Acest anunt nu este activ

Reparatii chei masini, inlocuit butoane, bobine, componente smd

40 RON
Valabil din 07.10.2016 12:01:07
Descriere

Repar telecomenzi masini/porti/usi/etc carora nu le mai functioneaza butoanele, care au defectiuni provocate de diverse substante (apa, saruri, baterie cursa etc) ori care nu mai sunt recunoscute de masini. In principiu repar orice componenta electronica daca vi se merita costul si timpul.

Lucrez doar cu telecomenzi inmanate personal (evit posta/curieri, sa nu fie discutii ulterioare fata dece s-a trimis si ce am primit eu / viceversa). Rog nu ma contactati daca s-a umblat in telecomanda ori la modulul radio al masinii. Daca totusi ma contactati in astfel de situatii ori doriti sa expediati chia prin posta, costul reparatiei poate sa creasca considerabil.

Pentru telecomenzile masinilor fara indicator led prefer sa veniti cu masina (dar nu e necesar). Nu costa nimic sa arunc o privire peste cheie.

Nu am de unde inlocui cipuri cu rolling code sau baterii reincarcabile pentru chei (daca veniti cu cipul sau cu acumulatorul se rezolva). Sunt prea multe tipuri de cipuri ca sa tin asa ceva pe stoc iar acumulatorii au o viata de raft de cca 6-12 luni...
Nu detin carcase pentru toate modelele de chei. Puteti cumpara carcasa de la magazinele de profil, puteti sa o comandati din China ori puteti sa-mi cereti mie sa o comand (avans).

Cheia va fi reparata de pe o zi pe alta, ne putem intalni in timpul saptamanii in zona BRD Marasti ori puteti sa veniti cu cheia in Manastur, vis-a-vis de Napolact, dupa-masa. Reparatia dureaza ~15 minute, nu percep nici o taxa de urgenta.

Nu percep onorariu daca telecomanda tot nu functioneaza ulterior reparatiei. Reparatia se face inaintea comandarii carcasei, daca este cazul.
Detin statie profesionala de lucru cu componente smd, cu aer cald, preincalzire etc (deci nu lucrez cu ciocan de lipit scocuri).

Servicii de calitate, pret rezonabil, cer si ofer seriozitate.

Apple Google Store iTunes Google Play