Acest anunt nu este activ

Afacere productie publicitara,produse promotionale,

Valabil din 12.10.2016 22:13:40
Descriere

Vand afacere in domeniul produselor personalizate, cu un portofoliu bogat de clienti inca din anul 2006. In pretul afisat pun la dispozitia cumparatorului urmatoarele:
• 1 magazin on-line(pixuri-inscriptionate ro) construit pe o platforma usor de utilizat, cu baze de date clienti, back-up,gestionare marfa,aplicatie de facturare, furnizori, calculator de preturi,inventar, statistici de vanzare.Domeniul are 2 subdomenii de redirectionare(inscriptionaripixuri ro , inscriptionari-pixuri ro ). Magazinul on-line se afla pe prima pagina Google, fara nicio investitie in promovare,pentru mai multe cuvinte cheie importante in domeniu. (vechime 2006)
• Pentru diversificarea produselor personalizate in anul 2016 am creat un nou magazit on-line ( Acesta din urma necesita o investitie in promovare si remodelare.
Pe langa cele doua magazine on-line afacerea vine echipata cu:
• Unitate desktop complet echipat pentru grafica si editare
• Imprimanta laser color Samsung
• Imprimanta pentru sublimare Epson cu CISS noua+cerneala de rezerva.
• Imprimanta UV format A4(model 2016)+soft +cerneala de rezerva.
• Presa termica multifunctonala 5+1 noua
• Tampograf in doua culori in stare perfecta de functionare cu rezerve de vopsea pentru orice culoare
• Compresor aer 250l/min
• Aparat de expunere clisee
Pe langa cele prezentate pana aici, in pretul de vanzare intra stoc-uri de pixuri (15-20.000 buc.) stoc-uri de tricouri, cani,brichete s.a.m.d
Avem contracte foarte bine negociate cu furnizori din Romania, Polonia,Ungaria,Turcia si China.(aducem materie prima direct de la fabrici la preturi excelente).
Cu ajutorul celor deja existente puteti personaliza o gama variata de produse promotionale:
-Pixuri-Brichete-Tricouri-Cani-Farfurii-Sepci-Stick-uri USB-Carcase de telefon-Ceasuri-Mape- CD uri-magneti de frigider-Brelocuri-Brichete Zippo-..
Viitorului cumparator ii asigur instruire pt 2-3 luni sau atat timp cat este necesar.
Afacerea este 100% on-line si se poate muta fara nicio problema in alta locatie fara riscul de a-si pierde clientii.
Motivul vanzarii este lipsa de timp, sunt implicat in alt proiect pe termen lung si imi este aproape imposibila buna desfasurarea a activitatii. Pentru cei cu adevarat interesati de o astfel de afacere va rog sa ma contactati dupa ora 17:30 in timpul saptamanii, sau puteti sa imi lasati sms, raspund cat pot de repede.
Pretul este de 15.000 Euro.
Accept si schimb auto.

Apple Google Store iTunes Google Play