Acest anunt nu este activ

Un laborator de vise- workshop

Valabil din 03.10.2016 23:49:45
Descriere

Doresti sa afli lucruri nebanuite despre tine si sa explorezi zone ale mintii de care esti adesea mult prea departe? Stii ca sunt lucruri fundamentale pentru devenirea ta care nu ti se dezvaluie decat in vise sau in stari de concentrare sustinuta? Totusi ele ajung sa-ti hotarasca destinul, intalnirile semnificative, esecul si succesul, despartirile...
Acum poti deveni constient de aceste resorturi profunde, participand la workshopul organizat de Asociatia Fluens in data de 15 octombrie.
Vei avea ocazia sa afli ca visul nu este o iluzie ci o adevarata stiinta, care te conduce la realitati neintalnite in starea de veghe. Vei explora propria lume interna si vei avea parte de revelatii.
Vei intelege de ce Jung considera visul „adevarul neimpodobit, natural”, ajutorul esential pentru o constiinta in impas.
Pentru ca locurile sunt limitate, inscrierile se pot face pana la data de 10 octombrie 2016. Costul workshopului este de 60 RON. Informatii suplimentare si inscriere la tel. 0734354454 sau pe pagina de facebook a Asociatiei Fluens.
Nota: O parte din fonduri vor fi utilizate pentru pregatirea cadourilor de sarbatori pentru copii abandonati.

Apple Google Store iTunes Google Play