Sacose imprimate tip banana

Valabil din 12.10.2017 19:03:14
Descriere

Sacosele tip banana din polietilena sunt destinate, in principal, utilizarii magazinelor alimentare si nealimentare, farmaciilor si magazinelor fitosanitare, utilizare la targuri si expozitii, alte proiecte de marketing etc. Sunt rezistente la intindere si rupere. Sacosele sunt elegante si asigura un raport pret calitate optim.

Materiale utilizate

Principalele materiale utilizate in productia sacoselor tip banana sunt:
- Polietilena de joasa densitate (LDPE)
- Polietilena de inalta densitate (HDPE)
- Polietilena de medie densitate (MDPE), o combinatie optima intre LDPE si HDPE.

Uzual, sacosele tip banana sunt confectionate din folie LDPE si MDPE.

Culoare folie
Standard, folia din care sunt fabricate sacosele tip banana este de culoare alba. Se pot produce sacose si din folii colorate in masa - galben, rosu, albastru, negru, argintiu etc.

Dimensiuni
Se pot produce sacose incepand cu dimensiuni mici - de exemplu 20x30 cm (pentru farmacii, magazine de bijuterii etc) pana la dimensiuni mari de 60x70 cm (pentru magazine de confectii, proiecte special de marketing etc). Intre aceste dimensiuni se pot produce o multitudine de dimensiuni in functie de necesarul clientilor.

Grosime folie
Sacosele sunt obtinute din folii cu grosimi de la 20 microni si pana la 70-80 microni, in functie de domeniul in care se utilizeazasi de rezistenta dorita.

Confectie
Sacosele pot fi prevazute cu pliu la baza (pentru transportul produselor volumetrice si pentru “asezarea” mai buna a produselor) si cu intaritura dubla sudata la maner (pentru o rezistenta sporita). Intaritura la maner se confectioneaza, in general, la sacosele mai groase de 30 microni.

Imprimare
Sacosele tip banana pot fi imprimate pana la 6 culori, pe ambele fete ale sacosei, inclusiv fonta plina si margini de inchidere (pentru a nu se vedea marginea alba).

Asiguram fara nici un cost suplimentar grafica sacoselor si optimizarea acesteia pentru imprimare in flexografie (servicii DTP).

Tiraj
Comanda minima pentru o sacosa tip banana imprimata este de 5000 buc pentru o imprimare liniara (1-2 culori). Cantitatea minima productiva depinde in principal de 3 factori: dimensiunea sacosei, grosimea foliei din care este confectionata si de complexitatea imprimarii.

Pentru consultanta in alegerea celei mai bune variante de sacosa tip banana ne puteti contacta pe email la sau telefonic. Raspundem cererilor clientilor nostriin maxim 2 ore (in timpul programului de lucru) sau maxim 24 ore (daca cererea este venita in afara programului de lucru).

Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!
Apple Google Store iTunes Google Play