva atacurilor cainilor MACE

100 RON
Valabil din 29.12.2016 13:04:30
Descriere

MACE, just in case.
MACE este un brand American dedicat autoapararii si protectiei ce produce inca din 1970 produse menite a fi folosite pentru situatii neprevazute.
Spray-urile de aparare personala din gama “Muzzle” au fost special concepute pentru a indeplinii cerintele Agentiei de Protectie a Mediului din Statele Unite pentru o aparare eficienta a oamenilor impotriva atacurilor de caine. Fie ca faci jogging, mergi cu bicicleta, iti plimbi catelul sau pleci intr-o drumetie, spray-ul Muzzle este cel mai eficient mijloc de intimidare si indepartare a atacurilor cainilor.

80146 MUZZLE K9 CANINE DEFENSE - 100 lei
Spray de aparare impotriva atacurilor cainilor – 14 g ce actioneaza pana la 20 de ori pe o distanta de 3 metri (10ft). Spray-ul este prevazut cu capac de siguranta pentru a preveni descarcarea accidental si cu buton de actionare ce face mai usoara tintirea. Este prevazut cu lantisor pentru a fi atasat de chei si cu clema pentru curea pentru a facilita purtarea lui oricand. Aparatul essential in primul rand pentru curieri postali, pentru cei ce livreaza marfa sau orice job ce se desfasoara pe teren.

Toate dispozitivele au aprobarea I.G.P. – Serviciul arme , explozivi, substante toxice.
Folosirea abuziva intra sub incidenta ART.372 din Noul Cod Penal.

Produsele pot fi livrate prin Posta Romana, prin livrare cu verificare Cargus la un cost de 25 lei sau prin predarea personala de la sediul HV Smart Business - Piata Pache Protopopescu, nr. 14, Sector 2, Bucuresti

Apple Google Store iTunes Google Play