Acest anunt nu este activ

Oferim Servicii de Calcat

Valabil din 21.09.2016 12:37:56
Descriere

Aveti multe haine de calcat si nu aveti timp, sau doriti sa va ocupati timpul cu altceva?

NOI SUNTEM SOLUTIA!!!.

Firma de curatenie MAGNUM CLEAN SRL-D , ofera servicii de calcat profesionale atat la Dumneavoastra acasa , cat si la punctul nostru de lucru.

Cu noua Statie de Calcat profesionala pe Abur de la Karcher oferim hainelor,lenjeriilor si diverselor textile ce pot fi calcate o igienizare+dezinfectare totala(omoara in profunzime microbii, bacteriile , acarienii si alti virusi daunatori pielii cat si sanatatii noastre). Asa ca la sfarsit, hainele dumneavostra vor fi impecabile si vor avea un miros placut.

Lucram cu personal calificat care are grija de textila dumneavoastra.

Pretul este de 20ron/Kg(comanda minima 4Kg). Verificarea Kg-lor se vor face intr-un cos care va indica greutatea lor. Cu cat greutatea este mai mare cu atat si pretul se micsoreaza(Ex: daca aveti peste 8kg de calcat , calculam 18Ron/kg, si tot asa). Oferim si abonamente lunare in functie de cantitatea lunara.

Daca doriti sa calcam la domiciliu avem nevoie decat de un spatiu de 2x1/mp si de o priza ,in rest venim noi cu tot ce trebuie.Folosim doar apa demineralizata care nu contine clor si nu afecteaza textura materialelor.Plus de asta hainele vor avea si un miros placut la sfarsit si nu vor mirosi a ars asa cum se intampla la aparatele casnice pe care le folosim.

Daca nu doriti la domiciliu putem veni la dumneavostra sa preluam hainele si sa vi le aducem imediat cum sunt gata(max:48h). Transportul este gratuit atat la preluare cat si la predare(doar in Constanta). In afara orasului transportul costa 3Ron/km

In curand vom fi vizibili si pe Internet+Facebook unde veti putea vedea oferta noastra mai detaliata.

Chemati-ne si va veti convinge!

Echipa Magnum Clean SRL-D

Apple Google Store iTunes Google Play