Acest anunt nu este activ

Workshop Constelatii Familiale 29 si 30 Octombrie 2016

Valabil din 07.10.2016 14:37:00
Descriere

Centrul de Psihoterapie si Logopedie va invita la workshop-ul Constelatii Familiale

Este greu sa exprimam in cuvite emotiile si sentimentele pe care le traim si mai ales atunci cand nu putem explica aparitia si circumstantele lor.

De aceea ma voi rezuma la o scurta prezentare a desfasurarii si a beneficiilor acestui workshop, lasand experimentarea trairilor si senzatiilor in seama participantilor, adica a voastra.
Ideea centrala si farmecul acestei tehnici terapeutice este tocmai cenzura rationalului: a te lasa purtat de trup si emotii, a fi surprins de ce se intampla cu tine si cu ceilalti fara a-ti pregati intr-un fel ideile, vorbele, miscarile sau reactiile.

Participantul care alege sa lucreze tema sa personala este intrebat care ii este dorinta inimii. Apoi se cer cateva lamuriri despre familie – despre familia de origine sau despre familia actuala – oricare este mai mult cuprinsa in context. Intrebarile vizeaza fapte, nu interpretari, morti neobisnuite, relatii anterioare sau extra-conjugale, avorturi, nasteri de copii morti, etc. Astfel ca se cere relatarea doar a evenimentelor fara a intra in spatiul privat. Se aleg dintre participantii la grup reprezentantii membrilor familiei si sunt pozitionati intuitiv de catre participantul care lucreaza. Apoi evenimentele se vor derula de la sine, doar prin senzatii corporale, trairi si emotii, si cu indrumarea facilitatorului(terapeutului).

Metoda constelatiilor familiale ne imputerniceste sa iesim din povestile si perceptiile pe care le cream despre vietile noastre si sa avem acces la adevarul sufletului. Cu ajutorul fortei grupului, al limbajului sufletului, al campului energetic care se formeaza si al miscarilor interioare putem pasi intr-o “viziune vindecata” asupra vietii, asupra sufletului nostru si asupra sufletului familiei din care facem parte, intelegand ca totul este asa cum trebuie sa fie si ca vindecarea provine dintr-un loc mai mare decat noi, la care putem avea acces neintrerupt. Atunci cand dragostea curge lin si se transmite treptat de la o generatie la alta, ne simtim bine, armonizati si impliniti atat in propria viata cat si in relatie cu ceilalti.

Constelatiile familiale dau o voce si un mod de exprimare sufletului nostru si sufletelor persoanelor dragi noua, aducand in fata noastra, intr-un aranjament spatial intuitiv de persoane, situatia cu care dorim sa lucram, asa cum o percepem noi initial(participanti).
Numarul de participanti este limitat, minim 12 – maxim 15 persoane

Taxa de participare: 150 Ron/persoana(individual)
100 Ron/persoana(cuplu/familie-minim 2 membrii)
Taxa de inscriere: 50 Ron(se poate plati cash la sediu sau prin OP in contul cabinetului)
Doar persoanele care vor plati taxa de inscriere vor avea locul rezervat la atelier.
Bonus pentru participanti: 1 sedinta de psihoterapie cu psihoterapeut Carmen Simona Sbarna

Inscrieri: 0724.813.112 / [email protected]

Psihoterapeut Carmen Simona Sbarna

Apple Google Store iTunes Google Play