Acest anunt nu este activ

apel umanitar

Valabil din 14.10.2016 19:24:21
Descriere

intre pastile si versuri- apel umanitar
De Andrei Toader
Salut cu ganduri bune si lumina toti prietenii virtuali si ne-virtuali. Vreau sa stiti ca va urez numai sanatate, ceea ce si eu am nevoie in ultimul timp, acesta fiind si motivul pentru care am intrat foarte rar pe acest cont.
Doresc sa va povestesc pe scurt, sa nu va retin, de ce am intrat tocmai acum. Acum 4 luni, am fost operat de o apendicita acuta la sju olt, nedepistabila la ecograf, depistabila dupa dureri insuportabile cand am ajuns la urgente- ca asa e in Romania-, pana aici nimic iesit din comun.
Au trecut doua saptamani dupa operatie, pana intr-o noapte cand, brusc, au inceput sa apara ganduri negative, tensiune mare, palpitatii puternice si o insomnie crunta, cu stari de panica accentuata si ganduri de......alta viata. Au inceput sa apara spasme musculare-contractii- ale spatelui, intestinului, ochilor, mainilor care ma tin inca treaz dupa patru luni si care inca nu ma lasa sa dorm linistit, palpitatii puternice, stari de panica, usturimi, intepaturi sau furnicaturi de piele, unele dureroase,blocari ale laringelui-muschiul vorbirii si la inghitire, cea mai crunta criza fiind luna trecuta cand la 5 dimineata mi s-a oprit respiratia si ceva m-a strans puternic de gat incat m-am rugat sa nu mai fiu. Cauza acestor contractii nu este nici azi stiuta.
Recent mi s-a descoperit un cheag de sange deasupra ochiului drept si mi s-a recomandat sa fac un rmn cranian, eu avand de ceva timp vederea slabita si dureri puternice in jurul ochilor si in diverse zone ale capului.
Mai nou, unii medici imi spun ca pot avea leucemie sau alte forme de cancer, eu fiind deja anemic foarte mult in ultimul timp.
Tin sa precizez ca nu caut mila sau fonduri pentru chestii ascunse , intrucat sanatatea mea este periclitata si aici nu este loc de glume.
Doresc sa multumesc tuturor acelora care, cel putin, citesc acest mesaj si vor incerca sa faca ceva atat pentru mine, cat in fond pentru ei, pentru aproapele lor, nu conteaza cine sau cat se ofera, poate acest mesaj sa ajunga si la ministerul sanatatii daca este cazul. Multumesc tuturor si celor care sunt de bun simt si celor care injura pentru ca asa sunt educati. Astept mesajele si sprijinul vostru. Cer discretie totala momentan, prezint bonuri, chitante, bilete de externare, retete sau analize medicale la cerere.
Sa ne ajutam si sa ne ajute Dumnezeu !
Andrei Toader.
contul meu . pentru oamenii de bun simt, ca nu imi doresc decat sa traiesc si sa stiu ce am este urmatorul:
RO76RNCB0200152049140001

Apple Google Store iTunes Google Play