Acest anunt nu este activ

Foto-Video Profesional Auras Barbuta

Valabil din 28.09.2016 21:36:05
Descriere

Suntem o echipa tanara, dinamica si cu multa experienta in furnizarea de servicii premium in domeniul fotografiei si videografiei de eveniment. Calitatea, creativitatea si profesionalismul sunt cele trei criterii esentiale care ghideaza munca echipei noastre. Ne dorim clienti pe deplin multumiti, din partea carora sa primim aprecieri si recomandari calduroase, pentru ca noi traim alaturi de dvs fiecare clipa si o conturam superior in orice conditii.
Nota ! : Suntem deschisi la orice idei, nebunesti, chiar uneori de realizat pentru echipa noastra si ne dam interesul ca totul sa iasa de nota 10.
Auras Barbuta va ofera servicii foto- video profesionale in orice localitate din Romania, dar si in afara tarii. Preluam amintirile dumneavoastra cu o delicatete sublima, si ne bucuram impreuna de aceste clipe, cum va veti bucura si peste cativa ani buni la revizualizarea acestor clipe de aur. Noi anticipam frumosul, il expunem in natura si in frumusete si incercam sa pastram naturaletea si frumosul.
Pachetele pornesc de la 700 E pt nunta contin :
- filmare tot evenimentul (un mix- rezumat - circa 3-4 ore maxim incepand cu un generic personalizat ce cuprinde toate momentele unice ale nuntii dvs. ), primiti un exemplar in format Bluray (full HD) si doua copii in SD (standard definition)
- fotografiile pe dvd (nu exista un numar fix de fotografii), primiti un exemplar personalizat + o copie
- 1 Fotobook-uri (Foto-carte ) marimea 30x60 cm cu 20 de file (40 pagini) , coperta din piele ecologica personalizata la alegerea mirilor
- 1 Fotobook mic (15- 40 cm nasi) - 15 file (30 pagini)
- 2 sedinte foto incluse
- 2 fotobook ( de buzunar) pentru parinti
- plicuri local personalizate(de bani - pana in 100 buc)

Nota ! Totul se efectueaza pe baza de contract si chitanta acontul la contractare fiind de minim 30% din suma finala.

Apple Google Store iTunes Google Play